تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه‌ کمال گرایی اهواز
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه‌ کمال گرایی اهواز

این پرسشنامه توسط نجاریان، عطاری و زرگر در سال 1378 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی کمال گرایی می باشد.

این پرسشنامه دارای 27 سوال است.

روایی و پایایی پرسشنامه کمال گرایی اهواز تایید شده است.

کمال گرایی

کمال گرایی یک ویژگی شخصیتی است؛ عده ای آن را یک ویژگی مثبت و عده ای دیگر آن را یک ویژگی منفی ارزیابی می کنند. کمال گرایی میل به کامل بودن و نیاز به کامل به نظر رسیدن معنا می شود. افراد کمال گرا باور دارند که باید به نهایت یک چیز و کمال دست پیدا کنند.

اگرچه برخی افراد تصور می کنند، کمال گرایی به معنای تلاش برای بهترین بودن یا کسب موفقیت است اما در واقع یک فرد کمال گرا برای بدون عیب و نقص بودن تلاش می کند و دوست دارد همیشه و در هر شرایطی کامل و بدون مشکل باشد و برای بدون عیب و نقص به نظر رسیدن بر نقص ها و مشکلات تمرکز می کند، سعی بر کنترل موقعیت دارد و بیش از اندازه دست به سخت کوشی و تلاش می زند و به علت استانداردهای بالایی که دارد از خودش و دیگران انتقاد می کند و حتی به سرزنش خود و دیگران می پردازد.

بنابر آنچه گفتیم، به نظر می رسد این ویژگی شخصیتی کمی چالش بر انگیز است چرا که رسیدن به کمال و بدون عیب و نقص بودن اغلب موارد سخت و دشوار است و تمرکز و کنترل مداوم می تواند آسیب زننده باشد.

کمال گرایی می تواند تاثیرات منفی بر سلامت روان داشته باشد؛ این ویژگی می تواند سطح اضطراب را بالا ببرد، منجر به بروز نشانه های افسردگی شود، اعتماد به نفس و عزت نفس افراد را تحت تاثیر قرار دهد و فرد را با اختلالاتی نظیر بی اشتهایی یا پرخوری عصبی، اختلالات خواب یا وسواس درگیر کند.

زمانی که فرد به صورت مداوم و پیوسته برای کسب آرزوهایش تلاش می کند و در این مسیر هیچ شکستی را نمی پذیرد، زمانی که با موانع برخورد می کند یا دچار شکست می شود، تاب آوری پایینی در مقابل شکست از خود نشان می دهد و در نهایت دچار احساس سرخوردگی یا خود انتقادی و خود سرزنش گری می شود.

کمال گرایان ارزش خود را بر مبنای میزان موفقیت و بهره وری خود ارزیابی می کنند و وقتی به موفقیت دست پیدا نکنند و دستاورد خاصی نداشته باشند، خود را یک فرد بی ارزش تصور می کنند و همین باعث ناامیدی بیشتر آن ها می شود.

آیا خود را فردی کمال گرا می دانید؟ در صورتی که تمایل به ارزیابی ویژگی کمال گرایی داشته باشید، پیشنهاد می کنیم از این پرسشنامه که در دانشگاه شهید چمران و آزاد اهواز ساخته شده است، استفاده کنید.

 
 

 

 

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

پیامد مثبت کمال گرایی چیست؟

رسیدن به موفقیت و کسب دستاورد

هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟

ارزیابی کمال گرایی هدف ساخت این پرسشنامه است.

پیامد منفی کمال گرایی چیست؟

افسردگی، خود انتقادی، خود سرزنش گری، بی ارزش دانستن خود و ...

کمال گرایی چیست؟

کمال گرایی یک ویژگی شخصیتی بوده و به معنای تمایل به کامل بودن و بدون عیب و نقص به نظر رسیدن می باشد.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام