پرسشنامه شناسایی و اولویت بندی چالش های تامین مالی شرکت های دانش بنیان
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه شناسایی و اولویت بندی چالش های تامین مالی شرکت های دانش بنیان
این پرسشنامه توسط محمدرضا گلعلی زاده و همکاران در سال 1400 ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی، شناسایی و اولویت بندی چالش های تامین مالی شرکت های دانش بنیان می باشد.
این پرسشنامه دارای 29 سوال است.
روایی و پایایی پرسشنامه شناسایی و اولویت بندی چالش های تامین مالی شرکت های دانش بنیان تایید شده است.
شرکت ها و سازمان های مختلف، با اهداف متفاوت تاسیس می شوند، با توجه به اهداف شرکت ها به انواع مختلف تقسیم می شوند؛ یکی از انواع شرکت ها، شرکت های دانش بنیان می باشد. شرکت های دانش بنیان شرکت هایی هستند که هدفشان افزایش علم و ثروت در جامعه است. توسعه اقتصادی بر مبنای دانش و تحقق اهداف علمی و اقتصادی به همراه تلاش برای فراهم کردن زمینه ای برای اختراع و نوآوری و در نهایت تجاری کردن ابداعات و استفاده از آن ها در سطح کشوری و بین المللی دیگر هدف مهم شرکت های دانش بنیان است. در حوزه شرکت های دانش بنیان، طراحی، تولید کالا و خدمات مختلف ارائه می شود.
همچنین شرکت های دانش بنیان در حیطه، فناوری های برتر با ارزش های افزوده به ویژه در زمینه تولید نرم افزار های مرتبط هم فعالیت می کنند. شرکت های دانش بنیان دارای آیین نامه و مصوبه های مخصوص به خود می باشند. از جمله اهدافی که در این آیین نامه ها ذکر شده است، ترغیب اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و واحد های آموزشی و پژوهشی به جهت انجام پژوهش های علمی، آگاهی رسانی و انجام فعالیت های علمی بیشتر است.
یک شرکت دانش بنیان شرکتی است که فعالیتی در زمینه تولید کالا یا ارائه محصول ندارد؛ این شرکت ها دارای ماشین آلات خاصی نمی باشند. عموما اعضای تشکیل دهنده این شرکت ها، افراد تحصیل کرده و با تجربه ای هستند که برای تولید اطلاعات و دانش تلاش می کنند و از همین طریق کسب درآمد دارند.
به طور کلی یک شرکت دانش بنیان در زمینه انجام تحقیقات کاربردی، اراده خدمات تخصصی علمی یا مشاوره ای، انجام فعالیت های مرتبط با نظارت بر تحقیقات و پژوهش ها، ارائه خدمات مرتبط با کارآفرینی و ایجاد شغل و کسب کار، ایجاد مراکز رشد، تلاش برای توسعه محصول، ارائه خدماتی در حوزه بین الملل و بازار جهانی، برنامه ریزی و ایجاد طرح هایی در سطوح مختلف برای کارآفرینی و .. فعالیت می کند. تاسیس شرکت های دانش بنیان از فرآیند های خاصی پیروی می کند؛ برای احداث یک شرکت دانش بنیان ممکن است چالش ها و موانع مختلفی وجود داشته باشد. یکی از مهم ترین موانع شرکت های دانش بنیان، تامین منابع مالی می باشد.
در صورتی که تمایل به ارزیابی، شناسایی و اولویت بندی چالش های تامین مالی شرکت های دانش بنیان داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر که شناسایی و اولویت بندی چالش های تامین مالی شرکت های دانش بنیان نام دارد، استفاده کنید.
پرسشنامه شناسایی و اولویت بندی چالش های تامین مالی شرکت های دانش بنیان چیست؟
این پرسشنامه با هدف ارزیابی شناسایی و اولویت بندی چالش های تامین مالی شرکت های دانش بنیان شاخته شده است.
آیا این پرسشنامه روایی و پایایی دارد؟
بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
این پرسشنامه چند عامل دارد؟
این پرسشنامه 29 عامل دارد.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت