تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه نگرانی های مرتبط با بیماری در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه نگرانی های مرتبط با بیماری در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی

این پرسشنامه توسط باقری و همکاران ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی نگرانی های مرتبط با بیماری در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی می باشد.

این پرسشنامه دارای 23 سوال و 4 بعد:

استقلال شناختی، استقلال عملکردی، نگرانی جسمی ـ روانی، و نگرانی از آینده بیماری می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه نگرانی های مرتبط با بیماری در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی (CADQ) تایید شده است.

نارسایی قلبی (CADQ)

قلب یکی از مهم ترین ارگان های بدن می باشد؛ بروز هرگونه آسیب یا مشکل قلبی می تواند عملکرد فرد را از نظر جسمانی و روانی تحت تاثیر قرار دهد. بر اساس آمار منتشر شده، ابتلا به بیماری های قلبی یکی از شایع ترین علل مرگ و میر در جهان است و از هر 4 مرگ، 1 مرگ به علت بیماری های قلبی گزارش شده است.

آمار رسمی منتشر شده حاکی از آن است که بروز نارسایی های قلبی در افراد بالای 65 سال، 10 از 1000 نفر است و 30 تا 50 درصد مرگ در این سن به دلیل نارسایی و مشکلات قلبی اتفاق می افتد. در جامعه ایرانی نیز، ابتلا به نارسایی قلبی به دلایل مختلف بیش از پیش است و با توجه به اینکه سن جمعیت ایران از جوانی رو به پیری می رود، بر تعداد مبتلایان به بیماری های قلبی روز به روز افزوده می شود و این مسئله نگران کننده است!

متاسفانه سبک زندگی امروزی، تاثیر زیادی در بروز بیماری های قلبی و آسیب جسمانی دارد. نارسایی قلبی نه تنها زندگی خود فرد بلکه زندگی اطرافیان فرد یعنی اعضای خانواده و دوستان نزدیک را هم تحت تاثیر قرار می دهد. نارسایی قلبی باعث می شود توانایی و ظرفیت عملکرد فرد مبتلا کاهش پیدا کند و در نهایت در زندگی اجتماعی فرد مشکلاتی به وجود بیاید.

بیماران مبتلا به نارسایی های قلبی همچون دیگر مبتلایان به بیماری های جسمانی نظیر سرطان، دغدغه ها و نگرانی های خود را دارند؛ آن ها ممکن است از تجربه این بیماری نگران، ناامید باشند یا احساس ترس داشته باشند. از دست دادن توانایی ها و ضعف عملکرد و وابستگی به دیگران برای انجام کارهای روزانه یا امور بیرون از منزل دیگر دغدغه و نگرانی این افراد است.  

همچنین، بیماری قلبی خود با دیگر انواع بیماری همراه می شود؛ نارسایی قلبی می تواند زمینه را برای بروز تنگی نفس، سرگیجه، آنژین صدری، ادم و آسم و غیره فراهم کند و همه این علائم می تواند تغییراتی در سبک زندگی فرد به وجود آورد و بر عملکرد او در زمینه شغلی، خانوادگی، روابط بین فردی، روابط جنسی و غیره تاثیر بگذارد.

نگرانی های مرتبط با بیماری در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی در این پرسشنامه با ابعاد، استقلال شناختی، استقلال عملکردی، نگرانی جسمی ـ روانی، و نگرانی از آینده بیماری در ارتباط دانسته شده است. در صورت تمایل به ارزیابی این متغیر بر اساس این ابعاد، می توانید از این پرسشنامه استفاده کنید.

 
 

 

 

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

پرسشنامه نگرانی های مرتبط با بیماری در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی چیست؟

ارزیابی نگرانی های مرتبط با بیماری در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی هدف ساخت این پرسشنامه است.

نارسایی قلبی سبب بروز چه مشکلاتی می شود؟

نارسایی قلبی می تواند زمینه را برای بروز تنگی نفس، سرگیجه، آنژین صدری، ادم و آسم و غیره فراهم کند و همه این علائم می تواند تغییراتی در سبک زندگی فرد به وجود آورد و بر عملکرد او در زمینه شغلی، خانوادگی، روابط بین فردی، روابط جنسی و غیره تاثیر بگذارد.

آمار میزان نارسایی قلبی چگونه است؟

آمار رسمی منتشر شده حاکی از آن است که بروز نارسایی های قلبی در افراد بالای 65 سال، 10 از 1000 نفر است و 30 تا 50 درصد مرگ در این سن به دلیل نارسایی و مشکلات قلبی اتفاق می افتد.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام