پرسشنامه آمادگی فراگیران برای یادگیری الکترونیک
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه آمادگی فراگیران برای یادگیری الکترونیک
این پرسشنامه توسط مهرآرام و همکاران در سال 1394 ساخته شده است. هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میزان آمادگی فراگیران برای یادگیری الکترونیک می باشد.
این پرسشنامه دارای 14 سوال است.
روایی و پایایی پرسشنامه آمادگی فراگیران برای یادگیری الکترونیک تایید شده است.
یادگیری با بهره گیری از روش ها و متدهای مختلف قابل پیگیری است؛ هر فرد بنا به وضعیت و شرایطی که دارد، می تواند از روش های مختلف یادگیری استفاده کنند. یادگیری منجر به تغییر می شود و به واسطه آن می توان برای مقابله و رویارویی با هر شرایطی آماده شد. یادگیری یک فرآیند مرتبط با تجربه است.
وقتی چیزی را یاد می گیریم، در خود تغییراتی ایجاد می کنیم که تاثیر این تغییرات در کوتاه مدت و بلند مدت قابل مشاهده خواهد بود.
یادگیری الکترونیکی چیست؟
یکی از انواع روش های یادگیری یادگیری الکترونیکی می باشد. بسیاری از کشورها از خیلی زمان قبل از این شیوه استفاده می کردند و با شیوع و همه گیری کرونا در سراسر جهان، به تعداد کشورهایی که به این نوع یادگیری روی آورند، اضافه شد.
یادگیری الکترونیکی به معنای استفاده از سیستم های الکترونیکی به منظور آموزش و یادگیری است؛ در یادگیری الکترونیکی از وسایلی مانند کامپیوتر، لپ تاپ، تلفن همراه هوشمند، تبلت و اینترنت، سی دی، نر افزار های آموزشی، نشریه های الکترونیکی، خبرنامه های مجازی، برنامه های مجازی و ... استفاده می شود.
هدف از یادگیری الکترونیکی، صرفه جویی در زمان، کاهش تردد، یادگیری بهتر، کاهش هزینه ها و غیره است. ترکیب یادگیری الکترونیکی و یادگیری به شیوه سنتی، تغییر مثبت زیادی را در نظام آموزشی به وجود آورده است.
از فناوری های مختلف می تواند در جهت رشد و بهبود استفاده کرد و چه چیزی بهتر از استفاده از فناوری در راستای یادگیری و علم پژوهی؟
فراگیرانی که از یادگیری الکترونیکی استفاده می کنند، می توانند در هر زمان و مکانی در کلاس های درس شرکت کنند، یادگیری الکترونیکی منجر به شرکت در دوره های آموزشی و کلاس درس به صورت مجازی شده و دیگر نیاز به شرکت در کلاس های درس فیزیکی نیست.
برخی از مزایایی یادگیری الکترونیکی شامل: یادگیری در هر زمان و هر مکان با زمینه های مختلف، یادگیری بدون پیش نیاز، مشارکت و همراهی در یادگیری، ایجاد تغییر در سرعت و روند آموزش با توجه به نیازهای فردی، صرفه جویی در زمان و کاهش آلودگی های محیطی، فراهم شدن امکان آموزش و یادگیری برای عموم افراد، دریافت نتیجه سریع در آموزش، یادگیری مطالب بیشتر و ... می شود.
در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر میزان آمادگی فراگیران برای یادگیری الکترونیک داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر که توسط مهرآرام و همکاران ساخته شده است، استفاده کنید و به اطلاعاتی در این زمینه دست پیدا کنید.
آیا این پرسشنامه روایی و پایایی دارد؟
بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
این پرسشنامه چند سوال دارد؟
این پرسشنامه 14 سوال دارد.
هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی آمادگی فراگیران برای یادگیری الکترونیک می باشد.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت