پرسشنامه خودیابی براساس نظریه های مختلف شخصیت در دانشجویان (SDS)
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه خودیابی براساس نظریه های مختلف شخصیت در دانشجویان (SDS)
این پرسشنامه توسط افضل اکبری بلوطبنگان ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میزان شناخت توانایی های خود از ابعاد مختلف می باشد.
این پرسشنامه دارای 33 سوال و 4 بعد:
خودآگاهی و پذیرش
تعهد و مجذوبیت
استعلا و پیشرفت
رشد شخصی می باشد.
روایی و پایایی پرسشنامه خودیابی (SDS) براساس نظریه های مختلف شخصیت در دانشجویان تایید شده است.
خودشناسی یکی از موضوعات مهم در علم روانشناسی و فلسفه است. یونانیان باستان و فلاسفه ای چون ارسطو و سقراط همواره به خودشناسی و خودیابی تاکید کرده اند و سخنانی من باب خودشناسی، مزایا و تاثیرات مثبت آن ارائه داده اند. خود شناسی و خودآگاهی از خود باعث رشد و پیشرفت شخصی و استعلای استعداد های فردی می شود.
به نظر می رسد هر فردی برای اینکه به کمال برسد و نیاز به خودشکوفایی را در خود محقق کند، باید به خودشناسی برسد. خودشناسی که به آن خودیابی یا خودآگاهی هم گفته می شود به معنای شناخت خود است. در مسیر خود شناسی افراد از نقاط قوت و ضعف خود آگاهی پیدا می کنند و می دانند که باید برای اصلاح عادات غلط و تبدیل نقاط قوت به نقاط ضعف تلاش کنند.
خودآگاهی شامل شناسایی و آگاهی از احساسات و هیجانات هم می شود؛ وقتی فرد نسبت به هیجانات و احساساتش آگاهی داشته باشد، در موقعیت های مختلف، درست ترین و منطقی ترین واکنش را از خودش نشان می دهد. فرقی نمی کند در چه سن و جایگاه یا موقعیتی قرار داشته باشیم، خودشناسی همواره به رشد ما کمک می کند.
خودیابی در دانشجویان
خودیابی به دانشجویان کمک ویژه ای می کند؛ دانشجویی که برای شناخت خود تلاش می کند، می تواند زمینه را برای رشد و پیشرفتش در امور تحصیلی فراهم کند. دانشجوی خودآگاه، در موقعیت های تحصیلی مختلف، بهترین تصمیم را می گیرد و از امکاناتی که در اختیار دارد، بهترین استفاده را می کند.
خودیابی در دانشجویان با شناخت توانایی ها و مهارت ها همراه است؛ دانشجویی که برای خوشناسی تلاش می کند، مهارت ها و توانایی هایش را می شناسد و برای بهبود توانایی هایش تلاش می کند. خود شناسی در دانشجویان با مولفه هایی همچون، خودآگاهی و پذیرش، تعهد و مسئولیت پذیری، مجذوبیت، استعلا و پیشرفت و رشد شخصی در ارتباط است.
آیا تا به حال برای شناخت خود تلاش کرده اید؟ احساسات و عواطف خود را می شناسید؟ از توانایی ها و مهارت های خود آگاهی دارید؟ به نظرتان شناخت خود چه مزایایی برای شما دارد؟ این پرسشنامه به بررسی و ارزیالی شناخت توانایی های فردی می پردازد، در صورتی که تمایل به ارزیابی این متغیر داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه که، خودیابی (SDS) براساس نظریه هاي مختلف شخصیت در دانشجویان نام دارد، استفاده کنید و به اطلاعات ارزشمندی دست پیدا کنید.
این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟
این پرسشنامه توسط افضل اکبری بلوطبنگان ساخته شده است.
این پرسشنامه چند مولفه دارد؟
این پرسشنامه 4 مولفه دارد.
هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟
ارزیابی شناخت توانای های فردی هدف ساخت این پرسشنامه است.
آیا این پرسشنامه روایی و پایایی دارد؟
بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت