تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه نگرش به تغذیه کارنر (EAT-26)
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (1)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه نگرش به تغذیه کارنر (EAT-26)

این پرسشنامه توسط کارنر و همکاران در سال 1979 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی نشانگان اختلالات تغذیه و نگرش ها و رفتارهای بیمارگونه خوردن و شناسایی بی اشتهایی عصبی و پراشتهایی عصبی می باشد.

این پرسشنامه دارای ۲۶ سوال و ۳ مولفه:

  • عادت غذایی
  • جوع یا تمایل به خوردن
  • کنترل دهانی می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه نگرش به تغذیه کارنر و همکاران تایید شده است.

تغذیه نقش بسیار مهمی در رشد انسان دارد. اگر تغذیه افراد خوب نباشد، سلامت جسمانی افراد به خطر می افتد. همچنین عامل تغذیه نقش بسیار مهمی در عوامل مختلف شناختی و رفتاری دارد. اما آیا می دانستید، در طبقه بندی اختلالات روان شناختی، یک طبقه مرتبط با رفتار خوردن وجود دارد که به عنوان طبقه اختلالات خوردن دسته بندی می شود؟ اختلالات خوردن، انواع مختلفی دارند و افراد مبتلا به اختلالات خوردن، هرکدام دارای علائم و نشانه های مختص به اختلال خود هستند. از جمله اختلالات مرتبط با تغذیه که شامل رفتارهای بیمارگون خوردن است، می توان به بی اشتهایی عصبی، پر اشتهایی عصبی، پرخوری افراطی، هرزه خواری و نشخوار اشاره کرد.

بی اشتهایی عصبی چگونه اختلالی است؟

اختلال بی اشتهایی عصبی با عنوان آنورکسیا نیز شناخته می شود؛ فرد مبتلا به این اختلال، به طور کلی، تمایل به خوردن غذا ندارد. این فرد حتی با توجه به احساس گرسنگی بیش از اندازه از خوردن غذا امتناع می کند. این افراد از نظر ظاهری، بسیار لاغر می باشند. فرد مبتلا به آنورکسیا، همیشه در حال رعایت رژیم غذایی سفت و سخت برای لاغری می باشد. این فرد تصویر بدنی صحیحی از خودش ندارد و همچنین تصویر بدنی که از خودش دارد، ممکن است تحت تاثیر فشار رسانه، همسالان، خانواده و .. باشد. متاسفانه مرگ به دلیل لاغری بیش از اندازه، در مبتلایان به آنورکسیا شایع است. یک نمونه از افراد مشهور که مبتلا به بیماری بی اشتهایی عصبی بوده است، ایزابل کارو سوپر مدل فرانسوی بوده که در سن 28 سالگی فوت می کند. این افراد حتی با قرار گرفتن در وضعیت لاغری شدید، خودشان را چاق می دانند و برای کاهش وزن، از ملین استفاده می کنند یا به عمل استفراغ روی می آورند.

پر اشتهایی عصبی چگونه اختلالی است؟

اختلال پر اشتهایی عصبی با عنوان بولیمیا نیز شناخته می شود؛ فردی مبتلا به این اختلال، حتی با وجود وزن متناسب و ایده آل به دنبال لاغر تر شدن می باشد. فردی که مبتلا به این اختلال است، پس از مصرف هر وعده ی غذایی به رفتار های جبرانی همچون استفراغ، استفاده از ملین، ورزش افراطی و .. برای کاهش وزن روی می آورد. این بیماری صدمات جبران ناپذیر جسمانی را هم به همراه دارد. به عنوان مثال، به دنبال رفتار استفراغ مداوم، ممکن است پوسیدگی دندان، کم آبی و .. را تجربه کند و یا پس از خوردن هر وعده غذایی دل درد و معده دارد داشته باشد.

در صورت تمایل به ارزیابی نشانگان اختلالات تغذیه و نگرش ها و رفتارهای بیمارگونه خوردن و شناسایی بی اشتهایی عصبی و پراشتهایی عصبی می توانید از پرسشنامه استاندارد نگرش به تغذیه کارنر و همکاران که در سال 1979 ساخته شده است، استفاده کنید.

خرید و دانلود مستقیم
شهره مودی
شهره مودی
4 ماه قبل

عالی

نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

پرسشنامه نگرش به تغذیه کارنر (EAT-26) چیست؟

ارزیابی نشانگان اختلالات تغذیه و نگرش ها و رفتارهای بیمارگونه خوردن و شناسایی بی اشتهایی عصبی و پراشتهایی عصبی هدف ساخت این پرسشنامه بوده است.

این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟

این پرسشنامه توسط کارنر و همکاران ساخته شده است.

آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟

بله، این پرسشنامه دارای نمره گذاری است.

آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟

بله روایی و پایایی این پرسشنامه تایید شده است.

این پرسشنامه چند مولفه دارد؟

این پرسشنامه دارای 3 مولفه است.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام