پرسشنامه شناسایی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر استقرار مدیریت دانش
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه شناسایی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر استقرار مدیریت دانش
این پرسشنامه توسط هانی دوانی و همکاران ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی، شناسایی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر استقرار مدیریت دانش می باشد.
این پرسشنامه دارای 30 سوال و 7 بعد، فرهنگ سازمانی، کار تیمی، تعهد مدیران ارشد، مشارکت کارکنان، زیرساخت های سیستم های اطلاعاتی، آموزش کارکنان، ساختار دانشی می باشد.
روایی و پایایی پرسشنامه شناسایی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر استقرار مدیریت دانش تایید شده است.
عوامل موثر بر استقرار مدیریت دانش
مدیریت دانش یک فرآیند مهم است که در هر سازمانی باید اجرا شود؛ سازمان های مختلف ممکن است از روش های مشابه برای اداره و حل مشکلات سازمانی بهره ببرند، روش هایی که گاها منسوخ شده و کارآمدی لازم را ندارند؛ استفاده از روش های قدیمی نمی تواند سازمان را به موفقیت نزدیک کند یا بهره وری برای سازمان داشته باشد و در این حالت، اگر سازمانی از فرآیند مدیریت دانش بهره ببرد، می تواند عملکرد خود را در موقعیت های مختلف و در مقابل رقبا تضمین کند.
دانش اصطلاح یا واژه ای است که با داده ها و اطلاعات در ارتباط است و به مجموعه اطلاعات وابسته به یک زمینه که با یکدیگر مرتبط بوده گفته می شود؛ دانش باید در عمل به کار بیاید و به اصطلاح قابلیت اجرا داشته باشد. اما مدیریت دانش به مجموعه فرآیند هایی اطلاق می شود که باعث می شود از سرمایه های دانش در سازمان بهترین و بیشترین استفاده و بهره وری را داشت. به کمک مدیریت دانش می توان از دانش در مسیر کسب اهداف سازمانی استفاده کرد. در فرآیند مدیریت دانش سه بعد مهم دخیل است و آن فرد، فرآیند و فناوری است.
مدیریت دانش یکی از مهم ترین عواملی است که می تواند برای شرکت ها موفقیت به دست بیاورد؛ هر سازمانی در شرایط کنونی که تغییرات زیادی در آن در حال رخ دادن است، باید مزیت رقابتی خود را با دیگر سازمان ها حفظ کند و به ارائه و تولید خدمات و کالاهای دانش مدار بپردازد که در این صورت جایگاه مدیریت دانش در سازمان پر رنگ خواهد بود.
استقرار یا پیاده سازی فرآیند مدیریت دانش در سازمان ممکن است کمی پیچیده باشد و اثربخشی آن در طول زمان مشخص شود؛ فهم، درک و شناخت دقیق هر آنچه که مربوط به مدیریت دانش می شود می تواند به استفاده و البته استقرار فرآیند مدیریت دانش کمک کند.
بنابراین، بر اساس آنچه گفتیم، مدیریت دانش در سازمان شامل هر روشی می شود که سازمان با استفاده از آن منابع دانش را مدیریت می کند و این مدیریت دانش می تواند شامل، جمع آوری، ذخیره سازی، انتقال و به کار گیری، ایجاد و به روز رسانی دانش باشد. از نظر محقق و طراح این پرسشنامه، فرهنگ سازمانی، کار تیمی، تعهد مدیران ارشد، مشارکت کارکنان، زیرساخت های سیستم های اطلاعاتی، آموزش کارکنان، ساختار دانشی جز عواملی هستند که با استقرار مدیریت دانش در ارتباط می باشند.
در صورتی که تمایل به ارزیابی، شناسایی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر استقرار مدیریت دانش داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر استفاده کنید.
هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟
ارزیابی شناسایی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر استقرار مدیریت دانش هدف ساخت این پرسشنامه است.
علت اهمیت مدیریت دانش چیست؟
مدیریت دانش یکی از مهم ترین عواملی است که می تواند برای شرکت ها موفقیت به دست بیاورد؛ هر سازمانی در شرایط کنونی که تغییرات زیادی در آن در حال رخ دادن است، باید مزیت رقابتی خود را با دیگر سازمان ها حفظ کند و به ارائه و تولید خدمات و کالاهای دانش مدار بپردازد که در این صورت جایگاه مدیریت دانش در سازمان پر رنگ خواهد بود.
چه چیزهایی به استقرار فرآیند مدیریت دانش کمک می کند؟
فهم، درک و شناخت دقیق هر آنچه که مربوط به مدیریت دانش می شود می تواند به استفاده و البته استقرار فرآیند مدیریت دانش کمک کند.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت