پرسشنامه عوامل درونی ایجاد انگیزه شغلی
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه عوامل درونی ایجاد انگیزه شغلی
این پرسشنامه توسط ؟ ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی عوامل درونی ایجاد انگیزه شغلی از دیدگاه اعضای هیئت علمی می باشد.
این پرسشنامه دارای 19 سوال و 5 بعد، شناخت و قدردانی، پیشرفت و توسعه شغلی، ماهیت کار، مسئولیت شغلی، موقعیت شغلی می باشد.
روایی و پایایی پرسشنامه عوامل درونی ایجاد انگیزه شغلی تایید شده است.
عوامل درونی انگیزش شغلی
تحقیقات اخیر که در حیطه علوم مدیریتی انجام شده است به نقش انگیزه و ارتباط آن با ارتقای عملکرد و بهبود کارآمدی کارمندان اشاره کرده است. بنابر نتایج منتشر شده، شدت و ضعف انگیزه در محل کار با فرآیند تولید و موفقیت سازمانی در ارتباط بوده و می تواند بازده آموزشی داشته باشد.
انگیزه موتور سوخت موشک انسانی است؛ انگیزه باعث می شود که افراد انرژی بگیرند و به سمت رسیدن به اهداف خود قدم بردارند. انگیزه عامل مهمی است که کارمندان را به سمت انجام وظایف سازمانی خود سوق می دهد و باعث می شود که آن ها به انجام وظایف خود پایبند بمانند. همچنین، انگیزه شادی و نشاط ایجاد می کند و به فرد کمک می کند تا با جدیت هرچه تمام تر وظایف شغلیش را انجام دهد. اگر انگیزه وجود داشته باشد، مسیر رسیدن به اهداف و خواسته ها هموار تر خواهد شد و اهداف پیچیده برای فرد آسان خواهد شد.
انگیزه جز مهم ترین مفاهیمی است که در علم روان شناسی به صورت مکرر و سالیان سال مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفته است.
انگیزش دیگر فرآیند مهمی است که به رفتار فرد نیرو و جهت می دهد. بسیاری از عوامل انگیزشی می تواند بر عملکرد کارمندان در محل کار تاثیر بگذارد. هرچه عوامل انگیزشی تاثیر گذاری بیشتری داشته باشد، عملکرد بهبود بیشتری خواهد داشت. شایان ذکر است، عوامل انگیزشی می توانند درونی یا بیرونی باشند؛ عوامل درونی از خود فرد و از درون او نشئت می گیرد اما عوامل بیرونی مجموعه عواملی هستند که با محیط بیرونی در ارتباط می باشند مثلا جو سازمانی مثبت یک عامل انگیزشی بیرونی است.
اساتید و اعضای هیئت علمی در دانشگاه ها همانند افراد در دیگر مشاغل، نیاز به انگیزه برای حضور در محل کار خود دارند. عوامل انگیزشی بر عملکرد اساتید در تدریس، آموزش و پژوهش تاثیر می گذارد و آموزش موثر می تواند کیفیت یادگیری را در دانشجویان ارتقا دهد.
از نظر اعضای هیئت علمی دانشگاه ها برخی عوامل درونی که می تواند بر انگیزه شغلی دانشجویان تاثیر بگذارد، شامل مواردی همچون شناخت و قدردانی از اساتید، پیشرفت و توسعه شغلی، ماهیت کار، مسئولیت های شغلی و موقعیت شغلی می باشد. به نظر شما چه عوامل انگیزشی دیگری می تواند بر ایجاد انگیزه شغلی در اعضای هیئت علمی تاثیر بگذارد؟
در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر، عوامل درونی ایجاد انگیزه شغلی از دیدگاه اعضای هیئت علمی از 5 بعد مختلف داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر که توسط این محقق ساخته شده است، استفاده کنید.
پرسشنامه عوامل درونی ایجاد انگیزه شغلی چیست؟
ارزیابی عوامل درونی ایجاد انگیزه شغلی از دیدگاه اعضای هیئت علمی هدف ساخت این پرسشنامه است.
عوامل انگیزشی درونی و بیرونی شغلی چیست؟
وامل انگیزشی می توانند درونی یا بیرونی باشند؛ عوامل درونی از خود فرد و از درون او نشئت می گیرد اما عوامل بیرونی مجموعه عواملی هستند که با محیط بیرونی در ارتباط می باشند مثلا جو سازمانی مثبت یک عامل انگیزشی بیرونی است.
عوامل درونی انکیزه شغلی دانشجویان چیست؟
از نظر اعضای هیئت علمی دانشگاه ها برخی عوامل درونی که می تواند بر انگیزه شغلی دانشجویان تاثیر بگذارد، شامل مواردی همچون شناخت و قدردانی از اساتید، پیشرفت و توسعه شغلی، ماهیت کار، مسئولیت های شغلی و موقعیت شغلی می باشد.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت