تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه مدیریت دانش براساس مدل بهات
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه مدیریت دانش براساس مدل بهات

این پرسشنامه بر اساس مدل بهات ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی مدیریت دانش می باشد.

این پرسشنامه دارای 38 سوال و 5 بعد است.

روایی و پایایی پرسشنامه مدیریت دانش براساس مدل بهات تایید شده است.

مدیران سازمانی همواره به دنبال یافتن راهکارهایی هستند که منجر به توسعه و کسب دستاورهای بزرگ برای سازمان و اعضای آن شود. می دانیم که دنیای امروز، دنیای تغییر و تحول است و سازمان های کوچک و بزرگ هم از روند تغییرات دور نیستند و خواه و ناخواه درگیر تحولات می شوند.

یکی از مواردی که به سازمان برای سازگاری با تغییرات کمک کرده و روند موفقیت سازمان را تسهیل می کند، فرآیند مدیریت دانش است. درست است که تحقیقات بسیاری حول محور مدیریت دانش صورت گرفته است اما کماکان هیچ تعریف واحدی برای این مفهوم وجود ندارد.

مدیریت دانش

به طور کلی می توانیم مدیریت دانش را فرآیندی تعریف کنیم که در آن از اطلاعات در سازمان، در زمانی که افراد به آن نیاز دارند استفاده می شود و در این فرآیند، دانش جدید تولید، پخش و در نهایت به مرحله اجرا در می آید. مدیریت دانش اشاره به استفاده کارآمد، اثربخش و خلاقانه از دانش و اطلاعات در دسترس در سازمان دارد؛ اگر مدیریت دانش به درستی صورت بگیرد، منافع بسیاری برای سازمان و مشتریان به همراه دارد.
در مدیریت دانش، از تجربیات و دانش فردی و جمعی دیگران به منظور ایجاد دانش و انتقال آن به دیگران استفاده می شود؛ مدیریت دانش می تواند سازمان را در مسیر رسیدن به اهدافش یاری کند.

همچنین می توان مدیریت دانش را یک نگرش چند وجهی در نظر گرفت؛ اجزای مدیریت دانش در سازمان موارد مختلفی همچون انواع فناوری، منابع سازمانی، ساختار سازمانی و فرهنگ سازمانی می باشد. فراموشی دانش که اشاره به از بین رفتن دانش و اطلاعات منسوخ شده و ناکارآمد در سازمان دارد، جزئی از فرآیند مدیریت دانش می باشد.

ذکر این نکته حائز اهمیت به نظر می رسد که در مدیریت دانش باید فعالیت های مختلفی همچون ثبت اطلاعات، استفاده از اطلاعات و تسهیم دانش در سازمان صورت بگیرد و در این خصوص باید جریان ورود و خروج اطلاعات در درون و برون سازمان کنترل و مدیریت شود.

سازمان هایی که به مدیریت دانش اهمیت می دهند می توانند از دیگر سازمان های هم هدف کمک بگیرند و با آن ها همکاری داشته باشند.

مدیریت دانش بر اساس مدل بهات دارای 5 مولفه است؛ مولفه های مدیریت دانش در این پرسشنامه شامل، کسب دانش، خلق دانش، کاربرد دانش، انتقال دانش، و ثبت دانش می باشد.

در صورتی که تمایل به ارزیابی مدیریت دانش بر اساس مدل بهات و مولفه های ذکر شده داشته باشید، پیشنهاد می کنیم از این پرسشنامه استاندارد و معتبر استفاده کنید.

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

پرسشنامه مدیریت دانش براساس مدل بهات چیست؟

این پرسشنامه با هدف ارزیابی مدیریت دانش ساخته شده است.

مولفه های مدیریت دانش بر اساس مدل بهات کدام است؟

کسب دانش، خلق دانش، کاربرد دانش، انتقال دانش، و ثبت دانش.

مدیریت دانش چیست؟

به طور کلی می توانیم مدیریت دانش را فرآیندی تعریف کنیم که در آن از اطلاعات در سازمان، در زمانی که افراد به آن نیاز دارند استفاده می شود و در این فرآیند، دانش جدید تولید، پخش و در نهایت به مرحله اجرا در می آید.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام