تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه خود بیمار انگاری ایوانز
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه خود بیمار انگاری ایوانز

این پرسشنامه توسط ایوانز و در سال 1980 ساخته شده است.

پرسشنامه خود بیمار انگاری ایوانز، تفکرات خود بیمار انگاری را مورد ارزیابی قرار می دهد.

این پرسشنامه 36 سوال دارد.

همچنین این پرسشنامه دارایی روایی و پایایی و نمره گذاری است.

یک فایل مقاله نیز ضمیمه شده است.

خود بیمار انگاری چیست؟

درست همان طور که هر فردی می تواند دچار بیماری های جسمانی و زیستی شود، به همان میزان نیز می تواند بیماری ها و اختلالات مرتبط با روان را تجربه کند و تجربه ی این بیماری ها که تحت عنوان اختلالات روانی شاخته می شوند، هیچ عیبی ندارد و فرد مبتلا نباید از تجربه و دچار شدن با این اختلالات احساس ناخوشایند و شرمندگی داشته باشد. همان طور که وقتی بیمار هستیم به سراغ پزشک متخصص می رویم و برای درمان سریع بیماری خود اقدام می کنیم، اگر نشانه ها و علائم اختلالات روانی را در خودمان احساس کردیم، مهم است که به یک متخصص روان و بهداشت روانی مانند روان شناس مراجعه کنیم. مراجعه به روان شناس و درخواست کمک از او یکی از بهترین و موثر ترین کارهایی است که می توانیم برای خود انجام دهیم.

اختلالات روانی انواع مختلفی دارند و بر اساس موارد و دلایل متفاوتی ممکن است در انان ها بروز پیدا کنند. یکی از این اختلالات روانی خود بیمار انگاری نام دارد. خود بیمار انگاری که به نام هیپوکندریاسیس هم شناخته می شود، نوعی نشانگان روانی است که فرد مبتلا به آن دائما احساس می کند که بیمار است و بیماری ای در او وجود دارد. نکته حائز اهمیت این جاست که در واقع فرد مبتلا به هیپوکندریا هیچ بیماری و اختلال قابل توجهی ندارد و فقط فکر می کند که بیمار است و به دنبال علائم بیماری در خود می گردد.

برای تشخیص گذاری این اختلال روانی، باید حداقل 6 ماه از وجود این علائم در فرد بگذرد. فردی که مبتلا به خود بیمار انگاری است، با توجه به افکاری که دارد، معتقد است که او حتما یک بیماری جدی و سخت و کشنده دارد و اگر اقدامی برای درمان بیماری اش نکند، ممکن است از بین برود و بمیرد. آنچه مسلم است این نکته است که، فرد مبتلا عملکرد طبیعی و عادی در زندگی اش دستخوش یک سری تغییرات شده و ممکن است که زندگی و عملکرد شغلی و تحصیلی اش با مشکل جدی رو به رو شود. این اختلال با سندرومی که به نام مونشهاوزن شناخته می شود، دارای تفاون اساسی بوده و عملا با یکدیگر فرق دارند.

مشورت با یک روان شناس و استفاده از تکنیک های درمانی می تواند به شما در کنار آمدن و بهبودی از این بیماری و اختلال روانی کمک کند. این پرسشنامه که برای ارزیابی خودبیمارانگاری در افراد تهیه و تدوین شده است، می تواند در کشف و بررسی علائم و نشانه ها این بیماری به شما کمک شایانی کند.

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

این پرسشنامه توسط چه کسی تهیه شده است؟

این پرسشنامه را ایوانز در سال 1980 ساخته است.

این پرسشنامه چند سوال دارد؟

این پرسشنامه 36 سوالی می باشد.

آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟

بله، این پرسشنامه دارای نمره گذاری می باشد.

آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟

بله، این پرسشنامه دارای ثبات درونی و بیرونی است.

آیا این پرسشنامه مقاله دارد؟

بله، این پرسشنامه دارای مقاله است.

خود بیمار انگاری چیست؟

خود بیمار انگاری نوعی اختلال روانی می باشد و موجب بیمار دانستن و بیمار انگاشتن فرد از خودش می شود.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام