پرسشنامه آرزوهای آنومیک هاگان
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه آرزوهای آنومیک هاگان
این پرسشنامه توسط هاگان و همکاران در سال 1995 ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی آرزوهای آنومیک می باشد.
این پرسشنامه دارای 3 سوال است.
روایی و پایایی پرسشنامه آرزوهای آنومیک هاگان تایید شده است.
همه ی ما آدم ها برای رسیدن به اهداف و خواسته هایمان در زندگی، امید و رویاهایی داریم. زمانی که کودک هستیم آرزوهایی در سر داریم و زمانی که بزرگ میشویم نوع آرزوها و رویاهای ما تغییر پیدا می کند؛ اما افزایش سن باعث نمی شود که ما از رویاهای خود دست بکشیم یا دیگر آرزویی نداشته باشیم.
آرزوها محدود نیستند؛ هر فردی می تواند آرزو و رویایی در سر داشته باشد که با آرزوهای فرد دیگر متفاوت باشد. آرزوهایی که به فرد کمک می کنند برای رسیدن به اهدافش بجنگد و سختی ها و ناملایمات زندگی را پشت سر بگذارد. با یک نگاه کلی، می توانیم بگوییم جوانان نسبت به دیگر دوره های سنی مانند سالمندان یا کودکان، آرزوهای بیشتری در سر دارند و برای به دست آوردن آن ها تلاش می کنند.
اما واقعیت این است که گاهی شرایط اقتصادی و بحرانی جوامع می توانند بر آرزوهای جوانان تاثیر بگذارند و باعث دلسردی جوانان برای حرکت رو به جلو شوند. کشور ایران هم از این قاعده مستثنی نیست؛ شرایط اقتصادی که بر این کشور حاکم است، تاثیر زیادی بر رویاها و اهداف و آرزوهای جوانان داشته است. در واقع این تاثیر را می توان پیامد بحران های اقتصادی در نظر گرفت.
نظریه آنومی چیست؟
این نظریه در مورد شرایط اقتصادی و آرزوها صحبت می کند. بر اساس نظریه آنومی آرزوها و اهدافی که افراد در سر دارند، به عنوان یک مکانیسم، بحران های اقتصادی و شرایط سخت را به یک آسیب اجتماعی یا مسئله چالشی تبدیل می کند. در واقع زمانی که بحران اقتصادی در یک کشور رخ دهد، آرزوها و اهدافی که افراد آن جامعه دارند، به خصوص آرزوهایی که به پول و کسب ثروت مربوط می شوند، از حد متعادل و طبیعی خارج می شوند. زمانی هم که آرزوها از سطح نرمال یا بهتر است بگوییم متعارف خارج می شوند و حالت غیر متعارف به خود می گیرند، زمینه را برای مشکلات و آسیب های اجتماعی فراهم می کنند.
در این خصوص، پژوهشگران به بررسی انواع آرزوها یا آرزوهای آنومیک پرداخته اند؛ آرزوهایی که ممکن است نامتعارف و بیش از اندازه باشند و تاثیر آن ها را بر خود فرد، جامعه و دیگران مورد ارزیابی قرار داده و می دهند. آیا شما آرزوهای آنومیک دارید؟ به نظر شما آرزوهای آنومیک چه پیامد هایی را برای فرد به همراه دارد؟
در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر آرزوهای آنومیک داشتید، می توانید از پرسشنامه ای که توسط هاگان ساخته شده است، استفاده کنید.
این پرسشنامه چند سوال دارد؟
این پرسشنامه 3 سوال دارد.
هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟
ارزیابی آرزوهای آنومیک هدف ساخت این پرسشنامه است.
آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟
بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.
این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟
این پرسشنامه توسط هاگان و همکاران ساخته شده است.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت