تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه تشخیصی اختلالات خوردن (EDDS)
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (2)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه تشخیصی اختلالات خوردن (EDDS)

این پرسشنامه توسط استیس و همکاران در سال 2004 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی بی اشتهایی عصبی، پرخوری عصبی و اختلال پرخوری را بر اساس ملاک های DSM-IV می باشد.

این پرسشنامه دارای 22 سوال است.

روایی و پایایی پرسشنامه تشخیصی اختلالات خوردن (EDDS) تایید شده است.

برنامه غذایی تاثیر زیادی بر سلامت جسمانی افراد دارد. برای اینکه از نظر جسمانی سالم بمانیم باید به یک برنامه یا رژیم غذایی سالم متکی باشیم. اما رژیم غذایی در همه ی افراد یکسان نیست و البته همیشه سالم نیست! گاها اختلالی در زمینه رفتار خوردن به وجود می آید و که رژیم غذایی فرد و به دنبال آن سبک زندگی و وضعیت سلامت جسم و روان فرد را تغییر می دهد.

اختلالات خوردن چگونه اختلالاتی هستند؟

اختلالات خوردن، طبقه ای از اختلالات روانی می باشند که مستقیما با رفتار خوردن در ارتباط می باشند. مشخصا در اینگونه اختلالات رفتار خوردن منفی و آسیب رسان خواهد بود. زمانی که فرد تشخیص یکی از اختلالات خوردن را دریافت می کند یعنی در رفتار خودرن او آشفتگی های بسیاری دیده می شود یا عملکرد فرد در رفتارهای مرتبط با غذا خوردن دچار نقص شده است.

انواع اختلالات خوردن کدام اند؟

اختلالات خوردن به چند دسته تقسیم می شوند؛ اختلال بی اشتهایی عصبی که به آن آنورکسیا یا فقدان اشتها می گویند، پر اشتهایی عصبی که بولیمیا نام دارد، پرخوری عصبی، هرزه خواری، پرخوری افراطی از انواع اختلالات خوردن می باشند.

اگر فردی مبتلا به پر اشتهایی عصبی باشد، میل و علاقه شدیدی به غذا خوردن دارد و در طول روز ممکن است وعده های غذایی زیادی را مصرف کند اما در پایان با استفاده از روش های مانند استفراغ یا داروهای ملین سعی می کند هر آنچه که خورده است را بالا بیاورد یا دفع کند. همچنین این افراد از ورزش افراطی یا روزه گرفتن برای کاهش وزن استفاده می کنند. افرادی که بی اشتهایی عصبی دارند، تصویر درستی از وزن خود ندارند، آن ها تمایل زیادی به لاغر بودن دارند بنابراین برای کاهش وزن و حفظ لاغری غذا نمی خورند و از خوردن غذا اجتناب می کنند.

عوامل بسیاری می تواند در ابتلا به این بیماری نقش داشته باشد، مثلا تاثیر پذیری از مادری که توجه زیادی به لاغر بودن و کاهش وزن دارد، تاثیر رسانه ها که سعی می کنند از افراد لاغر در تبلیغات و غیره استفاده کنند، فشار همسالان از جمله این موارد است. اما خوشبختانه در صورت تشخیص به موقع و مراجعه به متخصص سلامت روان، این اختلالات با کمک گرفتن از روش های درمانی مختلف، کاملا قابل درمان خواهد بود.

آیا فردی را می شناسید که مبتلا به اختلال خوردن باشد؟ در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر اختلالات خوردن، بی اشتهایی و پراشتهایی عصبی داشتید، می توانید از پرسشنامه  تشخیصی اختلالات خوردن (EDDS) استفاده کنید.

دانلود رایگان
شهره مودی
شهره مودی
10 ماه قبل

عالی

کاربر ایکشو
2 سال قبل

ممنون از بابت فایل های که در سایت قرار می دهید

نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

پرسشنامه تشخیصی اختلالات خوردن (EDDS) چیست؟

ارزیابی اختلال پر اشتهایی و بی اشتهایی عصبی هدف ساخت این پرسشنامه است.

این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟

این پرسشنامه توسط استیس و همکاران در سال 2004 ساخته شده است.

این پرسشنامه چند سوال دارد؟

این پرسشنامه 22 سوال دارد.

آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟

بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.

آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟

بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام