تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه تحمل ناکامی هارینگتون
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه تحمل ناکامی هارینگتون

این پرسشنامه توسط هارینگتون در سال 2005 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی تحمل ناکامی می باشد.

پرسشنامه تحمل ناکامی هارینگتون دارای ۳۵ سوال و شامل ۴ مولفه زیر می باشد:

  • تحمل عاطفی
  • تحمل ناراحتی
  • پیشرفت
  • شایستگی

این پرسشنامه دارای روایی و پایایی می باشد.

برای موفق شدن در هر رویداد و اتفاقی در زندگی، باید تلاش کرد؛ تعیین اهداف و تلاش برای رسیدن به اهدافی که برای خود تعیین کرده ایم، نیاز به اراده و پشتکار دارد. رسیدن به موفقیت و قدم گذاشتن در این مسیر راحت نیست و سختی های خودش را دارد. هر فردی ممکن است با توجه به مسیری که برای رسیدن به اهداف و خواسته هایش انتخاب کرده، با موانعی رو به رو شود. موانعی که منجر به ناکامی می شود.

ناکامی چیست؟

چه کسی می تواند بگوید که در کل دوران حیات و زندگی اش، دچار ناکامی نشده است؟ به نظر می رسد هر انسانی، در مسیر زندگی اش، دچار ناکامی هایی شده باشد. ناکامی به عنوان یک رویداد یا اتفاقی تعریف می شود که مسیر رسیدن به خواسته ها و اهداف را سد می کند؛ ناکامی مانعی برای رسیدن به اهداف است. هر انسانی دارای انگیزه و اشتیاق برای رشد و پیشرفت و دستیابی به اهدافش می باشد؛ اگر مسیر رسیدن به این خواسته ها بسته شود، می توان گفت، ناکامی برای فرد به وجود می آید. ما باید در موقعیت های مختلف زندگی خود، تصمیم بگیریم و در پی تصمیمات خود با زندگی سازگار شویم؛ اگر فرآیند سازگاری به درستی انجام نشود، موقعیت های ناکام کننده برای فرد پیش می آید. ناکامی تاثیر زیادی بر سلامت روان افراد دارد؛ و عوامل مختلفی بر ایجاد ناکامی نقش دارند.

چه عواملی منجر به ایجاد احساس ناکامی می شود؟

عوامل ایجاد کننده احساس ناکامی، ممکن است درونی یا بیرونی باشد. عوامل درونی، عواملی هستند که از خود فرد نشئت می گیرد؛ عواملی مانند داشتن نقص جسمانی، انگیزه کم، عجله زیاد، توانایی کمتر و ... می باشد. عوامل بیرونی، عواملی هستند که مربوط به محیط بیرونی می شود؛ عوامل اجتماعی، محدودیت های اجتماعی، محدودیت های فرهنگی و .. می توانند جز عوامل ناکام کننده باشند.

افراد به هنگام مواجه با ناکامی، چه واکنش هایی از خود نشان می دهند؟

قطعا واکنش افراد نسبت به ناکامی، واکنش مثبتی نمی باشد. هر فردی بسته به ویژگی های شخصیتی اش، ممکن است واکنش های متفاوتی به ناکامی و موقعیت ناکام کننده داشته باشد، اما می توان به پرخاشگری، بی تفاوتی، عصبانیت و ... به عنوان واکنش به ناکامی اشاره کرد.

آیا تا به حال متحمل ناکامی شده اید؟ واکنش شما به موقعیت ناکام کننده چگونه بوده است؟ به منظور ارزیابی تحمل ناکامی می توانید از پرسشنامه ی استاندارد تحمل ناکامی هارینگتون که در سال 2005 ساخته شده است، استفاده کنید.

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

پرسشنامه تحمل ناکامی هارینگتون چیست؟

این پرسشنامه به سنجش تحمل ناکامی در افراد می پردازد.

آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟

بله، این پرسشنامه دارای نمره گذاری است

آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟

بله، این پرسشنامه دارای ثبات درونی و بیرونی است.

این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟

این پرسشنامه توسط هارینگتون ساخته شده است.

این پرسشنامه چند سوال دارد؟

این پرسشنامه دارای 35 سوال است.

مقیاس به کار برده شده در این پرسشنامه چیست؟

مقیاس به کار برده شده در این پرسشنامه لیکرت پنج درجه ای می باشد.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام