پرسشنامه شناخت و رفتار خودشکن کانینگهام
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه شناخت و رفتار خودشکن کانینگهام
این پرسشنامه توسط کانینگهام در سال 2007 ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی شناخت و رفتار خودشکن بوده است.
این پرسشنامه دارای 21 سوال جهت ارزیابی 6 نوع رفتار خودشکن:
- اهمال کاری
- خود ناتوانسازی
- افزایش تعهد
- ارزیابی نامعتبر
- رفتارتکانشی (ناتوانی در به تأخیر انداختن پاداش)
- تأخیر و ناتوانی در تصمیم گیری می باشد.
روایی و پایایی پرسشنامه شناخت و رفتار خودشکن کانینگهام تایید شده است.
دو فایل مقاله فارسی و انگلیسی نیز ضمیمه شده است.
انسان به نسبت دیگر موجودات پیچیدگی های بیشتری دارد؛ محققان از زمان های دور تا به امروز به دنبال کشف همین پیچیدگی ها و رازهای انسانی بوده اند. مثلا روان شناسان در علم روان شناسی به بررسی و مطالعه انسان و ویژگی های رفتاری او می پردازند و حتی مکتبی به نام رفتارگرایی در این علم وجود دارد. اما یک سوال مهم، رفتار انسانی چه ویژگی هایی دارد؟ چند مدل رفتار وجود دارد؟
رفتار چیست؟
رفتار نوعی پاسخ است که موجود زنده به محرک های بیرونی نشان می دهد و به عبارت دیگر، رفتارها واکنشی است که ما نسبت به اعمال مختلف نشان می دهیم. هر موجود زنده ای رفتار مخصوص به خودش را دارد اما رفتار انسان ها به سبب برخورداری از دانش، آگاهی و.. کمی پیچیده تر است. غذاخوردن، صحبت کردن، راه رفتن، بیان نظرات و.. همگی نوعی رفتار محسوب می شوند.
رفتار خودشکن چیست؟
یکی از انواع رفتار، رفتار خودشکن است. شاید این اصطلاح برای شما جدید و جالب باشد. قبل از هر چیز باید بگوییم این رفتارها، رفتارهای مثبتی نیستند و تاثیرات مثبتی به همراه ندارند. رفتار های خودشکن کاملا آگاهانه و با قصد انجام می شوند. فردی که رفتار خودشکن دارد، به خودش آسیب می زند و در نتیجه ی این رفتارها، شکست برای فرد رقم می خورد. رفتار خودشکن با بهزیستی و رفاه منفی در ارتباط است؛ فردی که اعمال و رفتار خودشکن از خودش نشان می دهد تمایل به کسب نتایح مثبت و کسب موفقیت دارد و تمام تمرکزش بر کسب نتایج عالی است، اما نکته مهمی که در این باره وجود دارد این است که، توجه مستمر به کسب نتایج مثبت در دراز مدت، نتایج منفی برای فرد در بر خواهد داشت.
چند نمونه رفتار خودشکن، کدام است؟
رفتارهای بسیاری در زمره رفتارهای خودشکن قرار می گیرند؛ اما با استناد به تحقیقات کانینگهام و آنچه در این پرسشنامه آمده است، اهمال کاری و به تعویق انداختن امور، داشتن رفتارهای تکانشی و بدون فکر،ع دم توانایی در تصمیم گیری و به تعویق انداختن آن، خود ناتوان سازی به جای توانمند دانستن خود، افزایش تعهد و مسئولیت پذیری، ارزیابی های نامعتبر از جمله رفتار های خود شکن می باشند.
برای کسب موفقیت بیشتر باید از رفتارهای خودشکن پرهیز کرد. شما در طول روز، چند رفتار خودشکن دارید؟ آیا تا به حال به بررسی رفتارهای خودشکن در خود یا دیگران پرداخته اید؟ استفاده از پرسشنامه رفتار خودشکن کانینگهام که در سال 2007 ساخته شده است، ابزار خوبی برای ارزیابی این متغیر است.
پرسشنامه شناخت و رفتار خودشکن کانینگهام چیست؟
ارزیابی رفتار خودشکن هدف ساخت این پرسشنامه است.
این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟
این پرسشنامه توسط کانینگهام ساخته شده است.
آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟
بله، این پرسشنامه دارای روایی و پایایی است.
این پرسشنامه چند سوال دارد؟
این پرسشنامه 21 سوال دارد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله، این پرسشنامه دارای نمره گذاری است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت