پرسشنامه میل به عضلانی بودن
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه میل به عضلانی بودن
این پرسشنامه توسط یک پرسشنامه محقق ساخته است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میل به عضلانی بودن می باشد.
پرسشنامه میل به عضلانی بودن دارای 10 سوال است.
با گذشت زمان شاهد تغییرات در حوزه های مختلف خواهیم بود؛ یکی از مواردی که با گذشت زمان تغییرات زیادی در آن حاصل شده است، مسائل مرتبط با زیبایی و معیارهای آن است. به عقیده عموم مردم زیبایی امری نسبی است و هر انسانی بر روی کره زمین دارای زیبایی منحصر به خودش می باشد. با این حال به دلایل متفاوتی همچون تاثیر رسانه ها، فشار همسالان، یادگیری برخی موارد درون خانواده معیارهای زیبایی روز به روز تغییر می کنند.
مثلا چاقی در گذشته پذیرفته شده بود اما امروزه تاکید بیشتر افراد بر لاغری یا بدن عضلانی است. تمایل به عضلانی بودن هم در زنان و هم در مردان دیده می شود که البته شاید بتوان گفت گرایش به داشتن بدنی عضلانی در مردان و ورزشکاران بدن ساز کمی بیشتر است.
تمایل به عضلانی بودن و عضله سازی
تمایل به عضله سازی فقط در افراد چاق دیده نمی شود، افراد لاغر همانند افرادی که اضافه وزن دارند دوست دارند که بدنی عضلانی داشته باشند. زمانی که میزان چربی انباشته شده در بدن کاهش پیدا کند و به حداقل برسد، بدن عضله ای خواهیم داشت. افراد مختلف برای داشتن بدن عضله ای راهکارهای مختلفی را در پیش می گیرند؛ راهکارهایی که ممکن است خطر آفرین یا سالم باشد.
مسلما ورزش کردن و انجام تمرین های بدنی یکی از بهترین و البته سالم ترین راه حل های ساخت عضله است. در مقابل، مصرف داروهای شیمیایی پر عوارض برای ساخت عضله می تواند آسیب های جبران ناپذیری را برای فرد به همراه داشته باشد و نه تنها به عضله سازی کمک نکند بلکه عوارض جانبی برای سلامت فرد ایجاد کند. انجام تمرینات هوازی، تمرینات کششی، رعایت رژیم غذایی مناسب، خواب و استراحت کافی، تنوع در برنامه ورزشی بر عضله سازی تاثیر مثبت و مطلوبی دارد.
همچنین لازم به ذکر است، یکی از دلایلی که باعث تمایل افراد به عضلانی بودن می شود، ایجاد جذابیت ظاهری است. طبق پژوهش ها ما نسبت به کسانی که بدن عضلانی دارند زودتر جذب می شویم و این افراد را جذاب تلقی می کنیم. همچنین گفته شده است، مقبولیت اجتماعی در افرادی که از نظر ظاهری اندام متناسب و عضلانی دارند، بیشتر است. به نظر شما چه موارد دیگری بر تمایل به عضلانی بودن تاثیر می گذارد؟
در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر تمایل به عضلانی بودن داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه 10 سوالی معتبر استفاده کنید و به اطلاعات خوبی در این زمینه دست پیدا کنید.
این پرسشنامه چند مولفه دارد؟
این پرسشنامه تک مولفه ای است.
هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟
این پرسشنامه با هدف ارزیابی تمایل به عضلانی بودن ساخته شده است.
آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟
بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت