تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه قلدری ایلی نویز (IBS)
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه قلدری ایلی نویز (IBS)

این پرسشنامه توسط اسپیلگه و هالت ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی قلدری می باشد.

این پرسشنامه دارای 18 سوال و 3 مولفه، قلدری، نزاع و قربانی می باشد.

پروایی و پایایی پرسشنامه قلدری ایلینویز (IBS) تایید شده است.

قلدری

متاسفانه شیوع رفتارهای مشکل ساز در دوره نوجوانی زیاد است؛ بسیاری از نوجوانان در این دوره درگیر رفتارهای مشکل ساز یا آسیب رسان شده یا خود این رفتارها را بر دیگران اعمال می کنند. سلامت روان و جسم نوجوان در این دوره مهم است؛ چرا که این دوره یکی از حساس ترین دوره های زندگی هر فردی تلقی می شود؛ فلذا مراقبت و محافظت از نوجوان در این دوره امری ضروری به نظر می رسد.

قلدری یکی از رفتارهای مشکل ساز شایع در دوره نوجوانی خصوصا در مدرسه است؛ پژوهشگران علوم تربیتی در چند دهه اخیر به بررسی این رفتار پرداخته و مطالعات زیادی را در مورد آن انجام داده اند. قلدری که در اصطلاح عامیانه به آن لات بازی هم گفته می شود یک رفتار پرخاشگرانه یا آزار دهنده است که صورت عمدی انجام شده و در این رفتار یک طرف رابطه دارای قدرت مشهود بوده و از طرف دیگر رابطه سو استفاده می کند و این سو استفاده می تواند از طریق ارعاب، تهدید، باج گیری و غیره انجام شود.

طبقه اجتماعی، نژاد یا ظاهر می تواند باعث شود که فرد مورد قلدری قرار بگیرد. قلدری در قالب انواع رفتارهای جسمانی، کلامی و ارتباطی نمود پیدا می کند. عمده تحقیقاتی که حول محور قلدری انجام شده است، به این نکته اذعان می کنند که قلدری در مدرسه یک نوع خشونت سطح پایین است و میزان شیوع قلدری در میان دانش آموزان کشورهای مختلف تقریبا 50 درصد است!
هر دانش آموزی ممکن است در طول دوره تحصیلی حتی شده برای یکبار، قلدری را تجربه کند.

قلدری تاثیر منفی زیادی بر سلامت روان فرد می گذارد. قلدری که می تواند به صورت کلامی، جسمانی، رابطه ای و غیره اعمال شود، اعتماد به نفس و عزت نفس فرد را هدف قرار می دهد. فردی که قربانی قلدری می شود ممکن است از دچار اضطراب اجتماعی شود و در نتیجه از جمع های اجتماعی کناره گیری کند.
همچنین تجربه اضطراب، استرس، بروز افسردگی با تجربه قلدری در ارتباط است.

خوشبختانه قلدری قابل اصلاح است؛ روان شناسان مدرسه نقش عمده ای در پیشگیری و مداخله رفتار قلدری دارند و به هنگام بروز قلدری باید بهترین راهکار را پیش بگیرند.

در این پرسشنامه رفتار قلدری با مولفه هایی همچون، قلدری، نزاع و قربانی در ارتباط است. در صورتی که تمایل به ارزیابی قلدری در افراد با توجه به مولفه های گفته شده داشته باشید، پیشنهاد می کنیم از این پرسشنامه استاندارد و معتبر استفاده کنید.

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟

ارزیابی قلدری هدف ساخت این پرسشنامه است.

قلدری چیست؟

قلدری که در اصطلاح عامیانه به آن لات بازی هم گفته می شود یک رفتار پرخاشگرانه یا آزار دهنده است که صورت عمدی انجام شده و در این رفتار یک طرف رابطه دارای قدرت مشهود بوده و از طرف دیگر رابطه سو استفاده می کند و این سو استفاده می تواند از طریق ارعاب، تهدید، باج گیری و غیره انجام شود.

تاثیرات قلدری چیست؟

قلدری تاثیر منفی زیادی بر سلامت روان فرد می گذارد. قلدری که می تواند به صورت کلامی، جسمانی، رابطه ای و غیره اعمال شود، اعتماد به نفس و عزت نفس فرد را هدف قرار می دهد. فردی که قربانی قلدری می شود ممکن است از دچار اضطراب اجتماعی شود و در نتیجه از جمع های اجتماعی کناره گیری کند. همچنین تجربه اضطراب، استرس، بروز افسردگی با تجربه قلدری در ارتباط است.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام