تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه‌ سازگاری عاطفی - اجتماعی
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه‌ سازگاری عاطفی - اجتماعی

این پرسشنامه توسط کریک و گروت پیتر در سال 1995 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی سازگاری عاطفی اجتماعی دانش آموزان می باشد.

این پرسشنامه دارای 19 سوال و 4 مولفه است.

روایی و پایایی پرسشنامه سازگاری عاطفی – اجتماعی تایید شده است.

سازگاری

ژان پیاژه روان شناس بزرگ و مطرح، هوش را توانایی سازگاری تعریف کرده است و سازگاری را ویژگی انسان باهوش می داند. واقعیت امر این است که سازگاری باعث دوام و پایداری می شود و به واسطه سازگاری به بقا می توان رسید.

سازگاری یا تطبیق پذیری یک  توانمندی است که افراد از آن برای هماهنگی و تطابق با شرایط جدید و کنار آمدن با تغییرات محیطی استفاده می کنند. سازگاری به شناخت محدودیت ها، حد و مرز ها و پذیرش آن ها کمک می کند و در نهایت منجر به عملکرد بهتر و افزایش بهره وری و اثربخشی می شود.

سازگاری که در برگیرنده هرگونه راهبرد برای مدیریت بهتر شرایط استرس زا است، انواع مختلفی دارد؛ سازگاری اجتماعی و سازگاری عاطفی دو نوع مختلف سازگاری می باشد. سازگاری اجتماعی در بستر اجتماع و تعاملات اجتماعی معنا پیدا می کند؛ سازگاری اجتماعی که تحت تاثیر فرهنگ، شخصیت و خانواده قرار می گیرد، نشان دهنده تعامل یک فرد با افراد دیگر، میزان رضایتی که فرد از روابط خود دارد، رضایتی که از کنش های فردی و عملکردش در موقعیت های اجتماعی دارد، می باشد. سازگاری اجتماعی باعث می شود که یک فرد در محیط های اجتماعی ناآشنا عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارد و احساس غریب بودن در این محیط ها نداشته باشد.

سازگاری عاطفی، میزان شناختنی است که یک فرد از خودش در رابطه با دیگران در مورد عواطف، احساسات و هیجاناتش دارد؛ سازگاری عاطفی همچون سازگاری اجتماعی از مواردی همچون خانواده، ویژگی های شخصیتی، نیازهای روانی و جسمانی تاثیر می پذیرد.

سازگاری عاطفی به بهبود روابط کمک می کند و منجر به کنترل احساسات و عواطف و واکنش های فرد می شود. گفته می شود سازگاری عاطفی بر سلامت روان تاثیر مثبت دارد و باعث ایجاد خلق مثبت، رضایت از زندگی و ایجاد تعادل میان زندگی شخصی و مدرسه می شود. همچنین سازگاری عاطفی، از آشفتگی های هیجانی کم می کند.

سازگاری عاطفی اجتماعی بر عملکرد دانش آموزان تاثیر می گذارد؛ گفته می شود این نوع سازگاری باعث موفقیت تحصیلی می شود و تعامل دانش آموزان را در محیط مدرسه با یکدیگر بهبود می بخشد.

سازگاری اجتماعی عاطفی در این پرسشنامه با مولفه های، رفتارهای پرخاشگری ارتباطی، پرخاشگری آشکار، رفتار جامعه پسند و احساس افسردگی در ارتباط دانسته شده است. این پرسشنامه باید توسط معلمان در مقطع ابتدایی تکمیل شود. در صورت تمایل به ارزیابی میزان سازگاری عاطفی اجتماعی دانش آموزان می توانید از این پرسشنامه استفاده کنید.

 
 

 

 

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟

ارزیابی سازگاری اجتماعی عاطفی هدف ساخت این پرسشنامه است.

سازگاری عاطفی چیست؟

سازگاری عاطفی، میزان شناختنی است که یک فرد از خودش در رابطه با دیگران در مورد عواطف، احساسات و هیجاناتش دارد.

سازگاری اجتماعی چیست؟

سازگاری اجتماعی که تحت تاثیر فرهنگ، شخصیت و خانواده قرار می گیرد، نشان دهنده تعامل یک فرد با افراد دیگر، میزان رضایتی که فرد از روابط خود دارد، رضایتی که از کنش های فردی و عملکردش در موقعیت های اجتماعی دارد، می باشد.

سازگاری چیست؟

سازگاری یا تطبیق پذیری یک  توانمندی است که افراد از آن برای هماهنگی و تطابق با شرایط جدید و کنار آمدن با تغییرات محیطی استفاده می کنند.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام