پرسشنامه میزان استفاده از اپلیکیشن و ابزارهای مختلف گوشی های هوشمند
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه میزان استفاده از اپلیکیشن و ابزارهای مختلف گوشی های هوشمند
این پرسشنامه توسط مریم کوپایی و همکاران در سال 1401 ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میزان استفاده از اپلیکیشن و ابزارهای مختلف گوشی های هوشمند می باشد.
این پرسشنامه دارای 11 سوال است.
روایی و پایایی پرسشنامه میزان استفاده از اپلیکیشن و ابزارهای مختلف گوشی های هوشمند تایید شده است.
آیا موافق هستید که تلفن های همراه هوشمند ما مانند یک رایانه جیبی هر روزه همراه ما هستند و ما را در انجام امور مختلف یاری می کنند؟ به طور حتم می توان گفت، از سال 1973 که تلفن همراه ابداع شد تا به امروز که در حالت هوشمند خود قرار گرفته است، روند ارتباطات و انجام وظایف برای همه ی ما تسهیل شده است. هرکدام از ما برای انجام امور مختلف از تلفن همراه و البته برنامه های آن استفاده می کنیم، اگر بگوییم برنامه های تلفن همراه جزئی از برنامه ریزی روزانه ما هستند و از برنامه ما جدا نمی شوند، بیراه نگفته ایم. تلفن همراه هوشمند مزایای بسیاری برای ما به همراه دارد اما در کنار این مزایا، چندان بدون عیب هم نیست. استفاده مداوم و مکرر از تلفن همراه، می تواند با آسیب هایی همراه باشد.
معایب استفاده از تلفن همراه هوشمند
آیا قبول دارید که ما انسان ها ذاتا موجودات اجتماعی هستیم؟ اولین آسیبی که ممکن است از تلفن همراه هوشمند متوجه ما شود، انزوا و تنهایی است. استفاده مکرر از تلفن همراه باعث می شود ما از دیگران کناره گیری کنیم و بیشتر زمان خود را درگیر تلفن همراه باشیم. همچنین تلفن همراه می تواند باعث اتلاف وقت شود. ممکن است ما تصمیم بگیریم یک جستجوی کوتاه در یک برنامه داشته باشیم اما به دلیل جذابیت هایی که برنامه برای ما دارد، متوجه گذشت زمان نشویم و ساعات طولانی را در برنامه سپری کنیم؛ بنابراین تلفن همراه هوشمند و انواع برنامه ها ممکن است باعث به هدر رفتن وقت و زمان ما شوند.
فکر کردن مداوم به اتفاقات مرتبط با آنچه در فضای مجازی و برنامه های مختلف افتاده است، می تواند زمینه را برای حواس پرتی ما و عدم تمرکز و توجه فراهم کند. تاثیر پذیری از زندگی مجازی دیگران می تواند سلامت روان ما را به خطر بیاندازد و در نهایت نگاه کردن مداوم به تلفن و خم کردن گردن، خطر ابتلا به بیماری های جسمانی را بالا می برد، سندروم گردن پیامکی، گرفتگی تونل کارپال یا درد در ناحیه دست و انگشتان نتیجه همین اتفاق است. چاقی، به هدر دادن سرمایه، ضعیف شدن حافظه، عملکرد پایین، در معرض خطر قرار گرفتن اطلاعات از دیگر معایب استفاده از اپلیکیشن و ابزار های مختلف گوشی های هوشمند است.
اگر تمایل به ارزیابی معایب استفاده از اپلیکیشن و ابزارهای مختلف گوشی هوشمند داشته باشید، استفاده از این پرسشنامه گزینه خوبی به نظر می رسد.
پرسشنامه میزان استفاده از اپلیکیشن و ابزارهای مختلف گوشی های هوشمند چیست؟
ارزیابی میزان استفاده از اپلیکیشن و ابزارهای مختلف گوشی های هوشمند هدف ساخت این پرسشنامه است.
این پرسشنامه چند مولفه دارد؟
این پرسشنامه تک مولفه ای است.
آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟
بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟
این پرسشنامه توسط مریم کوپایی و همکارانش ساخته شده است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت