پرسشنامه شناسایی و اولویت بندی پیامدهای ایجاد عدالت آموزشی
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه شناسایی و اولویت بندی پیامدهای ایجاد عدالت آموزشی
این پرسشنامه توسط امین رضوانی و همکارانش ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی، شناسایی و اولویت بندی پیامدهای ایجاد عدالت آموزشی می باشد.
این پرسشنامه دارای 17 سوال است.
روایی و پایایی پرسشنامه شناسایی و اولویت بندی پیامدهای ایجاد عدالت آموزشی تایید شده است.
عدالت یکی از آرمان های مهم بشری از گذشته های دور تا به امروز است؛ همه ی انسان ها دوست دارند در جهانی پر از عدل و انصاف زندگی کنند و در بستر جامعه ای عادل به اهداف و آرزوهای خود برسند. اگر در جامعه ای عدالت وجود نداشته باشد، ناامنی، استرس، تنش، ناراحتی و... در آن جامعه رشد پیدا می کند.
اگر فردی بداند در حقش بی عدالتی صورت می گیرد، دست از تلاش بر می دارد و انگیزه و امید خودش را از دست می دهد.
عدالت چیست؟
عدالت یک تعریف واحد ندارد؛ عدالت را می توان با برابری هم معنا دانست، با انصاف مترادف خواند و در نهایت رسیدن به آنچه شایسته آن هستیم تعریف کرد. عدالت کسب چیزهای مختلف بر مبنای شایستگی است؛ خواه شغل باشد، خواه قبولی در رشته دانشگاه باشد، خواه برخورداری از حق و حقوق باشد و... .
عدالت در حوزه های مختلفی باید وجود داشته باشد که یکی از این حوزه ها مربوط به آموزش و تحصیل است؛ عدالت آموزشی به معنای ایجاد فضایی برای رشد همه ی محصلان و فراگیران است.
در هر جامعه ای باید عدالت آموزشی وجود داشته باشد؛ عدالت آموزشی کلید اساسی موفقیت کشورها در زمینه های مختلف است.
یک جامعه رشد نمی کند و به توسعه نمی رسد مگر افراد پویا، متخصص، با مهارت و دانش در آن فعالیت داشته باشند و خوب می دانیم دانش و تخصص وابسته به آموزش و تعلیم و تربیت است. اگر عدالت آموزشی و تربیتی وجود نداشته باشد، آیا رشد و پیشرفت ممکن خواهد شد؟
دولت های به منظور ایجاد عدالت آموزشی باید به کیفیت تدریس توجه داشته باشند؛ همه ی دانش آموزان در هر کجای کشور حق دارند از تدریس با کیفیت برخوردار باشند و در کلاس درسی بنشینند که معلم آن یک معلم با دانش و مهارت است.
همچنین امکانات آموزشی باید در سراسر کشور به میزان یکسان توزیع شود؛ اگر قرار باشد عدالت آموزشی اجرا شود امکانات آموزشی باید در پایتخت با یک استان دور افتاده یا محروم یکسان باشد.
تبعیض از هر نوعی مانع بزرگ بر سر راه اجرای عدالت آموزشی است؛ اگر قرار باشد عدالت آموزشی در کشور جریان داشته باشد، دختران و پسران باید از امکانات یکسان برخوردار باشند، هیچ تفاوت آموزشی میان قومیت های مختلف وجود نداشته باشد، افراد از هر نژادی بتوانند از امکانات آموزشی بهره مند شوند.
در صورتی که تمایل به ارزیابی، شناسایی و اولویت بندی پیامدهای ایجاد عدالت آموزشی داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه 17 سوالی معتبر استفاده کنید.
آیا این پرسشنامه روایی و پایایی دارد؟
بله، این پرسشنامه دارای روایی و اعتبار است.
این پرسشنامه چند مولفه دارد؟
این پرسشنامه تک مولفه است.
این پرسشنامه چند سوال دارد؟
این پرسشنامه دارای 17 سوال است.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه دارای نمره گذاری است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت