پرسشنامه تصویرسازی ورزشی کودکان هال
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه تصویرسازی ورزشی کودکان هال
این پرسشنامه توسط هال و همکاران در سال 2009 ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی اثرات تصویرسازی ورزشی می باشد.
این پرسشنامه دارای 21 سوال و 5 بعد:
- عملکرد کلی شناختی
- عملکرد ویژۀ شناختی
- عملکرد کلی انگیزشی سرسختی
- عملکرد کلی انگیزشی محرک
- عملکرد ویژۀ انگیزشی می باشد.
روایی و پایایی پرسشنامه تصویر سازی ورزشی کودکان هال تایید شده است.
ورزش و انجام تمرینات بدنی یک فعالیت مفید برای سلامت جسم و روان محسوب می شوند. ورزش جز آن دسته از فعالیت هایی است که برای هر سنی مناسب است و کودک تا سالمند متناسب با سن، می توانند تمریناتی را انتخاب کرده و روزانه حتی شده برای 15 تا بیست دقیقه آن را در منزل، مدرسه یا هر مکان دیگری انجام دهند.
ورزش مزایای زیادی برای سلامت جسم و اعضای بدن و همچنین، سلامت روان دارد. با ورزش کردن می توان از شدت علائم افسردگی کم کرد، استرس و اضطراب را مدیریت کرد و در نهایت خلق و خود را ارتقا داد.
روان شناسی ورزش، یکی از زیرشاخه های علم روان شناسی است که به بررسی رابطه ورزش و سلامتی در انسان می پردازد. روان شناسان ورزش، به صورت تخصصی تاثیرات ورزش بر سلامت جسم و روان را مورد ارزیابی قرار می دهند و تکنیک های مختلف را به ورزشکاران می آموزند.
تصویر سازی ذهنی
تصویر سازی ذهنی یکی از تکنیک های مورد استفاده ورزشکاران است؛ ورزشکار با استفاده از تکنیک تصویر سازی ذهنی، یک تجربه یا اتفاق را با کمک گرفتن از حواس خود، در ذهنش می سازد. مثلا یک ورزشکاری که قرار است در روز جمعه در یک مسابقه مهم شرکت کند، روز مسابقه را در ذهنش تصور می کند و موفقیت خود را در مسابقه به صورت ذهنی ترسیم می کند.
در تصویر سازی ذهنی ورزشی، ورزشکار از حواس پنجگانه خود برای بازسازی تصاویر کمک می گیرد، همچنین تصاویر ذهنی بدون نیاز به محرک بیرونی ایجاد می شوند و در نهایت، تصاویر ذهنی با رویداد هایی که قرار است در آینده رخ دهد، در ارتباط هستند. ورزشکاران می توانند برای، تمرکز ذهنی بیشتر در محل مسابقه، کسب نتایج دلخواه، تمرکز بیشتر بر افکار مثبت و کم کردن از افکار منفی، آشنا شدن با موقعیت مسابقه، تلاش برای ایجاد انگیزه و موفقیت در مسابقه از تکنیک تصویر سازی ذهنی استفاده کنند.
تصویر سازی ذهنی در ورزش، منجر به افزایش اعتماد به نفس، افزاش توجه و تمرکز در حین مسابقات، ایجاد راهبرد های ورزشی مناسب در حین مسابقه، افزایش یا اصلاح مهارت می شود. هال طراح و سازنده این پرسشنامه بر این باور است، عملکرد کلی شناختی، عملکرد ویژه شناختی، عملکرد کلی انگیزشی سر سختی، عملکرد کلی انگیزشی محرک و عملکرد ویژه انگیزش از جمله مولفه های مرتبط با تصویر سازی ذهنی در ورزش می باشد.
در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر اثرات تصویر سازی ذهنی در ورزش داشته باشید، می توانید از پرسشنامه تصویر سازی ورزشی کودکان استفاده کنید.
این پرسشنامه چند مولفه دارد؟
این پرسشنامه 5 مولفه دارد.
هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟
ارزیابی تصویر سازی ذهنی در ورزشکاران هدف ساخت این پرسشنامه است.
آیا این پرسشنامه روایی و پایایی دارد؟
بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت