تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه پیش بینی بازگشت (PRS)
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (1)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه پیش بینی بازگشت (PRS)

این پرسشنامه توسط رایت در سال 1993 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی پیش بینی بازگشت پس از ترک است.

این پرسشنامه دارای 45 سوال و 2 مقیاس:

  • شدت نیرومندی میل در موقعیت خاص
  • احتمال مصرف در آن موقعیت است.

روایی و پایایی پرسشنامه پیش بینی بازگشت (PRS) تایید شده است.

اعتیاد

اعتیاد جز اصطلاحاتی است که تعریف آن آسان به نظر می رسد؛ این اصطلاح به طرق مختلف تعریف شده است؛ مثلا ضعف اراده، ناتوانی در مواجه شدن با مسائل مختلف در زندگی، ضعف اخلاقی، ابتلا به بیماری جسمانی برخی از تعاریف ارائه شده برای اعتیاد است.

ساده ترین تعریفی که می توان برای اعتیاد ارائه داد آن است که اعتیاد را رفتاری بدانیم که فرد به دلایل مختلف روانی به مصرف مواد مخدر و شیمیایی همچون تریاک، شیشه و ماری جوانا و غیره روی می آورد و در نتیجه مصرف زیاد و عدم کنترل بر مصرف، دچار اعتیاد می شود.

به طور کلی، اعتیاد یک بیماری است و درمان این بیماری اگرچه سخت اما کاملا ممکن است؛ بیماران مبتلا به اعتیاد با به کار بردن روش های مختلف می توانند اعتیاد خود را ترک کنند؛ در واقع ترک اعتیاد یک دغدغه است اما از آن مهم تر، دغدغه عدم بازگشت به مصرف مجدد مواد است.

بسیاری از مبتلایان به اعتیاد، پس از ترک مواد و گذشت زمان به دلایل مختلف و تحت تاثیر عوامل متعدد به مصرف مجدد مواد روی می آورند. در واقع، مبتلایان به اعتیاد، دچار لغزش می شوند و پس از یک دوره پاکی دوباره دچار اعتیاد می شوند.

مصرف مجدد و بازگشت به مواد خطرناک است؛ زمانی که فرد برای مدت طولانی مواد مصرف نکرده است و دوباره به مصرف مواد روی می آورد، تحملش در برابر تاثیر مواد از بین رفته و کم می شود و در این حالت اگر مقدار مواد مصرفی به اندازه گذشته باشد، ممکن است فرد دچار اوردوز شود و در نهایت جان خود را از دست بدهد.

یکی از موارد پیش بینی کننده بازگشت به مصرف مواد، وسوسه مصرف است؛ در واقع وسوسه مصرف مواد باعث می شود فرد با این باور که به صورت تفریحی مصرف می کند، دوباره به اعتیاد دچار شود. هرچه شدت میل فرد به مصرف مواد بیشتر باشد، احتمال مصرف مواد بیشتر می شود.

همچنین دوستان ناباب نیز می توانند فرد را به دام اعتیاد بکشانند و او را مبتلا به مصرف مجدد کنند.

از بین بردن موارد وسوسه برانگیز و تاثیر گذار بر کاهش میل فرد به مصرف مواد در موقعیت های خاص به کاهش تمایل به مصرف مجدد کمک می کند.

در صورتی که تمایل به ارزیابی، پیش بینی بازگشت پس از ترک داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر استفاده کنید و به اطلاعات خوبی در این زمینه دست پیدا کنید.

 
 

 

 

خرید و دانلود مستقیم
خرید مستقیم
خرید مستقیم
10 ماه قبل

خوب بود. با تشکر

نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

چه عواملی بر مصرف مجدد مواد تاثیر می گذارد؟

میل به مصرف در موقعیت های خاص، قرار گرفتن در محیط های وسوسه برانگیز و دوستان ناباب.

اعتیاد چیست؟

ساده ترین تعریفی که می توان برای اعتیاد ارائه داد آن است که اعتیاد را رفتاری بدانیم که فرد به دلایل مختلف روانی به مصرف مواد مخدر و شیمیایی همچون تریاک، شیشه و ماری جوانا و غیره روی می آورد و در نتیجه مصرف زیاد و عدم کنترل بر مصرف، دچار اعتیاد می شود.

این پرسشنامه با چه هدفی ساخته شده است؟

ارزیابی پیش بینی بازگشت پس از ترک هدف ساخت این پرسشنامه است.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام