پرسشنامه احتیاط (میزان محتاط بودن)
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه احتیاط (میزان محتاط بودن)
این پرسشنامه توسط محمود نامنی ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میزان احتیاط در افراد است.
پرسشنامه احتیاط (میزان محتاط بودن) دارای 23 سوال است.
محتاط بودن
محتاط بودن یک ویژگی انسانی مرتبط با احتیاط کردن است. به فردی که در امور مختلف زندگی احتیاط را در اولویت قرار می دهد، محتاط گفته می شود. یک فرد محتاط به هنگام انجام هر کاری جانب احتیاط را رعایت کرده، همه چیز را خوب بررسی می کند و کوچک ترین مسائل احتمالی را در نظر می گیرد.
وقتی به عملکرد افراد محتاط نگاهی بیندازیم، متوجه می شویم که این افراد هرگز کاری را بدون فکر انجام نمی دهند. همچنین انجام کار با عجله زیاد برای این افراد ناراحت کننده است، پس شما عجله و عدم صبر و شکیبایی را در یک فرد محتاط نمی بینید. از دیگر ویژگی هایی که می توان در افراد محتاط مشاهده کرد، ریسک پذیری کمتر است. داشتن برنامه ریزی و عمل بر اساس یک برنامه مشخص برای فرد محتاط در اولویت است.
یک فرد محتاط نه تنها در تصمیم گیری های خود محتاطانه و محافظه کارانه عمل می کند، بلکه در روابط میان فردی با دیگران نیز همواره محتاط است. این افراد در انتخاب دوستان صمیمی و افرادی که با آن ها رفت و آمد می کنند، دقت بالایی دارند. هرگز بدون شناخت کافی با فردی وارد رابطه نمی شوند و در مورد اسرار زندگی یا تجربیاتشان با دیگران صحبت نمی کنند. در برخی مواقع اگر محافظه کاری افراد بیش از اندازه شود، ممکن است فرد تنها بماند؛ به عبارت ساده تر، انزوا و دور ماندن از دیگران یکی از نتایج احتیاط بیش از اندازه است.
واقعیت این است که هر فردی در امور مختلف زندگی مانند امور تحصیلی، شغلی، اجتماعی باید در کنار ریسک پذیر بودن، محتاط هم باشد. احتیاط به تنهایی ویژگی بدی نیست و مزایای بسیاری دارد اما مانند هر ویژگی دیگری، اگر از حد نرمال و طبیعی خارج شود، می تواند دردسر ساز شود.
در این پرسشنامه خصیصه محتاط بودن و میزان احتیاط در افراد سنجیده می شود؛ نمره ای که شما از این پرسشنامه به دست می آورید در یک طیف احتیاط ضعیف تا خیلی قوی قرار می گیرد.
نمره ضعیف بیانگر خوش بینی و ریسک پذیری بالاست و نمره قوی بیانگر، محافظه کاری و محتاط بودن بالا، ریسک پذیری خیلی پایین و تمایل به انزوا است.
پس از پاسخ گویی به سوالات این پرسشنامه و با جمع کردن نمرات می توانید نمره خود را تفسیر کنید. در صورت تمایل به ارزیابی میزان محتاط بودن، می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر که احتیاط ( میزان محتاط بودن) نام دارد، استفاده کنید.
این پرسشنامه چند سوال دارد؟
این پرسشنامه دارای 23 سوال است.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟
ارزیابی میزان احتیاط هدف ساخت این پرسشنامه است.
این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟
این پرسشنامه توسط محمود نامنی در سال 1388 ساخته شده است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت