تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه کلینومانیا (تمایل شدید به خواب و جدا نشدن از تخت)
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه کلینومانیا (تمایل شدید به خواب و جدا نشدن از تخت)

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی اختلال کلینومانیا (میزان تمایل شدید به خواب و جدا نشدن از تخت) می باشد.

پرسشنامه کلینومانیا (تمایل شدید به خواب و جدا نشدن از تخت) دارای 14 سوال است و جواب سوال ها به صورت لیکرت پنج درجه ای می باشد.

تا به حال برایتان پیش آمده است، زمانی که صبح زود از خواب بیدار می شوید دلتان نخواهد از تخت خواب بیرون بیایید و جدا شدن از تخت برایتان سخت باشد؟ یا تمایل شما به خوابیدن آنقدر شدید باشد که نتوانید هیچ کاری انجام دهید و دچار نقص عملکرد روزانه شوید؟ جالب است بدانید، روان شناسان برای این حالت یک اصطلاح تعریف کرده اند؛ کلینومانیا نام این احساس و تمایل شدید به خوابیدن در افراد است. خواب نقش مهمی در سلامتی دارد. خواب به اندازه و کافی باعث می شود از نظر جسمانی و روانی در وضعیت خوبی قرار بگیریم. اما زمانی که الگوی خواب ما برهم بخورد با مشکلات مختلفی مواجه خواهیم شد.

کلینومانیا چیست؟

روان شناسان کلینومانیا را به عنوان یک اختلال در برخاستن از خواب تعریف کرده اند اما پزشکان هنوز این اختلال را به عنوان بیماری قبول ندارند. یادتان باشد خیلی از آدم ها ممکن است با بیدار شدن از خواب مشکل داشته باشند اما فردی که تشخیص کلینومانیا را دریافت می کند ممکن است برای ساعت های بسیار یا روزهای متعدد در تخت خواب بماند و تمایلی به ترک تخت خواب نداشته باشد و زمانی که می خواهد از تخت بیرون بیاید، دچار اضطراب شود. اختلال کلینومانیا با نام دیگری هم شناخته می شود؛ دیسینیا نام دیگر این اختلال است.

اگر نشانه های این اختلال را در خود یا فرد دیگری مشاهده کردید، بهتر است هرچه سریع تر به یک متخصص سلامت روان مراجعه کنید. چرا که علائم این اختلال می تواند از علائم افسردگی، اضطراب و دیگر اختلالات شدیدتر و منفی تر باشد. علاوه بر مراجعه به پزشک می توان از مجموعه راهکارهای خانگی برای جلوگیری و کاهش نشانه های این اختلال استفاده کرد؛ مثلا از تمرینات مدیتیشن و آرام سازی قبل از خواب استفاده کنیم، سعی کنیم هر روز سر ساعت معینی به تخت خواب برویم و سر ساعت معینی از خواب بیدار شویم، تلفن همراه را درون تخت خواب نیاوریم، دما و نور اتاق را برای آرامش بیشتر کنترل کنیم، از مصرف مواد مخدر و الکل پرهیز کنیم و... البته موارد ذکر شده در بالا، به داشتن خواب بهتر هم کمک می کند و باعث می شود روند خواب با اختلال مواجه نشود.

آیا تجربه کلینومانیا را داشته اید؟ در صورتی که تمایل به ارزیابی میزان میل شدید به خواب و جدا نشدن از تخت خواب داشتید، می توانید از پرسشنامه ای به همین نام استفاده کنید و به ارزیابی کلینومانیا بپردازید.

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

این پرسشنامه چند سوال دارد؟

این پرسشنامه 14 سوال دارد.

هدف از پرسشنامه کلینومانیا چیست؟

ارزیابی اختلال کلینومانیا هدف ساخت این پرسشنامه است.

آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟

بله، این پرسشنامه دارای نمره گذاری است.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام