تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
مبانی نظری و پیشینه تحقیق حافظه کاری
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

مبانی نظری و پیشینه تحقیق حافظه کاری

این فایل شامل مباحث مرتبط با حافظه کاری است که بسیار مناسب مبانی نظری و پیشینه تحقیق در این زمینه می باشد.

آدمی به منظور پردازش و ذخیره اطلاعات مختلف به حافظه نیاز دارد؛ حافظه یک فرآیند ذهنی و درونی غیر قابل مشاهده است که در اکتساب، ذخیره سازی، نگهداری و بازیابی یک باره یا چند باره اطلاعات نقش دارد؛ به کمک حافظه می توان اطلاعات مختلف را از محیط دریافت کرد و پس از پردازش اطلاعات آن ها را ثبت و ذخیره کرد و در نهایت اطلاعات به ذهن سپرده شده را مورد استفاده قرار داد.

مراحل حافظه

حافظه سه مرحله دارد؛ مرحله اول حافظه حسی نام دارد؛ در این مرحله، اطلاعاتی که از محیط دریافت می شود، در یک مدت زمان 3 تا 4 ثانیه ای در این مرحله ثبت شده و پس از توجه وارد مرحله حافظه فعال یا حافظه کاری می شود. حافظه کوتاه مدت که به آن حافظه فعال یا حافظه کاری هم می گویند، همانند یک موتور جستجوی ذهن است.

توانایی ما در به خاطر آوردن و مدیریت اطلاعاتی که به ذهن سپرده ایم، با حافظه فعال در ارتباط است؛ کارکرد حافظه فعال کمی پیچیده است اما به کمک این حافظه می توانیم در هر کار و فعالیتی که انجام می دهیم؛ اطلاعات مختلف که در قسمت های مختلف مغز ثبت شده است را به یاد بیاوریم و از آن ها استفاده کنیم.

اگر بخواهیم با یک مثال ساده در مورد حافظه فعال صحبت کنیم باید بگوییم که آن همانند یک میز کار در ذهن است؛ هر نوع اطلاعاتی در ذهن به منظور پردازش اطلاعات بر روی این میز قرار می گیرد و پس از بررسی پردازش می شود.
شاید برای شما سوال شود که کدام یک از فعالیت های روزمره یا فرآیندهای پیچیده شناختی با حافظه کاری در ارتباط است؟ در پاسخ باید بگوییم، درک مطالب، درک ریاضیات و محاسبات، خواندن و رونویسی از مطالب خاص و جهت یابی توسط حافظه فعال فعالیت هایی است که در این قسمت انجام می شود.

حافظه کاری طبق نظر فروید همان حافظه هوشیار است؛ هرگونه اطلاعاتی که ما از آن آگاهیم یا به آن فکر می کنیم، در این نوع حافظه قرار دارد. اطلاعات پس از پردازش به مدت 20 تا 30 ثانیه در این حافظه باقی مانده و سپس وارد حافظه بلند مدت می شود؛ این نوع حافظه با ذخیره سازی مداوم اطلاعات در ارتباط است.

ذکر این نکته حائز اهمیت به نظر می رسد که تقویت مهارت های مرتبط با حافظه فعال کاملا ممکن است؛ تقویت این مهارت ها در دوره کودکی اهمیت بسیاری دارد.

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

محتوای این فایل چیست؟

این فایل مربوط به مبانی نظری و پیشینه تحقیق حافظه کاری (working memory) می باشد.

حافظه کوتاه مدت چیست؟

حافظه کوتاه مدت که به آن حافظه فعال یا حافظه کاری هم می گویند، همانند یک موتور جستجوی ذهن است.

حافظه کاری از دیدگاه فروید چیست؟

حافظه کاری طبق نظر فروید همان حافظه هوشیار است

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام