تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه ارزیابی و شناسایی موانع ارتقای ورزشی زنان ورزشکار
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه ارزیابی و شناسایی موانع ارتقای ورزشی زنان ورزشکار

این پرسشنامه توسط بیژن زارع و همکاران ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی و شناسایی موانع ارتقای ورزشی زنان ورزشکار می باشد.

این پرسشنامه دارای 45 سوال و 9 بعد است.

روایی و پایایی پرسشنامه ارزیابی و شناسایی موانع ارتقای ورزشی زنان ورزشکار تایید شده است.

ورزش زنان

در دهه های گذشته و کمی پیش تر فعالیت مردان در عرصه ورزشی و میدان رقابت مسابقات بیش از زنان بود و طبیعتا توجه به سمت مردان ورزشکاران بیش از زنان بود. اما گذشت زمان این شرایط و موقعیت را به نفع زنان تا حدود زیادی تغییر داد.

امروزه زنان ورزشکار همپای مردان ورزشکار در میدان رقابت ورزشی حاضر شده و بانوان نیز فعالیت های ورزشی گسترده ای دارند و پیشرفت محسوسی را در عرصه ورزشی داشته اند اما علی رغم توسعه ورزش بانوان و پیشرفت زنان ورزشکار، هنوز موانعی بر سر راه ورزش بانوان در سطح کشور وجود دارد؛ موانعی که منجر به کاهش فرصت زنان در حوزه ورزشی نسبت به مردان می شود.

موانع موجود بر سر راه توسعه ورزش بانوان، ذهن پژوهشگران را به سمت انجام تحقیق و پژوهش هایی در مورد موانع و عوامل تاثیرگذار بر پیشرفت زنان در ورزش جلب کرده است. نتیجه یکی از پژوهش های صورت گرفته در این حوزه نشان می دهد که موانع حضور و رشد زنان در ورزش با موانعی همچون دستیابی به پست های مدیریتی در ورزش کشور، توسعه منابع مالی و توسعه منابع حقوقی همراه است.

در ادامه به بررسی موانعی که بر پیشرفت بانوان در ورزش کشور تاثیر می گذارند، می پردازیم.

یکی از مهم ترین موانع موجود، نبود امکانات و تجهیزات است؛ اگر تجهیزات و امکانات ورزشی در اختیار زنان قرار نگیرد، چگونه قرار است پیشرفتی حاصل شود؟ همچنین، هزینه های زیاد و مشخص نبودن آینده ی شغلی، دستمزد نامشخص می تواند زنان را از انجام فعالیت های ورزشی دلسرد کند.

دیدگاه و برخورد جامعه با ورزشکاران زن نیز بر ارتقای ورزش بانوان تاثیر دارد؛ نگاه جنسیتی یا فراهم کردن فرصت های ورزشی فقط برای مردان، فرهنگ زن ستیزانه یا نگاه برتر به زنان می تواند برای ورزش زنان و توسعه آن دردسر آفرین باشد. از دیگر سو، نبود پوشش رسانه ای، عدم پوشش اخبار موفقیت زنان در مطبوعات دیگر عامل تاثیرگذار بر ورزش است.

مشکلات قانونی برای خروج از کشور، پوشش زنان در مسابقات، نبود قوانین حمایتی برای زنان در ورزشگاه ها و ... جز موانعی است که بر موفقیت زنان تاثیر می گذارد. بر اساس آنچه در این پرسشنامه آمده، موانع ارتقای ورزشی زنان ورزشکار شامل مواردی همچون، هزینه ها و آینده شغلی، برخورد جامعه، تصور از جنسیت، حاکمیت روابط بر ضوابط در سازمان های ورزشی، نابرابری جنسیتی در سازمان های ورزشی، جنسیت و فرهنگ، عوامل فنی، نابرابری جنسیتی در جامعه، عوامل مدیریتی می باشد.

در صورتی که تمایل به ارزیابی و شناسایی موانع ارتقای ورزشی زنان ورزشکار با توجه به 9 بعد گفته شده داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استفاده کنید.

 
 

 

 

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟

ارزیابی و شناسایی موانع ارتقای ورزشی زنان ورزشکار هدف ساخت این پرسشنامه است.

موانع زنان در ورزش چیست؟

یکی از مهم ترین موانع موجود، نبود امکانات و تجهیزات است؛ اگر تجهیزات و امکانات ورزشی در اختیار زنان قرار نگیرد، چگونه قرار است پیشرفتی حاصل شود؟ همچنین، هزینه های زیاد و مشخص نبودن آینده ی شغلی، دستمزد نامشخص می تواند زنان را از انجام فعالیت های ورزشی دلسرد کند.

آیا امروزه زنان به اندازه مردان ورزش می کنند؟

مروزه زنان ورزشکار همپای مردان ورزشکار در میدان رقابت ورزشی حاضر شده و بانوان نیز فعالیت های ورزشی گسترده ای دارند و پیشرفت محسوسی را در عرصه ورزشی داشته اند اما علی رغم توسعه ورزش بانوان و پیشرفت زنان ورزشکار، هنوز موانعی بر سر راه ورزش بانوان در سطح کشور وجود دارد؛ موانعی که منجر به کاهش فرصت زنان در حوزه ورزشی نسبت به مردان می شود.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام