پرسشنامه گرایش کارآفرینانه
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه گرایش کارآفرینانه
این پرسشنامه توسط روح الله رضایی ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میزان گرایش به کارآفرینی می باشد.
این پرسشنامه دارای 10 سوال و 3 بعد:
- نوآوری
- پیشگامی
- ریسک پذیری می باشد.
روایی و پایایی پرسشنامه گرایش کارآفرینانه (Entrepreneurial Orientation) تایید شده است.
گرایش کارآفرینانه
کارآفرینی از مهم ترین فعالیت هایی است که به رشد و پیشرفت اقتصادی کشورها کمک می کند؛ به کمک کارآفرینی می توان تحول بزرگی را در ابعاد اقتصادی کشورها به وجود آورد. کارآفرین فردی است که با نوآوری و ذهنیت باز و روشنی که دارد، از فرصت های شغلی به خوبی استفاده کرده و ایجاد شغل می کند و کارآفرینی فعالیتی است که با ایجاد اشتغال برای افراد همراه است. یک فرد کارآفرین باید ریسک احتمالی اتفاقات مختلف را بپذیرد و در نهایت با ریسک پذیری بالایی که دارد مشاغل جدید ایجاد کند.
به طور کلی کارآفرینی و هرآنچه که به آن مربوط است، توسط پژوهشگران و صاحب نظران علوم اقتصادی مورد توجه می باشد. یکی از اصطلاحاتی که در خصوص کارآفرینی مورد بررسی قرار می گیرد، گرایش به سوی کارآفرینی می باشد. اصطلاح گرایش به کارآفرینی در کارآفرینان حدودا در سال 1980 مطرح شد.
در خلال این سال ها، شرکت های مختلف بر نوآوری، خلاقیت، بقا و رقابت با یکدیگر تاکید می کردند و سعی داشتند بیش از پیش در صحنه های مختلف صنعتی و تجاری ورود کنند و همین مسئله به اهمیت و نقش فعالیت های کارآفرینانه در درون سازمان ها و شرکت های مختلف اشاره می کرد.
گرایش کارآفرینانه را می توان یک فرآیند سازمانی تعریف کرد؛ سازمان ها از طریق این فرآیند منابع مختلف درون سازمان را شناسایی و ترکیب می کنند تا راه های جدیدی برای توسعه محصولات و تجاری سازی خدمات خود پیدا کنند. همچنین گرایش کارآفرینانه، باعث می شود که سازمان به سمت خلق مشتری گام بردارد و در نهایت بقای خود را میان رقبا تضمین کند و در نهایت عملکرد بهتری را از خود نشان دهد.
گرایش کارآفرینانه را باید جز فرآیند های سازمانی پویا در نظر بگیریم؛ هر سازمانی جدا از اینکه چقدر بزرگ است یا چه فعالیت ها و چه قابلیت هایی دارد می تواند به فعالیت های کارآفرینانه گرایش داشته باشد. گرایش های کارآفرینانه در سازمان بر تصمیم گیری های سازمانی، استراتژی ها و راهبردها در سازمان تاثیر می گذارد.
بنابراین، گرایش های کارآفرینانه به فرآیند، شیوه و فعالیت های مرتبط با تصمیم گیری در سازمان اشاره می کند. گرایش کارآفرینانه از ابعاد مختلف قابل ارزیابی است؛ نوآوری، پیشگامی و ریسک پذیری برخی از ابعاد مرتبط با گرایش های کارآفرینانه می باشد.
در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر گرایش های کارآفرینانه داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر که گرایش کارآفرینانه (Entrepreneurial Orientation) نام دارد، استفاده کنید.
پرسشنامه گرایش کارآفرینانه چیست؟
ارزیابی گرایش کارآفرینانه هدف ساخت این پرسشنامه است.
آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟
بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
این پرسشنامه چند مولفه دارد؟
این پرسشنامه 3 بعد دارد.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت