پرسشنامه مقیاس تمایل به اتحاد
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه مقیاس تمایل به اتحاد
این پرسشنامه توسط یاپراک، کاندمیر و همکاران در سال 2006 ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میزان تمایل سازمان به اتحاد در کار می باشد.
این پرسشنامه دارای 9 سوال و سه خرده مقیاس:
- پایش اتحاد
- همکاری اتحاد
- یادگیری اتحاد می باشد.
روایی و پایایی پرسشنامه تمایل به اتحاد تایید شده است.
برای موفقیت و پیشرفت یک سازمان، مولفه های بسیاری باید رعایت و در نظر گرفته شود؛ علاوه بر تلاش و کوششی که اعضای یک سازمان باید برای پیشرفت و ارتقای عملکرد سازمان در نظر بگیرند، یک عامل مهم موثر، داشتن اتحاد میان افراد می باشد. تمایل به اتحاد میان اعضای یک سازمان، یک عامل تاثیر گذار در رشد و ارتقای سازمان می باشد.
اتحاد به چه معناست؟
اتحاد داشتن به معنای داشتن همدلی، الفت و اتفاق نظر است؛ وقتی می گوییم افراد یک سازمان با یک دیگر متحد هستند و تمایل به اتحاد در یک سازمان به خوبی مشاهده می شود، یعنی کارمندانی که در این سازمان مشغول فعالیت می باشند، با یک دیگر یک دل و به اصطلاح یک رنگ بوده، برای رسیدن به یک منفعت مشترک، با یکدیگر اتفاق نظر دارند و به دور از تزویر و ریا برای رسیدن به هدف مشترکشان فعالیت می کنند.
مولفه های مرتبط با اتحاد سازمان کدام اند؟
بر اساس مطالعات صورت گرفته، مولفه های مختلفی با تمایل به اتحاد در سازمان در ارتباط است؛ برخی از مولفه های مرتبط با اتحاد سازمان، پایش اتحاد، همکاری اتحاد و یادگیری اتحاد می باشد. پایش به معنای نظارت است؛ پایش اتحاد به معنای اتفاق نظر کارمندان در نظارت و بررسی می باشد؛ به عنوان نمونه، کارمندان ممکن است برای فرصت ها و امکانات مختلف را برای ارتقای سازمان خودشان رصد کنند و در مواقع لزوم، از این موقعیت ها بهره ببرند و یا دائما در مورد سازمان و شرکت خود، اطلاعات مختلفی را جمع آوری کنند.
همکاری اتحاد به عنوان دیگر مولفه ی مهم در اتحاد سازمان، همکاری کارمندان سازمان با یکدیگر به دور از نفاق است؛ کارمندان یک سازمان در امور مختلف با یکدیگر همکاری می کنند و اطلاعاتی که کسب می کنند را با یکدیگر به اشتراک می گذارند. یادگیری اتحاد هم در میزان اتحاد میان کارمندان یک سازمان، نقش دارد؛ کارمندان تمام فعالیت ها و تجربیاتی که در حوزه متحد شدن با یکدیگر داشته اند را به اتفاق یکدیگر بررسی می کنند و اگر نقصی در کار آنان وجود داشته باشد، در مورد آن اشکال با یکدیگر صحبت می کنند و در صدد رفع مشکلات بر می آیند.
شما به عنوان یک کارمند، اتحاد میان کارمندان را در سازمان خود چگونه ارزیابی می کنید؟ آیا داشتن اتحاد را برای موفقیت و پیشرفت یک شرکت ضروری می دانید؟ در ضورت تمایل به ارزیابی متغیر اتحاد میان کارمندان یک سازمان می توانید از پرسشنامه ی تمایل به اتحاد استفاده کنید.
پرسشنامه مقیاس تمایل به اتحاد چیست؟
این پرسشنامه با هدف ارزیابی اتحاد ساخته شده است.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله، این پرسشنامه دارای نمره گذاری است.
آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟
بله، این پرسشنامه دارای روایی و اعتبار است.
این پرسشنامه چند مولفه دارد؟
این پرسشنامه دارای 3 مولفه است.
این پرسشنامه چند سوال دارد؟
این پرسشنامه 9 سوال دارد.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت