تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
تست احساس تنهایی (SLFS)
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (1)
  • سوالات متداول

چرا باید تست احساس تنهایی (SLFS) را انجام دهم؟

تست احساس تنهایی (SLFS) به سنجش میزان احساس تنهایی افراد در دو بعد احساس تنهایی عاطفی و احساس تنهایی اجتماعی می پردازد.

از تست احساس تنهایی (SLFS) می توان در موارد زیر استفاده نمود:

  • بررسی حمایت اجتماعی دانشجویان
  • مشاوره های تحصیلی و دانشجویی
  • انجام پژوهش و مطالعات علمی

    ویژگی های تست احساس تنهایی (SLFS)

    این تست دارای 24 سوال است؛ احساس تنهایی در این تست از دو بعد احساس تنهایی اجتماعی و احساس تنهایی عاطفی مورد ارزیابی قرار می گیرد. شرکت کننده به سوالات این آزمون برمبنای پاسخ های پنج گزینه ای طیف لیکرت پاسخ خواهد داد. مقدار زمان تقریبی برای پاسخ دادن به سوالات این تست، حدود 6 دقیقه می باشد.

    این تست از اعتبار بالایی برخوردار بوده و در پژوهش های متعددی مورد استفاده قرار گرفته و می گیرد.

تاریخچه تست احساس تنهایی (SLFS)

تست احساس تنهایی (SLFS)  برای نخستین بار توسط پژوهشگری به نام آشر طراحی و ساخته شده است. این تست ابتدا برای ارزیابی احساس تنهایی در کودکان مورد استفاده قرار می گرفت اما به مرور زمان و انجام پژوهش های مختلف مورد بازبینی مجدد قرار گرفت و نسخه حال حاضر آن برای سنجش احساس تنهایی در افراد بالای 13 سال قابل استفاده است.

چند نکته مهم در مورد احساس تنهایی

ذکر این نکات حائز اهمیت است؛ تنهایی ربطی با تعدد روابط ندارد و کیفیت روابط بیش از تعدد روابط بر این احساس تاثیر می گذارد؛ پس تنهایی از انزوا یا نداشتن دوست ناشی نمی شود. هرچه عمق روابط کمتر باشد و فرد صمیمیت کمتری را با دیگران تجربه کند، احتمال تجربه احساس تنهایی بیشتر خواهد بود.

فردی که تنها باشد نسبت به دیگران و علائم بی توجهی حساسیت بیشتری دارد و دچار سوگیری منفی در تعاملات با دیگران است. فرد چون می ترسد در روابط مورد بی توجهی قرار بگیرد پس وارد رابطه نمی شود و در نتیجه احساس تنهایی بیشتر می کند، به عبارت ساده تر تنهایی، تنهایی می آورد.

هر فردی نیاز دارد در برخی زمان ها با خودش خلوت کند و در تنهایی زمانی را برای فکر کردن یا استراحت سپری کند، این حالت با احساس تنهایی متفاوت است. در نهایت باید بدانید که احساس تنهایی را با اصلاح برخی رفتارها و عادات غلط می توان از بین برد.

احساس تنهایی چه تاثیری بر سلامت روان می گذارد؟

در خلال سالیان مختلف، پژوهش های بسیاری حول محور احساس تنهایی و تاثیرات آن بر زندگی و وضعیت سلامت افراد انجام شده است. نتایج پژوهش ها حاکی از آن است که احساس تنهایی با بسیاری از مشکلات روانی در ارتباط است. تنهایی با افسردگی، اضطراب، استرس و تنش در ارتباط است. احساس تنهایی ارتباط نزدیکی با انزوای اجتماعی دارد.
علاوه بر آن احساس تنهایی بر سلامت جسمانی نیز تاثیر می گذارد؛ تنهایی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را بیشتر می کند و با بیماری هایی همچون آرتروز و دیابت نوع در ارتباط است.

پژوهش های اخیر نشان می دهند، تجربه احساس تنهایی خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و زوال عقل را دو برابر بیشتر می کند و فردی که احساس تنهایی را به صورت مزمن تجربه می کند، خواب خوبی ندارد و دچار ضعف سیستم ایمنی است.

احساس تنهایی چگونه احساسی است؟

پیش از توصیف احساس تنهایی باید یادآوری کنیم که انسان موجودی اجتماعی است که ذاتا نیاز به برقراری ارتباط با دیگران دارد و در تعاملات اجتماعی که با دیگران دارد، رشد می کند و آموزش می بیند؛ بنابراین احساس تنهایی برای انسان اجتماعی یک احساس ناخوشایند و گاها غیر قابل تحمل است.

علی رغم نیاز طبیعی ما به ارتباط و بودن در کنار دیگران، بسیاری از ما در بیشتر مواقع احساس تنهایی می کنیم؛ تنهایی وضعیت ناخوشایندی است که با پریشانی و ناراحتی همراه است. اما چه زمانی احساس تنهایی می کنیم؟ زمانی که میان خواسته ها و نیاز فرد برای برقراری ارتباط اجتماعی و آنچه که احساس می کند، تفاوت وجود داشته باشد.

یک فرد حتی در حضور دیگران هم می تواند احساس تنهایی داشته باشد و صرف اینکه فرد در میان گروهی از افراد است یا احساس تعلق خاطر به دیگران دارد نمی توان گفت که احساس تنهایی را تجربه نمی کند؛ چه بسیار افرادی که پس از تشکیل خانواده و گذشتن سالیان سال از ازدواجشان کماکان احساس تنهایی عمیق و فراگیری را تجربه می کنند.

احساس تنهایی یک تهدید جدی برای سلامت روان و سلامت جسم محسوب می شود؛ نداشتن ارتباط اجتماعی با دیگران ناخوشایند و آسیب رسان است. افرادی که احساس تنهایی را تجربه کرده اند، این احساس را با احساسات ذهنی همچون، احساس اجتماعی نبودن، احساس کنار گذاشته شدن، احساس عدم صمیمیت، احساس خلا یا احساس کمبود توجه توصیف کرده اند.

تنهایی برای افرادی که از حمایت اجتماعی کمتری برخوردارند یا شبکه حمایتی قوی ندارد، سخت تر بوده و یک چالش بزرگ محسوب می شود. هرچه میزان حمایت اجتماعی و حمایت عاطفی و توجهی که فرد از دیگران و محیط دریافت می کند بیشتر باشد، احتمال تجربه احساس تنهایی کمتر خواهد بود.

در صورتی که تمایل به ارزیابی احساس تنهایی (SLFS) در خود داشته باشید و بخواهید به درک بهتری از خود برسید، می توانید تست احساس تنهایی آشر را به صورت آنلاین انجام دهید و با دریافت تفسیر پیشرفته و دقیق آن، به اطلاعات خوبی در این زمینه دست پیدا کنید.

شروع آزمون بصورت آنلاین
خرید مستقیم
خرید مستقیم
6 ماه قبل

نتیجه تست کاملن منطبق بر ویژگی های شخصیتی من بود. ارائه راهکار در پایان نیز خوب بود.

نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

تست احساس تنهایی (SLFS) چیست؟

این تست به سنجش میزان احساس تنهایی در دو بعد احساس تنهایی عاطفی و احساس تنهایی اجتماعی افراد پرداخته و توسط آشر ساخته شده است.

تفسیر تست احساس تنهایی (SLFS) چه ویژگی هایی دارد؟

در تفسیر ان تست علاوه بر اینکه از میزان احساس تنهایی در خود آگاه می شودید، راهکارهایی به شما برای غلبه بر این حس داده می شود.

تست احساس تنهایی (SLFS) برای چه سنینی مناسب است؟

این تست برای افراد بالای 13 سال مناسب است.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام