تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه رفتار كاریابی
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه رفتار كاریابی

این پرسشنامه توسط عابدی و صالحی در سال 1384 با هدف ارزیابی رفتارهای کاریابی ساخته شده است.

این پرسشنامه دارای 19 سوال است.

روایی و پایایی پرسشنامه رفتار کاریابی تایید شده است.

چند فایل مقاله نیز ضمیمه شده است.

رفتار کاریابی

اشتغال به استقلال کمک کرده و در جوامع اجتماعی امروز، امری مهم برای زنان و مردان تلقی می شود؛ بر خلاف گذشته که داشتن شغل و اشتغال محدود به مردان بود، امروزه زنان نیز پا به پای مردان مشغول کار و فعالیت هستند و فعالیت های کاریابی را دنبال می کنند.
اشتغال بر کیفیت زندگی تاثیر مثبت می گذارد، باعث استقلال مالی می شود و آرامش و رضایت را به همراه دارد.

هر چه کشورها رو به پیشرفته شدن و صنعتی شدن می روند نیاز به نیروی کار بیشتر می شود؛ از دیگر سو، در هر کشوری دانشجویان جویای کار و  فارغ التحصیلان دارای مهارت و تخصص وجود دارند که در تلاش برای یافتن شغل می باشند.

هرگونه فعالیت هدفمند، آگاهانه و ارادی و سازمان یافته برای یافتن شغل و اشتغال، در زمره رفتارهای کاریابی قرار می گیرد.

کاریابی به افراد در یافتن شغل مورد علاقه خود کمک می کند و برای متخصصان جویای کار مهم است.

همچنین، در تعریف رفتار کاریابی می توان آن را مجموعه فعالیت هایی دانست که فرد برای ایجاد فرصت شغلی در سازمان های مختلف، انجام می دهد؛ اینگونه فعالیت ها جستجوگرانه و فعال می باشد.

به عنوان مثال، جستجو در صفحه آگهی روزنامه برای یافتن شغل، جستجو در فضای مجازی، ارسال رزومه و تلاش برای ارسال روزمه، رفتن به مصاحبه شغلی، از جمله رفتارهای کاریابی می باشد.

نکته مهمی که در خصوص کاریابی وجود دارد، شناسایی عوامل تاثیر گذار و دخیل بر کاریابیمی باشد؛ عوامل مختلف بسیاری وجود دارد که بر رفتار کاریابی تاثیر می گذارد و می تواند باعث دودلی فرد برای یافتن کار یا بالعکس، تشویق او برای کاریابی شود و این عوامل به صورت مستقیم و غیر مسقیم باعث موفقیت و شکست شغلی فرد در مسیر شغلی می شود.

عواملی مانند خودکارآمدی شغلی، بلوغ شغلی، تصمیم گیری درست شغلی می تواند بر رفتار کاریابی تاثیر بگذارد؛ بدین معنا که هر چه فرد خودش را تواناتر بداند، در مسیر انتخاب شغل، موفق تر عمل خواهد کرد و اعتماد به نفس بیشتری خواهد داشت. خودکارآمدی شغلی بر تصمیم گیری بهتر هم تاثیر می گذارد.

رفتار کاریابی در این پرسشنامه با مولفه ها و رفتارهایی همچون، انواع فعالیت های كاریابی اعم از مراجعه به مراکز، تهیه کارنامه، مصاحبه، مطالعه، مشورت و مراجعه به اینترنت و فعالیت هایی از این قبیل در ارتباط بوده و اندازه گیری می شود.

در صورتی که تمایل به ارزیابی رفتار کاریابی بر اساس مولفه های ذکر شده، داشته باشید، پیشنهاد ما به شما خرید و انجام این پرسشنامه می باشد.

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

چه مواردی بر رفتار کاریابی تاثیر می گذارد؟

خودکارآمدی شغلی، بلوغ شغلی، تصمیم گیری شغلی و ...

برخی از انواع رفتارهای کاریابی کدام است؟

انواع فعاليت هاي كاريابي اعم از مراجعه به مراکز، تهیه کارنامه، مصاحبه، مطالعه، مشورت و مراجعه به اینترنت و فعالیت هایی از این قبیل.

رفتارکاریابی چیست؟

در تعریف رفتار کاریابی می توان آن را مجموعه فعالیت هایی دانست که فرد برای ایجاد فرصت شغلی در سازمان های مختلف، انجام می دهد؛ اینگونه فعالیت ها جستجوگرانه و فعال می باشد.

هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟

ارزیابی رفتار کاریابی هدف ساخت این پرسشنامه است.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام