تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه تمایل به ترک شغل لنگو و مورا
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (1)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه تمایل به ترک شغل لنگو و مورا

این پرسشنامه توسط لنگو و مورا در سال 2011 با هدف ارزیابی تمایل به ترک شغل ساخته شده است.

این پرسشنامه دارای 9 سوال است.

روایی و پایایی پرسشنامه تمایل به ترک شغل لنگو و مورا تایید شده است.

ترک خدمت

مسیر شغلی یک مسیر پر فراز و نشیب است؛ شاغلین و کارمندان تجربیات متفاوتی از کار کردن در سازمان ها دارند و بر اساس تجربیات شخصی و شرایطی که تجربه می کنند می توانند برای مسیر شغلی خود تصمیم گیری کنند؛ در این میان، برخی تصمیم به کناره گیری از شغل خود می گیرند و برخی دیگر، تمایل به ترک خدمت از سازمان دارند.

ترک خدمت از سوی کارمندان هم برای خودشان و هم سازمان هزینه هایی در بر دارد؛ هزینه هایی که گاه قابل جبران و گاه غیر قابل جبران است. به عنوان مثال، کارمندان متخصص و با مهارت، زمانی که تصمیم به ترک سازمان می گیرند، می توانند به سازمان در جهت کسب اهداف آسیب وارد کنند چرا که سازمان برای استخدام و یافتن دوباره یک نیروی متخصص و کارآمد نیاز به زمان دارد و تا استخدام این فرد از اهداف سازمانی خود باز می ماند و این فقط یکی از هزینه هایی است که سازمان در خصوص تمایل به ترک خدمت کارمندان متحمل می شود.

امروزه بسیاری از سازمان ها با پدیده ترک خدمت رو به رو هستند و تمایل به ترک خدمت تبدیل به یکی از مهم ترین دغدغه های مدیران شده است.

منظور از تمایل به ترک خدمت یا شغل، خروج خود خواسته و داوطلبانه کارمندان از سازمان است که به دلایل مختلف صورت می گیرد.
در واقع تمایل به ترک خدمت یک فرآیند کلی قضاوتی، رفتاری و نگرشی است.

ترک خدمت کارمندان یک شاخص برای ارزیابی نسبت کارمندانی است که سازمان خود را ترک کرده اند؛ در واقع ترک خدمت به کارمندانی اشاره دارد که در یک بازه زمانی با قصد و اراده شخصی از سازمان خارج شده اند. باید بدانید، ترک خدمت معنای متفاوتی از تعدیل نیرو دارد؛ تعدیل نیرو زمانی صورت می گیرد که سازمان تصمیم به خاتمه دادن فعالیت کارمند در سازمان می گیرد و کارمند نقشی در خروج خود از سازمان ندارد.

ویژگی های شغل، میزان فرسودگی شغلی، ویژگی های سازمان، ویژگی های سرپرست و مدیران، احساسات و عواطف فرد در شغل، شرایط کاری، نگرش و ادراک فرد در مورد شغلش، احساسی که فرد از کار کردن با سازمان تجربه می کند، از جمله عوامل تاثیر گذار بر تمایل به ترک خدمت می باشد.

به نظر شما چه عوامل دیگری بر تمایل به ترک خدمت تاثیر می گذارد؟ در صورت تمایل به ارزیابی متغیر تمایل به ترک خدمت، می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر که توسط این محقق ساخته شده است، استفاده کنید.

 
 

 

 

خرید و دانلود مستقیم
خرید مستقیم
خرید مستقیم
5 ماه قبل

خیلی خوبه که تعریف نظری و عملی و مقالاتی که از این پرسشنامه استفاده کردند را به عنوان نمونه آورده اید.ممنون

نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟

ارزیابی تمایل به ترک خدمت هدف ساخت این پرسشنامه است.

تمایل به ترک خدمت یعنی چه؟

تمایل به ترک خدمت اشاره به ترک خودخواسته و آگاهانه کارمند از سازمان دارد.

عوامل تاثیر گذار بر تمایل به ترک خدمت کدام است؟

ویژگی های شغل، میزان فرسودگی شغلی، ویژگی های سازمان، ویژگی های سرپرست و مدیران، احساسات و عواطف فرد در شغل، شرایط کاری، نگرش و ادراک فرد در مورد شغلش، احساسی که فرد از کار کردن با سازمان تجربه می کند، از جمله عوامل تاثیر گذار بر تمایل به ترک خدمت می باشد.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام