تست شخصیت کارآفرین (EPT)
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
چرا باید تست شخصیت کارآفرین (EPT) را انجام دهم؟
انجام این تست به شما کمک می کند توانایی و پتانسیل درونی خود را برای بنیان و اداره شغل جدید مورد ارزیابی قرار دهید.
این تست به ارزیابی ویژگی های شخصیتی در افراد می پردازد؛ این ویژگی های شخصیتی مرتبط با کارآفرینی می باشد و به فرد برای بنیان و اداره شغل کمک می کند.
ویژگی های تست شخصیت کارآفرین (EPT)
- این تست دارای 95 سوال است.
- این تست مناسب رده سنی بزرگسال می باشد.
- آزمودنی برای پاسخ دادن به سوالات این پرسشنامه باید از یک طیف لیکرت 4 درجه ای استفاده کند.
- پاسخ دهی به سوالات این پرسشنامه به حدود 15 دقیقه زمان نیاز دارد.
مولفه های تست شخصیت کارآفرین (EPT)
در این تست 8 مولفه مرتبط با شخصیت کارآفرین مورد ارزیابی قرار می گیرد. این مولفه ها عبارت اند از: ریسک پذیری متعادل، کانون کنترل، نیاز به موفقیت، رویا پردازی، سلامت فکری، عمل گرایی، تحمل ابهام و چالش طلبی.
تاریخچه تست شخصیت کارآفرین (EPT)
این تست توسط کردنائیچ و همکارانش ساخته شده است. هدف او از ساخت این پرسشنامه ارزیابی ویژگی های شخصیت کارآفرین در افراد است.
شخصیت کارآفرین چه ویژگی های دارد؟
کارآفرینی تاثیر به سزایی در رشد اقتصادی کشور ها دارد؛ شخصیت کارآفرین ویژگی های را شامل می شود که با فعالیت های کارآفرینانه در ارتباط است. فردی که شخصیت کارآفرین داشته باشد به نسبت دیگر افراد در زمینه ایجاد شغل عملکرد بهتری دارد. برخی از ویژگی های شخصیت کارآفرین شامل موارد زیر می شود:
ریسک پذیری متعادل؛ ریسک پذیری باعث بررسی و پذیرفتن خطرات احتمالی ایجاد شغل و احتمال وقوع شکست می باشد. فردی که این ویژگی را داشته باشد احتمال شکست و هرگونه فرصت احتمالی را ارزیابی می کند و بنابر پیش بینی های خود پیش می رود.
کانون کنترل؛ فرد کارآفرین کانون کنترل رفتارش درونی است و منظور از کانون کنترل هرگونه باور مبتنی بر این مسئله است که فرد رفتار، دستاوردها و شکست هایش را به چه چیزی یا چه کسی نسبت می دهد.
مثلا یک فرد کارآفرین علت موفقیت هایش را به شانس نسبت نمی دهد بلکه خود را عامل موفقیت خودش می داند.
نیاز به موفقیت؛ این ویژگی نشانگر تمایل فرد به انجام فعالیت ها در عالی ترین سطح است؛ فردی که این ویژگی را داشته باشد از چالش ها و رقابت ها استقبال می کند و تمایل به قرار گرفتن در موقعیت های رقابتی دارد.
سلاست فکری؛ این ویژگی اشاره به پیدا کردن راه حل برای حل مسائل در کوتاه ترین زمان ممکن دارد. فردی که سلاست فکری دارد می تواند با بهره گیری از رویکرد حل مسئله، مسائل و چالش هایش را به صورت منطقی حل و فصل کند.
عمل گرایی؛ فرد عمل گرا توانایی بالایی در حوزه اجرا و عمل دارد و کارها را به بهترین نحو ممکن انجام می دهد.
تحمل ابهام؛ این ویژگی به میزان توانایی و قدرت فرد در پذیرش عدم قطعیت و ابهام اشاره دارد. یک کارآفرین باید تحمل بالایی نسبت به ابهام داشته باشد و مخاطرات احتمالی پیش رو را بپذیرد.
رویا پردازی؛ ایده پردازی، ایجاد ایده های نو و جدید و همچنین قدرت تخیل بالا دیگر ویژگی است که باید در یک کارآفرین وجود داشته باشد.
چالش طبیعی؛ این ویژگی به تمایل فرد برای درگیر شدن در فعالیت های پیچیده و پرچالش اشاره دارد. یک کارآفرین توانایی و آمادگی بالایی برای مقابله با چالش ها دارد.
کارآفرینی چگونه فعالیتی است؟
بهترین توصیفی که می توان از کارآفرینی ارائه داد این است که کارآفرینی را یک روش تفکر یا رویکرد فکری بدانیم؛ بر اساس این تعریف کارآفرینی فقط مختص به ایجاد یک کسب و کار نیست. چه بسیار کارمندانی که برای دیگران کار می کنند یا در سازمانی مشغول به فعالیت هستند اما در عین حال یک کارآفرین می باشند.
کارآفرینی و تاثیرات آن در علم اقتصاد بیش از سایر علوم مورد بررسی قرار گرفته است؛ بر اساس آنچه در این علم آمده فردی که مشغول به انجام فعالیت های کارآفرینی است، کارآفرین نامیده می شود و این فرد توانایی بالایی در شناسایی، درک و یافتن فرصت ها و اقدامات دارند. آن ها چالش ها را تبدیل به فرصت می کنند و می توانند از حداقل منابع حداکثر استفاده را داشته باشند.
یک کارآفرین خوب توانایی سرمایه گذاری دارد و می تواند از فرصت های کارآفرینی در جهت تهیه و طراحی یک برنامه تجاری، استخدام نیروی انسانی، رهبری و اداره تیم، کسب منابع مالی و مادی و پذیرش مسئولیت های مرتبط با سرمایه گذاری موفق و از بین بردن خطرات احتمالی مرتبط با کارآفرینی استفاده کند.
بنابر آنچه گفته شد، کارآفرینی فعالیتی است که با خلاقیت و نوآوری همراه است و می تواند در محیط های کوچک یا بزرگ انجام شود. شخصیت کارآفرین تاثیر به سزایی در کارآفرینی دارد. فردی که شخصیت کارآفرین دارد آمادگی و توانایی بیشتری برای کارآفرینی دارد و از هر فرصتی برای کارآفرینی استفاده می کند.
این تست به شما کمک می کند ویژگی های شخصیت کارآفرین را ارزیابی کنید؛ پس از پاسخ به سوالات این تست می توانید تفسیر جامع و پیشرفته آن را دریافت کنید.
تست شخصیت کارآفرین (EPT) چیست؟
این تست یک آزمون 95 سوالی است که در 8 مولفه توسط کردنائیچ ساخته شده است.
کاربرد تست شخصیت کارآفرین (EPT) چیست؟
از این تست می توان برای آگاهی از پتانسیل و توانایی افراد برای ادراه و ایجاد یک شغل استفاده نمود.
مولفه های تست شخصیت کارآفرین (EPT) چیست؟
این مولفه ها عبارت اند از: ریسک پذیری متعادل، کانون کنترل، نیاز به موفقیت، رویا پردازی، سلامت فکری، عمل گرایی، تحمل ابهام و چالش طلبی.
ویژگی تفسیر تست شخصیت کارآفرین (EPT) چیست؟
در تفسیر این تست، علاوه بر آگاهی و توضیح اختصاصی درباره هر 8 مولفه، راه های تقویت آن مولفه های را نیز دریافت خواهید کرد.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت