تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه عوامل پیش برنده اشتغال از دیدگاه دانش آموختگان
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه عوامل پیش برنده اشتغال از دیدگاه دانش آموختگان

این پرسشنامه توسط زینب نرگسی ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی عوامل پیش برنده اشتغال از دیدگاه دانش آموختگان می باشد.

این پرسشنامه دارای 23 سوال و 4 بعد:

  • فرصت اشتغال بعد از فراغت تحصیل
  • ویژگی های روان شناختی
  • ویژگی های جامعه شناختی
  • ویژگی های محیطی می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه عوامل پیش برنده اشتغال از دیدگاه دانش آموختگان تایید شده است.

اشتغال

آیا در شغل خاصی مشغول به فعالیت هستید؟ برای پیدا کردن این شغل چقدر تلاش کردید؟ شغل شما تا چه اندازه با رشته تحصیلی شما مرتبط است؟
شغل که به آن کار یا پیشه هم گفته می شود مجموعه فعالیت هایی است که در ازای دریافت دستمزد و پول انجام می شود. یک فرد می تواند همزمان در یک شغل یا دو شغل مشغول به کار باشد و از شغلی که دارد کسب درآمد کند.  درآمد افراد در شغل های مختلف متفاوت است؛ به عنوان مثال، یک پزشک درآمد متفاوتی از یک کارمند دارد و خوب عامل تحصیلات یک عامل اثر گذار بر تفاوت درآمد است.

اشتغال به این معناست که فرد دارای شغل بوده، به انجام یک فعالیت مشغول است و از شغلی که دارد، کسب درآمد می کند. نرخ اشتغال هم به معنای میزان شاغل بودن افراد در یک جامعه است و این نرخ نقطه مقابل نرخ بیکاری است.

یکی از اهداف ورود به دانشگاه، تحصیل و ادامه تحصیل در مقاطع بالای علمی، کار کردن در زمینه رشته تحصیلی است؛ به اغلب دانشجویان پس از کسب علم و دانش که هدف اولیه آنان است، دوست دارند در حیطه ای کار کنند که مرتبط با رشته تحصیلیشان باشد.
باید بدانید زمانی که شغل و رشته تحصیلی همسو باشند اشتیاق فرد به کار کردن بیشتر، انگیزه و رضایت او از کار بالاتر و در نهایت میزان ابتلا به فرسودگی شغلی در فرد کمتر خواهد شد. برخی دانشجویان، با تلاش و ارتقای مهارت ها در دوره ی دانشجویی موفق به پیدا کردن شغل در زمینه رشته تحصیلیشان می شوند و گروهی دیگر ترجیح می دهند بعد از دانش آموختگی و پایان مقطع تحصیلی در دانشگاه برای اشتغال اقدام کنند.

پیدا کردن شغل پس از پایان دانشگاه به موارد مختلفی بستگی دارد؛ به عنوان مثال، جامعه نقش مهمی در ایجاد شغل و اشتغال جوانان دارد. یک جامعه وظیفه دارد، بستری را برای جوانان و ایجاد شغل فراهم کند و زمانی که شغل در جامعه وجود داشته باشد، دانشجویان به راحتی و آرامش خاطر می توانند شغل مورد نظر خود را انتخاب کنند.

علاوه بر ویژگی های جامعه شناختی، ویژگی های محیطی هم در انتخاب شغل تاثیر ویژه ای دارند؛ محیط می تواند در انتخاب شغل توسط دانشجو تاثیر بگذارد و در نهایت ویژگی های روان شناختی هم در انتخاب شغل تاثیر دارد. در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر عوامل پیش برنده اشتغال از دیدگاه دانش آموختگان داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استفاده کنید.

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

آیا این پرسشنامه روایی و پایایی دارد؟

بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.

آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟

بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.

هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟

ارزیابی عوامل پیش برنده اشتغال از دیدگاه دانش آموختگان هدف از ساخت این پرسشنامه است.

این پرسشنامه چند مولفه دارد؟

این پرسشنامه 4 مولفه دارد.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام