تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه اختلال اضطراب فراگیر (GADQ- IV)
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه اختلال اضطراب فراگیر (GADQ- IV) 

این پرسشنامه توسط آنتونی و همکاران در سال 2002 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی اختلال اضطراب فراگیر می باشد.

این پرسشنامه خودگزارشی دارای 9 سوال است.

روایی و پایایی پرسشنامه اختلال اضطراب فراگیر- ویرایش چهارم تایید شده است.

اختلال اضطراب فراگیر

اختلال اضطراب فراگیر که به آن اختلال اضطراب منتشر هم گفته می شود، یک اختلال اضطرابی رایج بوده که بر اساس آمار منتشر شده، حدود 5 درصد از جمعیت را تحت تاثیر قرار داده است. این اختلال اضطرابی با تجربه اضطراب غیر طبیعی و غیر قابل کنترل در موقعیت ها و وقایع مختلف مشخص می شود.

گفته می شود، شیوع این اختلال در زنان بیش از مردان و در گستره سنی 35 تا 59 سال بیش از دیگر سنین است.

اضطراب فراگیر، با تجربه اضطراب به صورت طبیعی و احساس نگرانی متفاوت است؛ زمانی که فرد دچار این اضطراب می شود، به صورت مکرر، در طی ماه ها و حتی سال های متوالی، در مورد مسائل مختلف اعم از با اهمیت و بی اهمیت، دچار نگرانی و اضطراب غیر قابل کنترل و البته نا متناسب می شود.

در مواقعی خود فرد می داند که اضطراب او غیر منطقی، بیش از اندازه و بی دلیل است اما نمی تواند برای کاهش و از بین بردن نشانه های آن کاری انجام دهد و در نهایت این نگرانی بیش از اندازه زندگی او را مختل کرده و بر عملکرد از ابعاد مختلف تاثیر منفی می گذارد.

متاسفانه علی رغم تحقیقاتی که در زمینه این اختلال انجام شده، علت دقیق این اختلال مشخص نشده است اما گفته می شود، عدم تعادل شیمیایی انتقال دهنده های عصبی همچون سرتونین، نورآدرنالین، فعالیت بیش از حد مغز، ژنتیک، تجربه یک رویداد تروماتیک همچون خشونت خانگی، کودک آزاری و قلدری، ابتلا به یک بیماری جسمی مزمن و داشتن سو سابقه مصرف مواد مخدر و الکل در بروز این اختلال نقش دارد.

اضطراب فراگیر اختلالی است که می تواند کودکان و نوجوانان و بزرگسالان را درگیر کند، برخی از نشانه های این اختلال در بزرگسالان شامل نگرانی بیش از حد برای امور روزمره، مشکلات در کنترل نگرانی، احساس بی قراری و ناتوانی در یافتن آرامش، مشکلاتی در تمرکز و یادگیری، مشکلاتی در به خواب رفتن یا از خواب بیدار شدن، احساس ضعف و خستگی مداوم، مشکلاتی در بلع، لرزیدن، تحریک پذیری، تعریق زیاد، تنگی نفس، نیاز مداوم به دستشویی رفتن و غیره می باشد.

شناخت و شناسایی نشانه های این اختلال به درمان آن کمک خواهد کرد؛ برخی از انواع درمان اختلال اضطراب فراگیر، دارو درمانی و روان درمانی می باشد.

این پرسشنامه مواردی همچون، وجود نگرانی شدید و کنترل ناپذیری آن، تعداد موضوعات نگران کننده شدید، نشانه های همراه و مشکلات و پریشانی مرتبط با نگرانی را مورد بررسی قرار می دهد. در صورت تمایل به ارزیابی اختلال اضطراب فراگیر می توانید از این پرسشنامه استفاده کنید.

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

آیا اختلال اضطراب فراگیر قابل درمان است؟

شناخت و شناسایی نشانه های این اختلال به درمان آن کمک خواهد کرد؛ برخی از انواع درمان اختلال اضطراب فراگیر، دارو درمانی و روان درمانی می باشد.

علت بروز اختلال اضطراب فراگیر چه می باشد؟

علت دقیق این اختلال مشخص نشده است اما گفته می شود، عدم تعادل شیمیایی انتقال دهنده های عصبی همچون سرتونین، نورآدرنالین، فعالیت بیش از حد مغز، ژنتیک، تجربه یک رویداد تروماتیک همچون خشونت خانگی، کودک آزاری و قلدری، ابتلا به یک بیماری جسمی مزمن و داشتن سو سابقه مصرف مواد مخدر و الکل در بروز این اختلال نقش دارد.

اختلال اضطراب فراگیر چگونه اختلالی است؟

زمانی که فرد دچار این اضطراب می شود، به صورت مکرر، در طی ماه ها و حتی سال های متوالی، در مورد مسائل مختلف اعم از با اهمیت و بی اهمیت، دچار نگرانی و اضطراب غیر قابل کنترل و البته نا متناسب می شود.

نشانه های اختلال اضطراب فراگیر چیست؟

برخی از نشانه های این اختلال در بزرگسالان شامل نگرانی بیش از حد برای امور روزمره، مشکلات در کنترل نگرانی، احساس بی قراری و ناتوانی در یافتن آرامش، مشکلاتی در تمرکز و یادگیری، مشکلاتی در به خواب رفتن یا از خواب بیدار شدن، احساس ضعف و خستگی مداوم، مشکلاتی در بلع، لرزیدن، تحریک پذیری، تعریق زیاد، تنگی نفس، نیاز مداوم به دستشویی رفتن و غیره می باشد.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام