پرسشنامه شاخص های اخلاق حرفه ای حسابدار
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه شاخص های اخلاق حرفه ای حسابدار
این پرسشنامه توسط ملیحه میر حسینی و همکاران ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی شاخص های اخلاق حرفه ای حسابدار می باشد.
این پرسشنامه دارای 24 سوال و 5 مولفه:
- شاخص های فردی
- شاخص های زیست محیطی
- حرفه ایی گرایی
- شاخص های اجتماعی
- شاخص های سازمانی می باشد.
روایی و پایایی پرسشنامه شاخص های اخلاق حرفه ای حسابدار تایید شده است.
اخلاق حرفه ای در کار
اخلاق از جمله مهم ترین مواردی است که در شکل گیری و ایجاد انسانیت تاثیر دارد؛ انسانیت زمانی در یک فرد به وجود می آید که اخلاق در او شکل گرفته باشد و ارزش های اخلاقی در وجود آن آن فرد متبلور شده باشد. ما انسان ها زمانی که وارد جامعه می شویم و با دیگران ارتباط برقرار می کینم، در وهله اول میزان پایبندی به اخلاقیات و ارزش های اخلاقی در گفتار و رفتار ما جلوه می کند، پس بسیار مهم است که برای کسب اخلاقیات تلاش کنیم.
اخلاق دارای ابعاد مختلف می باشد که یکی از ابعاد آن اخلاق حرفه ای است؛ اخلاق حرفه ای مستقیما با حرفه و شغلی که فرد دارد در ارتباط است و این نوع اخلاق در محل کار نمود پیدا می کند. منظور از اخلاق حرفه ای، عمل به اخلاقیات در حیطه شغلی، انجام کارها و وظایف شغلی به بهترین نحو ممکن است.
فردی که اخلاق حرفه ای را در خود پرورش داده باشد، به صورت درونی و بدون نیاز به نظارت دیگران، از انجام وظایف شغلی شانه خالی نمی کند و همه ی امور مرتبط با شغلش را به بهترین نحو پیش می برد.
در عرصه مدیریت، اخلاق حرفه ای را مجموعه قوانینی تعریف کرده اند که در وهله اول با ماهیت حرفه و شغل فرد در ارتباط است؛ اخلاق حرفه ای را می توانیم یک فرآیند تفکر عقلانی در نظر بگیریم که از مجموعه کنش و واکنش های اخلاقی پذیرفته شده در سازمان و محل کار به وجود می آید و به عبارتی رفتاری رایج در میان افراد با شغل مشترک است.
لازم به ذکر است، اخلاق حرفه ای مدیریت رفتار و کردار در زمان انجام وظایف شغلی و حرفه ای معنا می شود، درست مانند آنچه در قسمت بالا به آن اشاره کردیم.
اخلاق حرفه ای باید در هر فردی با هر شغلی که دارد، وجود داشته باشد؛ فرقی نمی کند شما پزشک باشید یا یک کارمند ساده یا مهندس، اگر اخلاق حرفه ای در شما وجود داشته باشد، عملکرد شما در حیطه شغلیتان ارتقا و بهبود پیدا می کند. حسابداران هم همانند دیگر افراد در دیگر مشاغل، باید ارزش های اخلاقی را در خود ایجاد کنند.
برخی شاخص هایی که با اخلاق حرفه ای در حسابداران در ارتباط هستند شامل، شاخص های فردی، شاخص های زیست محیطی، حرفه ایی گرایی، شاخص های اجتماعی، شاخص های سازمانی است. در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر شاخص های اخلاق حرفه ای حسابدار بر اساس پنج شاخص ذکر شده داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر استفاده کنید.
هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟
ارزیابی شاخص های اخلاق حرفه ای حسابدار هدف ساخت این پرسشنامه است.
آیا این پرسشنامه روایی و پایایی دارد؟
بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
این پرسشنامه چند سوال دارد؟
این پرسشنامه دارای 24 سوال است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت