پرسشنامه کارآیی سیستم حسابرسی مستمر
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه کارآیی سیستم حسابرسی مستمر
این پرسشنامه توسط زهره حاجی ها ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میزان کارآیی سیستم حسابرسی مستمر از ابعاد مختلف می باشد.
این پرسشنامه دارای 22 سوال و 5 بعد است.
روایی و پایایی پرسشنامه کارآیی سیستم حسابرسی مستمر تایید شده است.
حسابرسی مستمر
حسابرسی جز مهمی از هر کسب و کاری است؛ از قدیم تا به اکنون حسابرسی در هر شغل و حرفه ای به صورت سنتی یا مدرن انجام می شده است. از زمانی که رایانه ها و تکنولوژی های مدرن جز جدا نشدنی زندگی انسان ها شدند بر نحوه حسابرسی هم تاثیر گذاشتند و امروزه حسابداران از شیوه های نوین حسابرسی به کمک رایانه ها استفاده می کنند.
هرچه تکنولوژی پیشرفت می کند و بر قابلیت های آن افزوده می شود، شیوه حسابرسی هم تغییر می کند. یک شیوه نوین حسابرسی که با کمک گرفتن از تکنولوژی های نوین به وجود آمده است، حسابرسی مستمر می باشد.
حسابرسی مستمر اشاره بر پایش مستمر و بدون وقفه کنترل ها و ریسک های سازمان دارد که در این پایش از نرم افزارها و ابزار های تحلیل داده استفاده می شود. از دیگر سو، حسابرسی مستمر اشاره به یک روش حسابرسی دارد که در این روش حسابرسان از هر تکنیک و فنونی استفاده می کنند تا به صورت مستمر و بدون وقفه وظایف مرتبط با حسابرسی را انجام دهند.
در حسابرسی مستمر بر حسابرسی در طول زمان و بر اساس تمامی رویدادها تاکید می شود و شیوه حسابرسی دوره ای و بر اساس نمونه گیری در این نوع حسابرسی جای ندارد.
یکی از مفاهیمی که در حسابرسی مستمر مورد بررسی قرار می گیرد، ارزیابی مستمر ریسک ها می باشد؛ این فرآیند اشاره به آن دارد که سازمان با توجه به فناوری ها و قابلیت هایی که در اختیار دارد باید بتواند ریسک های احتمالی را به طور مستمر ارزیابی کند. اگر اختلاف قابل توجهی در حساب های سازمان وجود داشته باشد، این اختلاف به عنوان ریسک در نظر گرفته می شود و حسابرسان باید به این ریسک و تاثیرات آن بر سازمان واکنش نشان دهند؛ حال ارزیابی مستمر ریسک ها توسط حسابرسان به سازمان کمک می کند تا از پیامد های منفی بیشتر جلوگیری شود.
ارزیابی مستمر کنترل ها دیگر مفهومی است که در حسابرسی مستمر مورد توجه است؛ مجموعه فعالیت هایی که حسابرسان با هدف کسب اطمینان در خصوص کنترل موارد داخلی انجام می دهند، ارزیابی مستمر کنترل می باشد. حسابرسان با ارائه گزارش هایی لازم در اختیار هیئت مدیره یا مدیر حسابرس موارد مختلف را به درستی کنترل می کنند.
ارزیابی میزان کارآیی سیستم حسابرسی مستمر از ابعاد مختلف قابل بررسی است؛ قابلیت استفاده از سیستم حسابرسي مستمر، سودمندی استفاده از سیستم حسابرسي مستمر، شرایط كاری مناسب برای حسابرسي مستمر، نفوذ اجتماعي برای استفاده از سیستم حسابرسي مستمر، ارزیابي حسابرسي داخلي برای متناسب بودن آن در رابطه با حسابرسي مستمر برخی از ابعاد مرتبط با این متغیر می باشد.
در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر میزان کارآیی سیستم حسابرسی مستمر از ابعاد مختلف داشته باشید می توانید از این پرسشنامه استفاده کنید.
هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟
ارزیابی میزان کارآیی سیستم حسابرسی مستمر از ابعاد مختلف هدف ساخت این پرسشنامه است.
حسابرسی مستمر چگونه است؟
حسابرسی مستمر اشاره بر پایش مستمر و بدون وقفه کنترل ها و ریسک های سازمان دارد که در این پایش از نرم افزارها و ابزار های تحلیل داده استفاده می شود. از دیگر سو، حسابرسی مستمر اشاره به یک روش حسابرسی دارد که در این روش حسابرسان از هر تکنیک و فنونی استفاده می کنند تا به صورت مستمر و بدون وقفه وظایف مرتبط با حسابرسی را انجام دهند.
ارزیابی مستمر کنترل چیست؟
مجموعه فعالیت هایی که حسابرسان با هدف کسب اطمینان در خصوص کنترل موارد داخلی انجام می دهند، ارزیابی مستمر کنترل می باشد.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت