پرسشنامه تمایل به مخاطره و ریسک کارکنان (EDI-I)
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه تمایل به مخاطره و ریسک کارکنان
این پرسشنامه توسط مرکز توسعه کارآفرینی هند ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میزان تمایل به مخاطره و ریسک کارکنان می باشد.
این پرسشنامه دارای 11 سوال است.
روایی و پایایی پرسشنامه تمایل به مخاطره و ریسک کارکنان تایید شده است.
اگر از شما سوال بپرسند تا چه اندازه فرد ریسک پذیری هستید، چه پاسخی به این سوال خواهید داد؟ ریسک پذیری را می توان یک ویژگی فردی در نظر گرفت که این ویژگی در برخی افراد به سطح بالا وجود دارد و در دیگر افراد بسیار کم است. نمی توان گفت ریسک پذیر بودن یک حسن به حساب می آید و ریسک ناپذیری یک ویژگی نامطوب است.
ریسک پذیری ویژگی است که با تمایل به مخاطره و به خطر انداختن خود در ارتباط است؛ افراد ریسک پذیر به نسبت دیگر افراد که این ویژگی را ندارند، تمایل بیشتری دارند تا خود را به خطر بیاندازند. این افراد پیش از شروع یک کار یا فعالیت، همه ی جوانب یک کار را سنجیده و در نهایت با پذیرفتن خطرات احتمالی تصمیم به انجام آن کار می گیرند.
کار آفرینان از جمله افرادی هستند که تمایل به ریسک پذیری در آن ها زیاد است؛ کارآفرینی را می توان یک کار پر ریسک و زحمت دانست که فقط از عهده فردی بر می آید که ریسک پذیری بالایی داشته باشد. همان طور که می دانید، کارآفرینان به رونق چرخه اقتصادی کشورها کمک بسیاری می کنند.
در حوزه امور اقتصادی، کارآفرینی به عنوان یک فعالیت مهم، همواره مورد توجه اقتصاد دانان بوده و این افراد تمایل به سوق دادن افراد به سمت کارآفرینی داشته و دارند. از نظر اقتصاد دانان بهتر آن است که کشورها فرهنگ کارآفرینی را در جامعه ایجاد و ارتقا دهند و به همین منظور می توانند از کلاس های درس مدارس یا دانشگاه شروع کنند.
کارآفرینی یک فرآیند است که می تواند در مجموعه های مختلف و سازمان های دولتی یا خصوصی اتفاق بیفتد؛ سازمانی که در آن کارآفرینی وجود داشته باشد، نوآوری و خلاقیت هم وجود خواهد داشت و فرصت های شغلی و اقتصادی مهمی در آن سازمان ایجاد می شود.
کارآفرینی مزایای بسیاری دارد که یکی از مزایای آن ایجاد ارزش های فردی و اجتماعی است.
به منظور شکل گیری فرآیند کارآفرینی در سازمان و توسعه آن کارمندان سازمان باید تا حدودی ریسک پذیر باشند. ریسک پذیری و قبول مخاطرات توسط کارمندان به توسعه فرهنگ کارآفرینی در سازمان کمک می کند.
اگر کارمند یک سازمان هستید، فکر می کنید تا چه اندازه تمایل به ریسک پذیری و قبول مخاطرات دارید؟ آیا فکر می کنید که بتوانید در مسیر کارآفرینی قدم بردارید؟ در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر میزان تمایل به مخاطره و ریسک کارکنان داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استفاده کنید.
این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟
این پرسشنامه توسط مرکز توسعه کارآفرینی هند ساخته شده است.
آیا این پرسشنامه روایی و پایایی دارد؟
بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟
ارزیابی میزان تمایل به مخاطره و ریسک کارکنان هدف ساخت این پرسشنامه است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت