تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
تست شخصیت شناسی نئو (NEO FFI) فرم کوتاه
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (2)
  • سوالات متداول

چرا باید تست شخصیت شناسی نئو را انجام دهم؟

تست نئو یکی از معتبر ترین تست ها در حوزه شناخت ابعاد شخصیتی است. این تست کاربردهای زیادی دارد که عبارتند از:

  • استفاده از تست نئو برای مشاوره های پیش از ازدواج و بعد از ازدواج: با انجام این تست افراد می توانند نقاط قوت و ضعف و حتی مشکلات شخصیتی یک دیگر را شناسایی و در راستای بهبودش تلاش کنند.
  • استفاده از تست نئو برای مشاوره های شغلی چه برای خود فرد در راستای شناسایی استعدادها و توانمندی هایش و چه برای کارفرمایان که با این تست می توانند فردی را انتخحاب کنند که متناسب با ویزگی ای مد نظر آنان باشد.
  • استفاده از تست نئو برای مشاوره های تحصیلی: با استفادهه از این تست می توان پی به استعداد و توانمندی ها برد و در نتیجه بهترین رشته را انتخاب نمود. همچنین برای مقاطع تجصیلی پایین تر نیز با این تست می توان به پی به مشکلات شخصیتی فرد و در نتیجه جبران مشکلات درسی و اختلالات یادگیری برآمد.
  • استفاده از تست نئو برای انواع پژوهش: با استفاده از این تست می توان پژوهش هایی در راستای علم روان شناسی و... انجام داد.
  • استفاده از تست نئو برای شناخت خود: شما با انجام این تست می توانید مولفه های شخصیتی خود را شناخته و سعی در بهبود نقاط ضعف و افزایش نقاط قوت کنید.

5 بعد شخصیت (big five) در تست شخصیت شناسی نئو کدام اند؟

  • تجربه پذیری:

تجربه پذیری ویژگی است که اشاره به پذیرش تجربیات جدید و استقبال از چالش ها دارد؛ افرادی که تجربه پذیری بالایی دارند بر خلاف آن هایی که تجربه پذیری کمتری دارند، در مقابل تغییرات منعطف هستند و از خود مقاومت به خرج نمی دهند. شاخص تجربه پذیری اشاره به اشتیاق افراد برای پذیرش تجربیات جدید دارد.

افرادی که نمره بالایی در این مقیاس می گیرند، به هنگام تجربه فعالیت های جدید احساس رضایت و خشنودی زیادی دارند. این افراد همیشه به دنبال ماجراجویی و کسب اطلاعات تازه هستند، فعالیت ها و مشاغل مختلف را امتحان می کنند تا تجربیات جدید به دست بیاورند. این ویژگی تاثیر به سزایی در رشد فردی و پیشرفت می گذارد. عدم تمایل به کسب تجربیات تازه مانعی بزرگ بر سر راه موفقیت می باشد.

  • با وجدان بودن:

با وجدان بودن اشاره به پذیرفتن مسئولیت و پیامد های وظایف و فعالیت ها دارد و افراد وجدانی تعهد بالایی دارند و سهل انگار نیستند.

شاخص مسئولیت پذیری میزان مسئولیت پذیری و تعهد افراد به کار را ارزیابی می کند. فردی که نمره بالایی در مسئولیت پذیری می گیرد از پذیرفتن مسئولیت و وظیفه واهمه ندارد؛ این فرد مسئولیت و پیامد های احتمالی تمام فعالیت هایی که انجام می دهد را می پذیرد و در صورت بروز هرگونه اشتباه دیگران را مقصر نمی داند.

  • برون گرایی در مقابل درون گرایی:

آیا می دانستید این ویژگی شخصیتی تاثیر مستقیمی بر روابط ما با دیگران می گذارد؟ برون گرایی که نقطه مقابل درون گرایی است، جز آن دسته از ویژگی های شخصیتی است که بر روابط بین فردی و عاشقانه هم تاثیر می گذارد!
شما به هنگام انتخاب همسر باید به این نکته توجه کنید و این مسئله یکی از کاربردهای تست نئو در مشاوره پیش از ازدواج است؛ یک فرد درون گرا با یک فرد برون گرا در زندگی مشترک احتمالا چالش هایی را تجربه خواهند کرد چرا که برون گرایان علاقه مند به برقراری ارتباط با دیگران، صرف زمان در میان جمعیت بوده و محیط های شلوغ به آن ها احساس خوبی می دهد اما برون گرایان محیط های خلوت، دوستان صمیمی اما اندک و تنهایی را ترجیح می دهند.
پس برون گرایان انرژی خود را از محیط و درون گرایان انرژی خود را از تنها بودن و خلوت کردن با خود به دست می آورند.

  • سازش پذیری:

سازش پذیران دلسوز و همراه بوده و از همکاری با دیگران لذت می برند آن ها بر خلاف افرادی که نمره پایین در این مقیاس می گیرند، تمایلی به کنترل محیط و دیگران ندارند. شاخص سازش پذیری که به آن توافق پذیری هم گفته می شود، اشاره به میزان سازگاری فرد با دیگران و محیط اطراف دارد.

فردی که توافق پذیری بالایی داشته باشد به راحتی می تواند با دیگران ارتباط برقرار کند و در محیط های کاری مسئولیت هایی را در کار گروهی قبول کند چرا که از همکاری با دیگران لذت می برد. انجام کار گروهی به جای کار انفرادی ترجیح این افراد است.

لازم است بدانید، توافق پذیران از رقابت با دیگران لذت می برند و برخلاف کسانی که نمره پایینی در توافق پذیری می گیرند، اهل ریسک کردن هستند. توافق پذیری شاخصی است که در محل کار، زندگی مشترک، سازگاری با رشته تحصیلی مهم تلقی می شود.

  • روان رنجوری:

روان رنجوری مقیاسی است که اشاره به پذیرش احساسات منفی و نادیده گرفتن عوامل مثبت دارد؛ کسانی که نمره پایین در روان رنجوری می گیرند، از نظر عاطفی و هیجانی خلق ثابت و پایداری دارند. روان رنجوری پایین حاکی از سلامت روان است. روان رنجوری که به عنوان بی ثباتی هیجانی هم شناخته می شود، هرگونه احساس منفی و ناخوشایند همچون اضطراب، استرس، تنش، کینه، خصومت، ترس و نفرت را در بر می گیرد.

همه ی افراد کم یا بیش این صفات را در وجود خود دارند. مسئولیت پذیری شاخصی است که در محل کار به کارمند و در زندگی شخصی در پذیرفتن تعهد کمک شایانی می کند و به کمک این شاخص می توان شخصیت افراد را در موقعیت های مختلف مورد ارزیابی قرار داد.

خودآگاهی زمانی حاصل می شود که شناخت دقیقی از خودمان و به عبارت بهتر شخصیت و ویژگی های شخصیتی خود داشته باشیم. آیا تا به حال تمایل به شناخت تمام ابعاد شخصیتی خود داشته اید؟ دوست داشته اید که بدانید چه نقاط قوت و چه نقاط ضعفی دارید؟ اگر بله، باید بدانید تنها نیستید!

چرا باید از تست شخصیت نئو فرم کوتاه استفاده نمود؟

همانطور که پیش تر گفته شد این تست دارای دو نسخه فرم کوتاه و بلند است. اما به دلایل زیر می توان از تست نئو فرم کوتاه استفاده نمود:

-صرف زمان کمتر برای انجام تست

-صرف زمان کمتر برای دریافت تفسیر

-استفاده برای غربالگری اولیه

-ارائه راهکارها و تمرینات در زمان کمتر

تاریخچه تست شخصیت شناسی نئو

ارزیابی و شناخت شخصیت نه تنها برای عموم مردم بلکه برای متخصصین سلامت روان همچون روان شناسان جالب بوده است و به همین دلیل، پژوهش های بسیاری حول محور شخصیت و شناخت آن انجام شده است و در نهایت، آزمون های روان شناختی معتبری برای ارزیابی شخصیت طراحی و ساخته شده است.

یکی از آزمون های شخصیتی که بر مبنای نظریه پنج صفت بزرگ ساخته شده است و در سراسر جهان برای شناخت و ارزیابی شخصیت مورد استفاده عموم مردم و روان شناسان در اتاق درمان، قرار می گیرد، آزمون پنج عاملی شخصیت یا تست نئو می باشد. این تست که با نام اختصاری OCEAN یا اقیانوس شناخته می شود در سال ۱۹۸۰ میلادی دو محقق به نام‌های رابرت آر مک کری و پال کاستا ساخته شد.

تست نئو دارای دو نسخه بلند و کوتاه می باشد؛ نسخه کوتاه این تست 60 سوالی است و سوالات آن از نسخه بلند استخراج شده است.

از تست نئو می توان برای ارزیابی پنج ویژگی شخصیتی کلی، ارزیابی سریع و آسان شخصیت و ویژگی های شخصیتی در مشاوره تحصیلی و مشاوره شغلی، جذب و استخدام نیروی انسانی مناسب در کمترین زمان، مشاوره پیش از ازدواج و بررسی ها و پژوهش های علمی استفاده کرد.

نحوه انجام تست شخصیت شناسی نئو

آزمودنی برای پاسخ به سوالات این تست، حداقل به 10 دقیقه زمان نیاز دارد و محیطی که در آن تست انجام می شود باید آرام و به دور از هر تنشی باشد. انجام تست نئو به صورت مداد کاغذی و آنلاین ممکن است. انجام این تست به صورت آنلاین مزایای زیادی همچون صرفه جویی در زمان و دریافت تفسیر دقیق را به همراه دارد.

شروع آزمون بصورت آنلاین
خرید مستقیم
خرید مستقیم
1 سال قبل

عالی بود

خرید مستقیم
خرید مستقیم
2 سال قبل

ممنونم واقعا عالی بود.

نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

تفاوت تست نئو فرم کوتاه با فرم بلند در چیست؟

تفاوت در تعداد سوالات و تعداد مولفه های شناخت شخصیت است.فرم کوتاه دارای 60 سوال و فرم بلند دارای 240 است. همچنین در فرم بلند برای هر بعد 6 زیر مقیاس هم تحلیل می شود.

کاربرد تست نئو چیست؟

از این آزمون می توان برای شناخت ویژگی های شخصیت خود، شناخت شخصیت برای استفاده در مشاوره شغلی، تحصیلی، ازدواج و پژوهش ها استفاده نمود.

5 عامل شخصیت در تست نئو چیست؟

1-تجربه پذیری (O) 2-با وجدان بودن (C) 3-برونگرایی (E) 4-سازش پذیری(A) 5-روان رنجوری (N)

تفسیر تست نئو چه مزایایی دارد؟

شما در تفسیر تست شخصیت شناسی نئو، نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرده و انواع راهکارها و تمرینات را دریافت می کنید، همچنین انواع مشاوره های شغلی، تحصیلی، ازدواج، تعیین سبک های رفتاری غالب و... به شما داده خواهد شد.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام