پرسشنامه استراتژی های کارکنان برای تخریب مدیران دانایی فرد
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه استراتژی های کارکنان برای تخریب مدیران دانایی فرد
این پرسشنامه توسط دانایی فرد و همکاران در سال 1395 ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی استراتژی های کارکنان برای تخریب مدیران می باشد.
این پرسشنامه دارای 51 سوال و 9 بعد:
ابزارهای مدیریتی، ابزارهای ارتباطی-کلامی، ابزارهای سیاسی، ابزارهای شخصیتی، ابزارهای خانوادگی، ابزارهای دینی – مذهبی، ابزارهای کاری، ابزارهای عملکردی، ابزارهای عاطفی – روانی می باشد.
روایی و پایایی پرسشنامه استراتژی های کارکنان برای تخریب مدیران تایید شده است.
روند و فرآیند کاری سازمان های مختلف با یکدیگر متفاوت است؛ مثلا ممکن است اصولی که در یک سازمان دولتی اجرا می شود در یک سازمان خصوصی اجرا نشود و بالعکس. هر سازمانی با تکیه بر برخی اصول و قوانین خاص اداره می شود. جو سازمانی و انگیزش رفتاری در سازمان های مختلف متفاوت است و همین مسئله سبب تمایز سازمان ها از یکدیگر می شود. موقعیت های شغلی و فرصت های شغلی در هر سازمانی متفاوت است؛ بنابراین روند انتصاب برای موقعیت های مختلف در هر سازمانی متفاوت از دیگر سازمان ها می باشد. همچنین ممکن است در هر سازمانی رقابت بر سر قدرت و موقعیت های شغلی وجود داشته باشد و برخی کارمندان برای اکتساب این موقعیت های تلاش کنند.
وقتی کشمکش برای کسب قدرت و جایگاه در یک سازمانی زیاد باشد، تعارض در سازمان به وجود می آید و این تعارض زمینه را برای بروز برخی رفتارهای نامعقول و ناسالم فراهم می کند. یکی از این رفتار های ناسالم، تخریب کردن همکاران و مدیران است. متاسفانه این رفتار ناشایست و ناپسند، در برخی سازمان ها وجود دارد.
کارمندان با اهداف مختلف ممکن است دست به تخریب همکاران و مدیران بزنند. تلاش برای کسب یک جایگاه شغلی در سازمان، رقابت با همکاران یا تلاش برای حفظ برتری نسبت به همکاران یا مدیران می تواند فرد را به سمت تخریب همکار یا مدیرش سوق دهد. تخریب مدیران یا همکاران می تواند به طرق مختلف صورت بگیرد؛ شایعه پراکنی علیه همکار، انتقادات نابه جا از او، پشت سر همکار یا مدیر حرف زدن، تحقیر و سرزنش همکار در میان جمع و... از مصداق تخریب مدیران و همکاران در جمع است. فردی که دست به تخریب مدیر یا همکار می زند، ممکن است برای اعمال این رفتار آسیب زننده برنامه ریزی کرده باشد و این رفتار را به صورت عمدی انجام دهد.
فردی که قصد تخریب همکار یا مدیرش را دارد، می تواند از استراتژی های مختلف بهره بگیرد؛ برخی از استراتژی های مرتبط با تخریب مدیر، شامل ابزارهای مدیریتی، ابزارهای ارتباطی-کلامی، ابزارهای سیاسی، ابزارهای شخصیتی، ابزارهای خانوادگی، ابزارهای دینی -مذهبی، ابزارهای کاری، ابزارهای عملکردی، ابزارهای عاطفی – روانی می باشد.
اگر کارمند سازمانی هستید، تا به حال مشاهده گر تخریب مدیران از سوی کارمندان بوده اید؟ یا تجربه ای در این زمینه دارید؟ در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر پرسشنامه ارزیابی استراتژی های کارکنان برای تخریب مدیران داشته باشید، می توانید از پرسشنامه ای که به همین نام می باشد، استفاده کنید و به اطلاعات ارزشمندی در این زمینه دست پیدا کنید.
این پرسشنامه چند مولفه دارد؟
این پرسشنامه 9 بعد دارد.
آیا این پرسشنامه روایی و پایایی دارد؟
بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟
ارزیابی استراتژی های کارکنان برای تخریب مدیران هدف ساخت این پرسشنامه است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت