تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه علل عدم اقدام به سوت زنی تخلفات سازمانی
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه علل عدم اقدام به سوت زنی تخلفات سازمانی

این پرسشنامه توسط محسن فرهادی نژاد و همکارانش ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی علل عدم اقدام سوت زنی (افشای تخلف) تخلفات سازمانی می باشد.

این پرسشنامه دارای این پرسشنامه دارای 23 سوال و 4 بعد:

  • عوامل مربوط به سازمان
  • عوامل مربوط به افشا کننده
  • عوامل مربوط به افشا شونده
  • عوامل مربوط به موضوع تخلف می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه علل عدم اقدام به سوت زنی تخلفات سازمانی تایید شده است.

فکر می کنم هر کدام از ما حداقل برای یک بار هم که شده، شاهد رفتار سوت زدن پلیس به هنگام ارتکاب تخلف بوده ایم و شاید خود ما آن فردی بودیم که جرم مرتکب شده است. اما در مورد اصطلاح سوت زنی چه می دانید؟ آیا می دانید سوت زنی چه معنایی دارد و اصلا چه رفتارهایی را شامل می شود؟

این اصطلاح با مشاهده رفتار پلیسان به دست آمده است؛ افسران پلیس به هنگام مشاهده هرگونه تخلف، نزاع، دزدی یا دعوا یا هر مشکل دیگری با دمیدن در سوت تمایل به جلوگیری از ادامه آن رفتار دارند و به نوعی می خواهند فرد و دیگران را متوجه این رفتار غلط کنند.

اصطلاح سوت زنی برای اشاره به فردی به کار می رود که درون یک سازمان به کار و فعالیت مشغول است و جرم خلافکاران را افشا و کارمندان متخلف را پیدا می کند. به فردی که این عمل را انجام می دهد، اصطلاحا سوت زن گفته می شود. تخلفاتی که سوت زن آن ها را افشا می کند می تواند شامل هرگونه رفتار قانونی، غیر اخلاقی کارمندان و حتی مدیران باشد.

مثلا، تقلب، رانت، رشوه، احتکار محصولات، نقص قوانین و مقررات، می تواند مجموعه تخلفاتی باشد که توسط سوت زن افشا می شود. عده ای بر این باونرد که سوت زنی، نوعی فراخوان عمومی برای مطلع کردن عموم مردم برای جلوگیری از وقوع جرم است و فرد سوت زن می تواند از آسیب هایی بسیاری جلوگیری کند.

سوت زنی می تواند توسط فرد یا گروه انجام شود و بنابر آن انواع مختلف دارد؛ سوت زنی داخلی یکی از انواع سوت زنی می باشد. این نوع سوت زنی توسط یک فرد درون سازمان و بر علیه سازمان انجام می شود و در نهایت تخلف به مدیران سازمان گزارش داده می شود.

نوع دیگر سوت زنی، شامل سوت زنی شخصی می شود که در آن فرد سوت زن مدیر یا کارمند را افشا می کند. دیگر نوع سوت زنی، شامل سوت زنی شخصی و خارجی می شود که افشاگری نه توسط فرد بلکه توسط یک شخصیت حقوقی مثل یک شرکت علیه سازمان دیگر صورت می گیرد.

محقق و طراح این پرسشنامه، افشاگری سازمانی را می توان با ابعاد مختلفی همچون، عوامل مربوط به سازمان، عوامل مربوط به افشا کننده، عوامل مربوط به افشا شونده، عوامل مربوط به موضوع تخلف در ارتباط دانست.

در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر، علل عدم اقدام سوت زنی (افشای تخلف) تخلفات سازمانی داشته باشید، می توانید از پرسشنامه ای که توسط ؟ ساخته شده است، استفاده کنید.

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟

بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.

آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟

بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.

این پرسشنامه چند مولفه دارد؟

این پرسشنامه 4 بعد دارد.

هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟

ارزیابی علل عدم اقدام سوت زنی (افشای تخلف) تخلفات سازمانی هدف ساخت این پرسشنامه است.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام