تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه خودشناسی انسجامی (ISK)
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه خودشناسی انسجامی (ISK)

این پرسشنامه توسط واتسن و هارگیسن در سال 2008 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی خودشناسی انسجامی می باشد.

این پرسشنامه دارای 12 سوال و 3 زیر مقیاس:

  • خودشناسی تأملی
  • خودشناسی تجربی
  • خودشناسی انسجامی می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه خودشناسی انسجامی (ISK) تایید شده است.

دو فایل مقاله نیز ضمیمه شده است.

چقدر خودتان را می شناسید؟ تا چه اندازه به ویژگی های شخصیتی و نقاط قوت و ضعف خود آگاهید؟ آیا می دانستید خودشناسی چه مزایای مثبتی به همراه دارد؟ خودشناسی جز مباحث مهم و کاربردی در علم روان شناسی است؛ روان شناسان عموم افراد را تشویق به خودشناسی می کنند.

خودشناسی

خودشناسی در بیانی ساده، همان شناخت خود یا خویشتن است؛ زمانی که از تمام ابعاد و زوایای وجودی خود آگاه شویم به خود شناسی می رسیم.

خودشناسی یک مهارت است که هر فردی می تواند به سوی یادگیری و اکتساب این مهارت گام بردارد. افرادی که این مهارت را یاد می گیرند به شناخت صحیحی از خود، افکار، احساسات و رفتارشان دست پیدا می کنند و در نتیجه بهترین عملکرد را در موقعیت های مختلف از خود نشان می دهند و در مورد امور مختلف بهترین تصمیم را اتخاذ می کنند.

اگر بخواهیم خودشناسی را از بعد عمیق تر آن بررسی کنیم باید آن را آگاه بودن به آنچه در درونمان می گذرد، خصوصا گفتگوهای درونی یا آگاهی از روش های ذهن برای نادیده گرفتن هر آنچه ناخوشایند است، تعریف کنیم. همچنین خودشناسی  به پیش بینی رفتار در شرایط سخت و بحرانی کمک می کند.
یادگیری مهارت خودشناسی مزایای بسیاری دارد که مهم ترین آن، کسب استقلال، خودمختاری، برقراری ارتباط درست با دیگران، تشخیص واقعیت، داشتن عملکرد درست در زمان محدودیت و غیره است.

قربانی به همراه همکارانش بینگ، واتسون، دیویدسون و لبریتن مطالعه ای را در زمینه خودشناسی انجام دادند و در نهایت دو بعد جدید از خودشناسی معرفی کردند که این دو بعد شامل خودشناسی تاملی و خودشناسی تجربی است. خودشناسی تاملی اشاره به تلاش خود برای معنا دادن به تجربیات گذشته و بهره مندی از بینش بهتر در مورد تجربیات گذشته است. خودشناسی تجربی اشاره به تلاش های فرد برای درک تجربیات کنونی و در زمان حال دارد.

پژوهش های تکمیلی در برگیرنده نوع جدیدی از خودشناسی یعنی خودشناسی انسجامی بود؛ خودشناسی انسجامی به تلاش و کوشش فعالانه فرد برای یکپارچه کردن تجربیات در زمان گذشته، حال و آینده اشاره دارد و هدف از خودشناسی انسجامی توسعه خود و افزایش سازگاری و سازش است.

خودشناسی انسجامی به توانمند شدن خود برای درک تجربه ها کمک می کند؛ فردی که در مسیر خودشناسی انسجامی قرار دارد می تواند از خودشناسی تاملی و تجربی کمک بگیرد.

در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر خودشناسی انسجام داشته باشید، می توانید از پرسشنامه خودشناسی انسجامی (ISK) استفاده کنید.

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

این پرسشنامه چند مولفه دارد؟

این پرسشنامه 3 مولفه دارد.

هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟

ارزیابی خودشناسی انسجامی هدف ساخت این پرسشنامه است.

این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟

این پرسشنامه توسط قربانی و همکاران ساخته شده است.

آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟

بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.

آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟

بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام