پرسشنامه گرایش به خیانت زناشویی بشیرپور
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
پرسشنامه گرایش به خیانت زناشویی بشیرپور
این پرسشنامه توسط بشیرپور و همکارانش در سال 1397 ساخته شده است و هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی گرایش به خیانت زناشویی متناسب با معیارهای فرهنگ بومی بوده است.
پرسشنامه گرایش به خیانت زناشویی بشیرپور 45 سوال و سه مولفه ی زیر را می سنجئ:
- خانوادگی
- فردی
- اجتماعی
این پرسشنامه دارای روایی و اعتبار و نمره گذاری است.
خیانت
در زندگی مشترک زوجین، ممکن است اتفاق های پیش بینی نشده ی زیادی روی دهد. عموما در زندگی زوج ها به وجود آمدن دعوا و جر و بحث امری طبیعی می باشد. البته این موضوع در صورتی طبیعی است که بیش از حد نباشد و منجر به درگیری و تنش های زیاد و رو به افزایش نشود و در صورت بروز این تنش ها و درگیری ها، زوج ها بتوانند بر روی مشکل به وجود آمده تمرکز داشته باشند و برای حل مشکل و ارائه راه حل هایی تلاش کنند و سعی در نجات رابطه ی خود داشته باشند.
اما یکی از اتفاقاتی که می تواند زندگی مشترک را دستخوش تغییرات منفی زیادی کند و اثرات منفی و سو بدی بر رابطه افراد بگذارد، امر خیانت است. خیانت از بدترین اتفاقاتی است که می تواند زندگی مشترک را از بین ببرد و شاید نیاز به تلاش بسیار برای ساختن دوباره زندگی وجود داشته باشد. فرقی نمی کند که خیانت از جانب زن رخ دهد و یا مرد؛ مهم این است که در صورت بروز این اتفاق اعتماد در زندگی مشترک از بین می رود و در صورتی که اعتماد از بین برود، جلب اعتماد دوباره در زوجین و زندگی مشترک اندکی سخت به نظر می رسد. ممکن است در صورت رخ دادن خیانت در زندگی مشترک، زندگی مشترک زوجین به پایان برسد.
لازم به ذکر است که در اینجور مواقع، همیشه فردی آگاه می تواند به زوجین کمک کند، فردی که در کنار آگاهی و شناخت تخصص لازم برای کمک کردن و حل مشکلات میان آن ها را داشته باشد و این فرد کسی جز روانشناس و یا مشاور حاذق نمی تواند باشد.
دلایل خیانت
گرایش به خیانت و رفتار هایی در زوجین می تواند وجود داشته باشد که به عنوان زنگ خطری برای خیانت می باشند. برای مثال می توان به عدم علاقه زوجین به یکدیگر اشاره کرد. زمانی که رابطه زوجین تغییر کرده و فضای صمیمی میان آن ها به فضایی خشک و سرد تبدیل شده است. عوامل دیگری که می تواند به عنوان پیش بین رفتار خیانتی در زوجین مطرح شود:
- عدم برآورده شدن نیاز های زوجین در زندگی مشترک توسط همسرشان
- رفتار های تحکم آمیز
- دروغ های مکرر
- تنوع طلبی
- عدم ارضای جنسی در رابطه
می توانند جزئی از عواملی باشد که می تواند منجر به رفتار خیانتی شود.
اگر مایل به ارزیابی خیانت بودید و قصد سنجش رفتار های خیانتی را داشتید می توانید از این پرسشنامه استفاده کرده و با پاسخ گویی به مولفه های این پرسشنامه به اطلاعاتی در این باره دست پیدا کنید.
پرسشنامه گرایش به خیانت زناشویی بشیرپور چیست؟
این پرسشنامه با هدف ارزیابی رفتار های خیانتی ساخته شده است.
این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟
این پرسشنامه توسط بشیر پور و همکارانش در سال 1397 ساخته شده است.
این پرسشنامه چند سوال و چند مولفه دارد؟
این پرسشنامه 45 سوال و در این تعداد از سوالات سه مولفه مورد بررسی قرار گرفته است.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله، این پرسشنامه دارای نمره گذاری است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت