تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه نشانگان افت روحیه (DS)
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه نشانگان افت روحیه (DS)

این پرسشنامه توسط کیسان و همکاران در سال 2004 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی نشانگان افت روحیه در بیماران مبتلا به سرطان پیشرفته می باشد.

این پرسشنامه دارای 24 سوال  و 5 خرده مقیاس:

  1. فقدان معنا
  2. ملالت
  3. سردی
  4. درماندگی
  5. احساس شکست می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه مقیاس نشانگان افت روحیه (DS) تایید شده است.

اهمیت روحیه داشتن

می دانید انسان برای ادامه زندگی و حیات، به چیزهایی نیاز دارد؟ چه چیز هایی باعث می شود افراد برای ادامه زندگی تلاش کنند و با هر سختی و چالشی که با آن رو به رو می شوند، مقابله کنند؟ من فکر می کنم، انگیزه و اشتیاق برای زندگی، یکی از مهم ترین عواملی است که انسان را برای رسیدن به اهداف و خواسته هایش ترغیب می کند. آنچه همراه انگیزه، نیرو بخش انسان به سمت حرکت و هدف است، روحیه می باشد. روحیه همان نیروی محرکه ای است که باعث می شود از جای بلند شویم و برای رسیدن به اهداف و خواسته ها تلاش کنیم. در مواقعی که ناراحت هستیم و به  مشکل بزرگی بر خورده ایم، با حفظ روحیه می توانیم به مشکلات غلبه کنیم.

به طور کلی، داشتن روحیه مثبت و حفظ آن برای داشتن یک زندگی خوب و شاد، ضروری است. اما متاسفانه روحیه افراد همیشه بالا، خوب و مثبت نیست، موقعیت هایی پیش می آید که در آن احساس ناراحتی، غم و یاس شدیدی می کنیم، در این حالت معلوم است که نمی توانیم روحیه مثبت خود را حفظ کنیم. متاسفانه یکی از موقعیت هایی که در آن حفظ روحیه سخت است، ابتلا به بیماری های سخت، صعب العلاج یا سرطان است. عموم افرادی که مبتلا به سرطان یا بیماری های سخت تشخیص داده می شوند، روحیه خود را می بازند و نمی توانند نگرش مثبت خود را به زندگی حفظ کند. وقتی روحیه مثبت وجود نداشته باشد، روند درمان هم کمی سخت می شود.

بیماری سرطان یک بیماری سخت است و نیاز به درمان طولانی مدت دارد؛ فرد مبتلا به سرطان برای غلبه بر بیماری اش باید مسیر سختی را طی کند، شیمی درمانی، پرتو درمانی از جمله درمان های سخت سرطان است که برای هر فرد مبتلا به سرطان یک چالش بزرگ محسوب می شود.

زمانی که سرطان به مرحله پیشرفته خود می رسد، حفظ روحیه و تلاش برای ادامه درمان در بیمار و حتی خانواده و مراقبان او سخت می شود. حفظ روحیه برای یک بیمار مبتلا به سرطان پیشرفته نه تنها سخت و گاها نشدنی است، بلکه در این موقعیت، فرد بیمار ممکن است احساساتی نظیر شکست خوردن، فقدان معنا و هدف، دلسردی از زندگی و درمان، احساس درماندگی و ملالت را تجربه کند. هر کدام از این احساسات منفی به خود خود، می تواند بر روحیه فرد تاثیر بگذارد.

به نظر شما حفظ روحیه مثبت در بیماران مبتلا به سرطان پیشرفته تا چه اندازه ممکن است؟ در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر، نشانگاه حفظ روحیه در بیماران مبتلا به سرطان پیشرفته داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استفاده کنید.

دانلود رایگان
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

پرسشنامه نشانگان افت روحیه (DS) چیست؟

ارزیابی روحیه در بیماران مبتلا به سرطان پیشرفته، هدف ساخت این پرسشنامه است.

این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟

این پرسشنامه توسط کیسان و همکاران ساخته شده است.

آیا این پرسشنامه روایی و پایایی دارد؟

بله، این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.

آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟

بله، این پرسشنامه نمره گذاری دارد.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام