پرسشنامه امنیت اخلاقی
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه امنیت اخلاقی
این پرسشنامه توسط لیلا مقتدایی و همکارانش ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میزان احساس امنیت اخلاقی می باشد.
این پرسشنامه دارای 6 سوال است.
روایی و پایایی پرسشنامه امنیت اخلاقی تایید شده است.
اگر از شما بخواهیم احساس امنیت را تعریف کنید، چه تعریفی برای آن دارید؟ آیا به عنوان عضوی از یک جامعه در شرایط و موقعیت های مختلف احساس امنیت را تجربه می کنید؟ به نظر شما چه کسانی در ایجاد احساس امنیت نقش دارند؟ تامین امنیت شهروندان از ابعاد مختلف یکی از مهم ترین دغدغه های هر دولت و کشوری است.
احساس امنیت یکی از مهم ترین نیازهای انسانی است و در گروه این نیاز رشد و خودشکوفایی صورت می گیرد؛ امنیت زمانی تجربه می شود که یک فرد از هرگونه خطر، آسیب و تهدید در امان باشد و احساس آرامش و آسایش داشته باشد. امنیت انواع مختلفی دارد که یکی از انواع آن امنیت اخلاقی می باشد.
امنیت اخلاقی باید در هر جامعه ای وجود داشته باشد؛ امنیت اخلاقی باعث می شود که جامعه در برابر انواع تهدید و آسیب در امان باشد. امنیت اخلاقی با تمام چالش ها و معضلاتی که در جامعه احساس می شود و مربوط به زمان حال یا گذشته می شود، در ارتباط است.
باید بدانید بی توجهی به امنیت اخلاقی امکان بروز جرم و جنایت در جامعه را بالا می برد و زمینه را برای آسیب های اجتماعی فراهم می کند. در جامعه ای که امنیت اخلاقی وجود نداشته باشد، احساس آرامش خاطر وجود نخواهد داشت و مردم آن جامعه دائما با دغدغه های ذهنی برای حل معضلات دست و پنجه نرم خواهند کرد.
در کشور ایران، به منظور ایجاد، حفظ و ارتقای امنیت اخلاقی نهادی تحت عنوان پلیس امنیت اخلاق تاسیس شده است. پلیس امنیت اخلاق در کشور ایران وظایف متعددی بر عهده دارد. نظارت بر مجموعه اماکن عمومی، دستگیری افراد مجرم یا کسانی که در فضاهای عمومی برای مردم مزاحمت ایجاد می کنند، شناسایی و جمع آوری سلاح های غیر مجاز در سطح کشور، نظارت و اعمال کنترل بر عملکرد اتباع خارجی در کشور، حفاظت از اماکن دیپلماتیک و تلاش برای ایجاد و حفظ امنیت کشور در سطح کلان از وظایف این نهاد است.
بنابر آنچه گفته شد، تامین امنیت اخلاقی در سطح کشور بر عهده دولت بوده و سران دولتی موظف به برنامه ریزی و تعیین استراتژی هایی در جهت تامین امنیت اخلاقی می باشند. هرچه امنیت اخلاقی بیشتر باشد، احساس آرامش شهروندان جامعه بیشتر خواهد بود.
در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر میزان احساس امنیت اخلاقی داشته باشید می توانید از پرسشنامه استاندارد و معتبری که توسط این محقق ساخته شده است، استفاده کنید.
این پرسشنامه چند مولفه دارد؟
این پرسشنامه تک مولفه است.
هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟
ارزیابی میزان امنیت اخلاقی هدف ساخت این پرسشنامه است.
آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟
بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت