پرسشنامه آنورکسیا (بی اشتهایی عصبی)
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (1)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه آنورکسیا (بی اشتهایی عصبی)
این پرسشنامه یک پرسشنامه محقق ساخته است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی اختلال بی اشتهایی عصبی در افراد می باشد.
پرسشنامه آنورکسیا (بی اشتهایی عصبی) دارای 14 سوال است.
یکی از مسائل مهمی که این روزها در دوره سنی جوانی و بزرگسالی به وضوح در جوامع مختلف مشاهده می شود، مسئله مربوط به لاغری است. جوانان بسیاری تمایل به لاغری دارند و برای لاغر شدن روش ها و راهکارهای مختلفی را دنبال می کنند. پسران و دختران برای لاغر شدن در باشگاه ثبت نام می کنند، قرص های لاغری می خورند، ورزش های افراطی انجام می دهند و خلاصه از هیچ کاری برای لاغر شدن دریغ نمی کنند.
تمایل به لاغری می تواند دلایل متفاوتی داشته باشد، تاثیر پذیری از رسانه هایی که مداوم از افراد لاغر برای تبلیغات یا فیلم و سریال ها استفاده می کنند، فشار همسالان برای لاغر بودن و خوشتیپ بودن، رفتارهای مختلفی که خانواده برای لاغری انجام می دهند، می توانند بر تمایل به لاغری اثر بگذارند.
آنورکسیا چیست؟
اما آیا می دانستید نوعی اختلال روانی یا روحی وجود دارد که فرد مبتلا به آن تمایل به لاغری شدید دارد و از خوردن غذا اجتناب می کند؟ آنورکسیا یا بی اشتهایی عصبی نام این اختلال است که در طبقه اختلالات خوردن جای می گیرد. فردی که آنورکسیا دارد از قصد به خودش گرسنگی می دهد تا لاغر شود. عموما این افراد حدودا پانزده کیلوگرم کمبود وزن دارند.
نکته جالب در مورد این اختلال این است که فرد مبتلا تصور لاغری از خود ندارد و فکر می کند وزنش همچنان باید کم شود. مهم ترین ویژگی فرد آنورکسیا ترس شدید از چاق شدن است. این فرد آنقدر لب به غذا نمی زند تا ممکن است کارش به بیمارستان یا حتی مرگ برسد. این افراد حتی زمانی که به کام مرگ می روند، باز فکر می کنند چاق هستند. خوردن انواع ملین ها برای دفع هرآنچه که فرد خورده است، استفاده از روش هایی برای استفراغ کردن، ورزش کردن به صورت افراطی و البته غلط، از جمله کارهایی است که فرد مبتلا به این اختلال انجام می دهد.
وقتی مواد غذایی به اندازه کافی به بدن نرسد، فرد با مشکلات بسیاری مواجه خواهد شد؛ کمبود مواد معدنی، تنگی نفس، نامنظم شدن ضربان قلب، پوکی استخوان، نارسایی های رشدی از جمله عوارض این اختلال است. در صورت مشاهده ی علائم بیماری آنورکسیا بهترین کار مراجعه به یک متخصص سلامت روان است. این متخصصان با ارائه راهکارهای درمانی مختلف می توانند تا حد زیادی علائم این بیماری را درمان کنند.
در صورتی که تمایل به ارزیابی اختلال بی اشتهایی عصبی داشته باشید، می توانید از پرسشنامه ای که توسط یک محقق ساخته شده است و دارای روایی و پایایی می باشد، استفاده کنید.
هدف از ساخت پرسشنامه آنورکسیا (بی اشتهایی عصبی) چیست؟
ارزیابی بیماری آنورکسیا هدف ساخت این پرسشنامه است.
این پرسشنامه چند سوال دارد؟
این پرسشنامه 14 سوال دارد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله، این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
این پرسشنامه چند مولفه دارد؟
این پرسشنامه تک مولفه ای می باشد.
عالی
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت