پرسشنامه شناسایی و اولویت بندی چالشهای شبکه همکاری مهندسی شده
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه شناسایی و اولویت بندی چالشهای شبکه همکاری مهندسی شده
این پرسشنامه توسط هاشم معزز در سال 1400 ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی، شناسایی و اولویت بندی چالشهای شبکه همکاری مهندسی شده می باشد.
این پرسشنامه 28 سوال و 28 عامل است.
روایی و پایایی پرسشنامه شناسایی و اولویت بندی چالشهای شبکه همکاری مهندسی شده تایید شده است.
شبکه سازی چیست؟
اصطلاح شبکه سازی یا ایجاد شبکه برای افرادی که در بازار کار حضور دارند و به اصطلاح دستی بر تجارت و صنعت دارند، یک اصطلاح آشنا است. همچنین شبکه و شبکه سازی به عنوان یک متغیر مهم، در بیست سال گذشته، در ادبیات تحقیق و پژوهش توسط محققان مختلف مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفته است. یکی از مواردی که در کسب و کار های مختلف منجر به شبکه سازی می شود، رقابت میان سازمان ها و شرکت های مختلف و تلاش برای تولید محصولات است. شبکه سازی میان سازمان ها زمینه را برای همکاری میان آن ها فراهم می کند.
شبکه سازی مزایای بسیاری دارد؛ از مهم ترین مزایای ایجاد شبکه می توان به انتقال دانش میان شرکت ها،اشتراک گذاری دارایی ها، بررسی ریسک های مرتبط با توسعه در بخش های مختلف نظیر،بخش تجارت، بخش صنعت، بخش اقتصاد و... اشاره کرد. همچنین لازم است بدانید، شبکه سازی زمینه را برای نوآوری، ابداع فراهم می کند. شبکه سازی با تمام مزایایی که دارد، با چالش هایی همراه است. به عبارت دیگر فرآیند شبکه سازی فرآیند راحتی نیست و برای اینکه یک شبکه تعاملی ساخته شود و افراد در آن به تبادل و تعامل بپردازند، مراحلی باید طی و با چالش هایی باید مقابله شود.
اولین و مهم ترین چالشی که در شبکه سازی وجود دارد، انتخاب همکار و شریک کاری است. اگر قرار باشد، شبکه سازی به شما سود برساند و برای شما با مزایایی همراه باشد، شریکی که انتخاب می کنید باید مناسب شما باشد؛ شما باید اهداف مشترک، زبان مشترکی با شرکای خود داشته باشید و به تفاهم رسیده باشید. در غیر این صورت شبکه سازی موفقیت آمیز نخواهد بود و با تعارضاتی همراه خواهد شد.
چالش دوم، دانستن و آموختن نحوه کار با شریک کاری است؛ اگر شریک کاری داشته باشید اما بلد نباشید با او همکاری کنید، چه فایده ای برای شما دارد؟ پس نحوه تعامل کاری در شبکه سازی بسیار مهم بوده و باید برای آن برنامه ریزی شود و اقدامات لازم در جهت آن پیگیری شود. پس می توان گفت شبکه سازی از سه قسمت اصلی تشکیل می شود و این سه قسمت شامل، یافتن شریک کاری، مذاکره با او و شکل دهی ملزومات و قوانین کاری و اجرا و عملیات سازی همکاری است.
آیا تا به حال در شغل خود اقدام به ایجاد شبکه کرده اید؟ در صورتی که تمایل به ارزیابی، شناسایی و اولویت بندی چالشهای شبکه همکاری مهندسی شده داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استفاده کنید.
پرسشنامه شناسایی و اولویت بندی چالشهای شبکه همکاری مهندسی شده چیست؟
ارزیابی، شناسایی و اولویت بندی چالشهای شبکه همکاری مهندسی شده هدف ساخت این پرسشنامه است.
این پرسشنامه چند سوال دارد؟
این پرسشنامه 28 سوال دارد.
آیا این پرسشنامه روایی و پایایی دارد؟
بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت