تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه مقیاس های اساسی آدلری برای موفقیت بین فردی بزرگسالان (BASIS-A)
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (1)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه مقیاس های اساسی آدلری برای موفقیت بین فردی بزرگسالان (BASIS-A) 

این پرسشنامه برای سنجش موفقیت بین فردی برای بزرگسالان و آزمون شیوه زندگی در سال 1993 توسط کارلت، ویلر و کرن ساخته شده است. این پرسشنامه بر اساس سوال های اوليه و سنتی که آدلر در هدايت مصاحبه بالينی از آن استفاده می کرد، ساخته شده است.

پرسشنامه موفقیت بین فردی بر اساس مقیاس های آدلری دارای 62 سوال است. البته فرم اولیه پرسشنامه اولیه دارای 65 جمله بود که با عبارت «وقتی بچه بودم» شروع می شدند است،  اما پس از هنجار یابی اولیه در ايران سه سوال آن حذف شد.

  • تعلق/ علاقه اجتماعی (BSI)
  • کنار آمدن (GA)
  • مسئولیت پذیری (TC)
  • نیاز به تأیید (WR)
  • محتاط بودن (BC)

و پنج خرده مقیاس فرعی حمایتی شامل:

  • سختگیری (H)
  • مستحق بودن (E)
  • مورد علاقه همه بودن (L)،
  • کوشش برای رسیدن به کمال (P)
  • ملایمت (S)

مقیاس این پرسشنامه بر اساس لیکرت پنج درجه ای است و گزینه هایی پاسخگویی در بخش اول شامل، کاملا مخالف، مخالف، نظری ندارم، موافق و کاملا موافق می باشد.

این پرسشنامه دارای روایی و اعتبار و همچنین شیوه پاسخگویی نیز می باشد.

روابط بین فردی

آدلر از روان شناسان به نام و محبوبی است که در مکتب روانکاوی فعالیت داشته و بر روی مفاهیم بسیاری تحقیق و پژوهش کرده است. یکی از این مفاهیمی که او سعی داشت توضیح جامع و دقیقی از آن ارائه دهد، به مفهوم روابط بین فردی بر می گردد.

همه ی ما از همان دوران کودکی وقتی با دیگران ارتباط برقرار می کنیم، در واقع به نوعی ارتباطات بین فردی را تجربه می کنیم. هر نوع ارتباطی که با افراد دیگر صورت بگیرد، در زمره ی ارتباطات بین فردی قرار می گیرد. کودکی را در محیط خانواده اش در نظر بگیرید که با خواهران و برادرانش بازی می کند، این نوع از ارتباط نیز به ارتباطات بین فردی مربوط می شود، یا دانش آموزانی که در محیط مدرسه با یک دیگر دوست شده و بازی می کنند، دانشجویان در محیط دانشگاه و یا کارمندان در محیط کاری شان، همه این موارد و دیگر مواردی که شما به خوبی از آن ها اطلاع دارید، همگی روابط میان فردی محسوب می شوند.

در روابط میان فردی فاکتور و عوامل بسیاری وجود دارد که می تواند به روابط بهتر و صمیمی تر کمک کند. در واقع در هنگام برقراری ارتباط با دیگران، مهم است که نحوه ارتباطی که با آن ها داریم و تعاملاتی که با دیگران برقرار می کنیم در جهت مثبت و سازنده باشد و در واقع در روابط بین فردی به جای شکست، موفقیت را تجربه کنیم. گاها در روابط بین فردی تعارضات و مشکلاتی بین افراد به وجود می آید، همان طور که ممکن است این تعارضات در روابط میان فردی هم وجود داشته باشد، در صورت بروز مشکل و تعارض بهتر است که افراد در مورد این تعارضات فکر کنند، به اتفاق یکدیگر در مورد آن ها صحبت کنند و با ارائه ی راه حل های درست و منطقی و هم چنین سازنده، سعی بر حل تعارضات داشته باشند. هرچه میزان این تعارضات کمتر باشد و یا در صورت وجود تعارض اقدامی برای حل و فصل آن صورت بگیرد، می توان گفت که این مورد می تواند پیش بین خوبی برای موفقیت بین فردی شود.

گویه هایی که در این پرسشنامه و به جهت بررسی موفقیت بین فردی تدوین شده است، باید با در نظر گرفتن فرد و مقایسه خودش با دیگران و هم چنین در محیط خانواده، پاسخ هایی داده شود. اگر تمایل به ارزیابی موفقیت بین فردی خود را دارید، با پاسخ دادن به این سوالات می توانید میزان این موفقیت را به دقت ارزیابی کنید.

دانلود رایگان
کاربر ایکشو
2 سال قبل

سلام، دستتون درد نکنه خیلی راحت دانلود کردم

نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

مقیاس به کار برده شده در این پرسشنامه چیست؟

این پرسشنامه بر اساس مقیاس لیکرت پنج درجه ای تهیه شده است.

آیا این پرسشنامه روایی و پایایی لازم را دارد؟

بله. این پرسشنامه دارای روایی و پایایی است.

آیا این پرسشنامه نمره گذاری و تفسیر دارد؟

بله، این پرسشنامه دارای نمره گذاری و نحوه تفسیر نیز می باشد.

پرسشنامه مقیاس های اساسی آدلری برای موفقیت بین فردی بزرگسالان (BASIS-A) چیست؟

این پرسشنامه برای سنجش موفقیت بین فردی برای بزرگسالان و آزمون شیوه زندگی در سال 1993 توسط کارلت، ویلر و کرن ساخته شده است.

مولفه های این پرسشنامه چیست؟

این پرسشنامه دارای پنج خرده مقیاس اصلی شامل: تعلق-علاقه اجتماعی، کنار آمدن، مسئولیت پذیری، نیاز به تأیید، و محتاط بودن و پنج خرده مقیاس فرعی حمایتی شامل: سخت گیری، مستحق بودن، مورد علاقه همه بودن، کوشش برای رسیدن به کمال، و ملایمت است.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام