پرسشنامه راهبردهای مقابله ای در ورزش رقابتی گاردیو و بلوندین
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه راهبردهای مقابله ای در ورزش رقابتی گاردیو و بلوندین
این پرسشنامه توسط گاردیو و بلوندین در سال 2002 ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی راهبردهای مقابله ای در ورزش رقابتی می باشد.
این پرسشنامه دارای 35 سوال و 9 بعد: کنترل افکار، تصویر سازی ذهنی، آرام سازی، میزان تلاش، تحلیل منطقی، جستجوی حمایت، تخلیه هیجانات ناخوشایند، منحرف کردن افکار، تسلیم شدن / عقب نشینی می باشد.
روایی و پایایی پرسشنامه راهبردهای مقابله ای در ورزش رقابتی تایید شده است.
راهبردهای مقابله ای ورزشکاران
ورزشکاران در طول دوران ورزشی خود ممکن است با چالش های مختلفی مواجه شوند؛ چالش هایی که آن ها را با فشار و تنش رو به رو می کند. عملکرد و واکنش ورزشکاران در حین مقابله با چالش ها با یکدیگر متفاوت است. انواع چالش ها هم از نظر شدت و سختی با یکدیگر تفاوت دارند؛ به عنوان مثال چالشی که ورزشکار در حین تمرینات تجربه می کند با چالشی که در عرصه رقابت با رقبا تجربه می کند، متفاوت است؛ حتی میزان سختی که یک ورزشکار در مسابقات استانی تجربه می کند با مسابقات کشوری یکسان نیست.
به طور کلی، مواجهه با چالش ها و موانع ورزشی، برای برخی ورزشکاران به نسبت راحت تر است؛ گویی این ورزشکاران راهکار مقابله با چالش ها را بلد هستند و می دانند که چالش ها را چگونه باید به فرصت تبدیل کنند. مسلما عملکرد ورزشکارانی که چالش ها را به چشم فرصت می بینند، بهتر از ورزشکارانی است که توانایی خود را در مقابله با چالش ها دست کم می گیرند و در این شرایط، به جای متمرکز کردن افکار و پیدا کردن راه حل، ذهن خود را با افکار منفی و خود ناتوان ساز، درگیر می کنند.
انتخاب یک راهبرد مقابله ای مناسب تاثیر زیادی بر عملکرد ورزشکارانی دارد که در حوزه ورزش های رقابتی فعال اند؛ راهبرد مقابله ای همان روشی است که یک ورزشکار به هنگام مواجه با چالش ها انتخاب می کند، این راهبرد می تواند کاملا منطقی یا غیر منطقی باشد.
در ورزش های رقابتی که میزان استرس و اضطراب بالاست و امکان رویارویی با هر چالشی وجود دارد، انتخاب راهبرد مقابله ای توسط ورزشکار از اهمیت بالایی برخوردار است.
آنچه که منجر به تمایز ورزشکاران از یکدیگر در میدان رقابت می شود، در وهله اول، کنترل افکار منفی و داشتن افکار مثبت است، پس از آن استفاده از تکنیک تصویر سازی ذهنی و تجسم موقعیت مسابقه و پیروزی در آن می تواند به ورزشکار کمک کند. ورزشکاری که قرار است در میدان رقابت حاضر شود می تواند از تکنیک های آرام سازی استفاده کند و هیجانات منفی ناخوشایندش را تخلیه کند.
تحلیل منطقی شرایط، ارزیابی میزان تلاش، داشتن دوستانی حامی، داشتن روحیه تسلیم ناپذیر و عدم عقب نشینی برای یک ورزشکار در موقعیت رقابت حائز اهمیت است.
این پرسشنامه گزینه مناسبی برای ارزیابی راهبرد های مقابله ای در ورزش های رقابتی است؛ در صورت تمایل به ارزیابی این متغیر می توانید از این پرسشنامه استفاده کنید.
پرسشنامه راهبردهای مقابله ای در ورزش رقابتی گاردیو و بلوندین چیست؟
این پرسشنامه توسط گاردیو و بلوندین ساخته شده است.
آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟
بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟
ارزیابی راهبرد های مقابله ای در ورزش های رقابتی هدف ساخت این پرسشنامه است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت