تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه نشانگرهای کامیابی شغلی
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه نشانگرهای کامیابی شغلی

این پرسشنامه توسط سکینه اشرفی فشی و همکاران ساخته شده است.

هدف از ساختاین پرسشنامه ارزیابی نشانگرهای کامیابی شغلی می باشد.

این پرسشنامه دارای 37 سوال و 3 بعد:

  • ویژگی های شخصیتی
  • عجین شدن با شغل
  • رضایت شغلی می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه نشانگرهای کامیابی شغلی تایید شده است.

سرمایه انسانی

هیچ سرمایه ای به اندازه سرمایه انسانی درون سازمان با اهمیت نیست! محققان و مدیران سازمان بر این باورند سرمایه ی انسانی با ارزش ترین نوع سرمایه در سازمان است و هر سازمانی باید برای رشد و ارتقای این سرمایه تلاش کند.

منظور از سرمایه ی انسانی، کارمندان و مدیرانی هستند که درون سازمان کار می کنند و برای رشد سازمان و نزدیک شدن سازمان به اهدافش تلاش می کنند.

سازمان ها پیش از هر چیز باید به کارمندان خود توجه داشته باشند و امکانات کافی را در اختیار آن ها قرار دهند؛ شاید در گذشته به ایجاد احساس بهزیستی در کارمندان توجه آن چنان نمی شد اما امروزه فراهم کردن امکانات برای ایجاد احساس بهزیستی و رفاه هر چه بیشتر در کارمندان و اعضای خانواده آن ها در اولویت سازمان ها است.

اگر کارمندی از شغلش رضایت داشته باشد، در سازمانی که کار می کند، احساس رفاه را تجربه کند، عملکرد شغلی اش افزایش پیدا می کند، اثربخشی بیشتری برای سازمانش خواهد داشت و در نتیجه کامیابی شغلی در او بالاتر می رود. کامیابی شغلی یک احساس مثبت و خوشایند است که به احساس رضایت شغلی نزدیک است اما تفاوت هایی با این احساس دارد.

کامیابی شغلی

کامیابی شغلی را می توان فرآیندی دانست که طی آن کارمندان در محل کار سرزندگی و نشاط را تجربه می کنند و به صورت مداوم به امر یادگیری می پردازند. کامیابی شغلی با احساساتی نظیر خشنودی، خوشحالی و شادکامی همراه است. نتایج حاصل از پژوهش ها به ما می گویند، شادکامی شغلی در افراد منجر به طراوات، حس خوب، توانمندی شغلی شده و رغبت کارمندان را به حضور در محل کار زیاد می کند.

طراح و سازندگان این پرسشنامه کامیابی شغلی را با سه مولفه مهم در ارتباط می دانند؛ ویژگی های شخصیتی که خود فرد دارد می تواند در ایجاد این احساس تاثیر داشته باشد.

مولفه دوم مرتبط رضایت شغلی است؛ کامیابی شغلی و رضایت شغلی در ارتباط مستقیم با یکدیگر هستند؛ هرچه میزان کامیابی شغلی بیشتر باشد میزان رضایت شغلی هم افزایش پیدا خواهد کرد و بالعکس هرچه میزان کامیابی شغلی کمتر باشد، رضایت فرد از شغل و حرفه اش کمتر خواهد بود.

عجین شدن یا درگیری با شغل دیگر مولفه مرتبط با کامیابی شغلی است؛ فردی که شغلش را دوست داشته باشد، در محل کار آنقدر درگیر وظایف شغلی اش می شود که گذر زمان را احساس نمی کند و از انجام وظایف شغلی اش لذت می برد. در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر نشانگرهای کامیابی شغلی از ابعاد مختلف داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استفاده کنید.

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟

ارزیابی نشانگرهای کامیابی شغلی هدف ساخت این پرسشنامه است.

این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟

این پرسشنامه توسط ؟ ساخته شده است.

آیا این پرسشنامه روایی و پایایی دارد؟

بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.

آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟

بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام