پرسشنامه ظرفیت جذب دانش کمیوسن و فورس
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه ظرفیت جذب دانش کمیوسن و فورس
این پرسشنامه توسط کمیوسن و فورس در سال 2010 ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی ظرفیت جذب دانش می باشد.
این پرسشنامه دارای 10 سوال و 3 مولفه:
- یادگیری اکتشافی
- یادگیری تحول آفرین
- یادگیری استثماری می باشد.
روایی و پایایی پرسشنامه ظرفیت جذب دانش کمیوسن و فورس تایید شده است.
مشخصا سازمان هایی که به دنبال جذب کارمندان آگاه با مهارت و دانش تخصصی می باشند، از نظر رقابت با رقبا و کسب جایگاه بالا در رتبه های بالای سازمانی قرار می گیرند. یکی از مهم ترین موضوعاتی که به سازمان ها در روند موفقیت بیشتر کمک می کند، فرآیند ظرفیت جذب دانش است.
ظرفیت جذب دانش به چه معناست؟
همین طور که از شکل ظاهری این واژه مشخص است، این فرآیند با یادگیری و دانش در ارتباط است. پروسه ظرفیت جذب دانش یکی از مهم ترین مراحل مدیریت دانش در سازمان ها می باشد. زمانی که یک سازمان فرآیند ظرفیت جذب دانش را طی می کند، یعنی سازمان توانایی کافی در شناسایی، جذب و انتقال دانش را برای رسیدن به اهداف سازمانی دارد. اینگونه سازمان ها در کشف و شناخت دانش به گونه ای فعالانه عمل می کنند و همواره سعی بر انتقال و بهره برداری از دانش در میان کارمندان و درون سازمان دارند. به طور کلی ظرفیت جذب دانش یک فرآیند مثبت و سودمند برای سازمان ها به نظر می رسد.
زمانی که اعضای یک سازمان که شامل مدیران، کارمندان می شود، با توجه به هدف مشترکی که در سازمان دنبال می کنند به صورت نظام مند، سازمان دهی شده به دنبال کسب دانش و مبادله دانش و تجربه میان خودشان باشند، درگیر فرآیند ظرفیت جذب دانش شده اند. شایان ذکر است، ظرفیت جذب دانش به حل بهتر چالش ها و مشکلات کمک می کند و باعث می شود سازمان ها نسبت به گذشته کاری و حرفه ای خود در وضعیت مطلوب تری قرار بگیرند.
اگر بخواهیم میزان ظرفیت جذب دانش درون سازمان را ارزیابی کنیم می توانیم از معیارهایی مانند میزان تحقیقات، توسعه و رشدی که سازمان داشته است، استفاده کنید. همچنین استفاده و به کار بردن دانش خارجی در فرآیند ظرفیت جذب دانش امکان پذیر است. اگر یک سازمان بخواهد فرآیند توسعه، رشد و اصلاح را طی کند و دست به نوآوری و خلاقیت بزند باید از ظرفیت جذب دانش بهره بگیرد.
مولفه های مرتبط با ظرفیت جذب دانش کدام اند؟
بنابر تحقیقات صورت گرفته، سه مولفه مهم با فرآیند ظرفیت جذب دانش در ارتباط است و این سه مولفه شامل یادگیری اکتشافی، یادگیری تحول آفرین، یادگیری استثماری می شود. آیا در سازمان شما، فرآیند ظرفیت جذب دانش به درستی انجام می شود؟ در صورتی که تمایل به ارزیابی ظرفیت جذب دانش داشتید، می توانید از پرسشنامه استاندارد و معتبر ظرفیت جذب دانش کمیوسن و فورس استفاده کنید.
این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟
این پرسشنامه توسط کمیوسن و فورس ساخته شده است.
آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟
بله، این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله، این پرسشنامه دارای نمره گذاری است.
این پرسشنامه چند مولفه دارد؟
این پرسشنامه 3 مولفه دارد.
هدف از ساخت پرسشنامه انحراف کاری کارکنان بینت و رابینسون چیست؟
این پرسشنامه با هدف ارزیابی ظرفیت جذب دانش ساخته شده است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت