پرسشنامه انزوای اجتماعی چلپی و امیرکافی
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه انزوای اجتماعی چلپی و امیرکافی
این پرسشنامه توسط چلپی و کافی در سال 1383 ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی انزوای اجتماعی می باشد.
این پرسشنامه دارای 19 سوال و 4 مولفه:
- تنهایی اجتماعی
- عجز
- یاس اجتماعی
- کاهش تحمل اجتماعی می باشد.
روایی و پایایی پرسشنامه انزوای اجتماعی چلپی و کافی تایید شده است.
تنهایی یعنی چه؟
هر کدام از ما ممکن است در تمام دوران زندگی خود، روزها و ساعاتی را تنها باشیم و به تنهایی بگذرانیم؛ تنهایی که ممکن است برای ما لذت بخش یا ناخوشایند باشد. تنهایی غیر قابل اجتناب است، گاها افرادی در میان جمع بزرگی از افراد هستند اما احساس تنهایی می کنند. با استناد به این وضعیت شاید بتوانیم بگوییم تنهایی یک حالت درونی است. تنهایی ممکن است در اثر اضطراب، استرس یا جدایی از دیگران اتفاق بیوفتد. مسلما زمانی که تنها هستیم، از دیگران دوری می کنیم. طبق بررسی های صورت گرفته، تنهایی ممکن است منجر به انزوا، افسردگی و .. در افراد شود و سلامت روان آن ها را به خطر بیاندازد.
انزوای اجتماعی چیست؟
انزوای اجتماعی یک حالت مرتبط با تنهایی است. فردی که دچار انزوای اجتماعی شده است، به صورت کامل یا تقریبا کامل از افراد در جامعه فاصله می گیرد و به عبارت دیگر ارتباطش را با جامعه خودش قطع می کند. یک تفاوت مهمی که میان تنهایی و انزوای اجتماعی وجود دارد این است که تنهایی اصولا حالتی موقتی است که می گذرد اما انزوای اجتماعی دوام بیشتری دارد و مشکل آفرین است.
ویژگی های افرادی که مبتلا به انزوای اجتماعی هستند
فردی که منزوی اجتماعی است، از مشارکت و همراهی در فعالیت های اجتماعی که به صورت دوستانه، رسمی، غیر رسمی برگذار می شود، اجتناب می کند، مبادله ی اجتماعی و دلبستگی اجتماعی در این فرد بسیار کم است، این فرد در مورد افکار و احساساتش با دیگران صحبت نمی کند و رفتار و اعمال محدودی نسبت به دیگر افرادی که در اجتماع حضور دارند، دارد.
افرادی که مبتلا به انزوای اجتماعی هستند، هیچ رابطه گرم و صمیمانه ای با دیگران ندارند؛ اصولا گفتگوهای خودمانی،دوستانه و صمیمی در این افراد دیده نمی شود و در نتیجه ممکن است این افراد هرگز موفق به همکاری و انجام کار گروهی با دیگران نشوند و روابط پایدار، مثبت و سازنده با دیگران را تجربه نکنند. در نتیجه افرادی که انزوای اجتماعی دارند، مواردی همچون تنهایی اجتماعی، احساس عجز و ناتوانی، ناامیدی، کاهش تحمل اجتماعی و یاس اجتماعی را تجربه خواهند کرد.
انزوای اجتماعی در سنین مختلف شایع است و باید اقداماتی در جهت کاهش و از بین بردن این حالت انجام شود. ایا تمایل به ارزیابی متغیر انزوای اجتماعی دارید؟ در صورت تمایل می توانید از پرسشنامه انزوای اجتماعی چلپی و کافی که در سال 1383 ساخته شده است، استفاده کنید و اطلاعات جالبی در این زمینه بدست آورید.
پرسشنامه انزوای اجتماعی چلپی و امیرکافی چیست؟
این پرسشنامه با هدف ارزیابی انزوای اجتماعی ساخته شده است.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله، این پرسشنامه دارای نمره گذاری است.
آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟
بله، این پرسشنامه دارای روایی و اعتبار است.
این پرسشنامه چند سوال دارد؟
این پرسشنامه 19 سوال دارد.
این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟
این پرسشنامه توسط چلپی و کافی ساخته شده است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت